Helsingin hovioikeus tuomitsi Assad Rassul Salmanin liki 2 vuoden vankeuteen raiskauksesta

0

Kuvakaappaus 2018-01-12 17-01-33.png

Helsingin hovioikeus vahvisti tänään aiemman käräjoikeuden tuomion, jossa  37-vuotias Assad Rassul Salman tuomittiin 1 vuoden ja 9 kuukauden ehdottomaan vankeuteen törkeästä raiskauksesta. Lisäksi Salman tuomittiin maksamaan uhrille 2 500 euron korvauksia.

Salman oli kyttäämässä elokuussa 2014 Helsingin keskustan yöelämässä avuttomia liian humalaisia naisia. Samaan aikaan maaseudulta Helsinkiin juhlimaan tullut nainen oli yökerho DTM:ssä. Nainen tuli pahoinvoivaksi ja poistui ravintolasta ulos. Nainen oli alkoholin ja lääkityksen vuoksi hyvin huonossa kunnossa.

Salman sattui tässä vaiheessa paikalle ja tarjosi naiselle autokyytiä. Nainen kertoo kuvitelleensa kyseessä olleen ns. pimeän taksin. Nainen nousi kyytiin. Hetken ajettuaan Salman parkeerasi autonsa ja veti etupenkit makuuasentoon. Sen jälkeen hän yritti ensin pussata naista, nainen esteli. Homma eteni kuitenkin niin, että Salman sai revittyä naisen vaatteet tämän päältään ja lopulta raiskasi naisen.

Oikeudessa mies kiisti raiskauksen ja kertoi seksiä harrastettaneen yhteisymmärryksessä romanttisessa tunnelmassa. Nainen oli sitäpaitsi ollut seksin suhteen aloitteellinen. Oikeus uskoi kuitenkin naisen kertomaa ja piti sitä selkeänä ja johdonmukaisena.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

12 thoughts on “Helsingin hovioikeus tuomitsi Assad Rassul Salmanin liki 2 vuoden vankeuteen raiskauksesta

  1. Muslimipersereikä istuu siis luultavasti 10 ja puolikuukautta ja sitten taas nakki kourassa naisia ahdistelemassa.Ei muslimi mitään luonnolleen voi.

  2. En nimittäin epäile yhtään etteikö tilanne tosiaan olisi ollut erittäinkin romanttinen Salmanin mielestä.Enkä myöskään sitä etteikö Salmanin mielestä nainen ihan itse ollut aloitteellinen koska ilman burqhaa autoon asteli…Selvä oikeusmurha siis koska Salman vain noudatti rikkaamman ja paremman kulttuurinsa tapoja.

  3. Eikö noille saatanan karvaranteille ole VOK valaat kertoneet ettei tiedottoman raiskaus tarkoita yhteisymmärrystä. Kastrointia olisi paras keino välttää seuraava raiskaus koska eihän tuo paskiainen tapojaan muuta.

    1. Minä olen taas sitä mieltä, että lähetetään takaisin aavikolle hyväksi havaitulla niskaperseotteella. Mielellään jo tänään. Jos joku haluaa nipsasta siltä pallit pois ennen matkaa, niin siitä vaan.

  4. Vähällä pääsi ja halvalla sai Rassuli rassattua naista. Ei tuollaiset rangaistukset ketään pelota.

  5. Rikoslain mukaan törkeän raiskauksen minimirangaistus on 2 vuotta vankeutta. Eli joko nimike ei ollut törkeä tai sitten mamuja ei Suomen lait koske.

  6. Miksi naiset on näin helppoja uhreja? Mikä saa naisen nousemaan maturaiskarin autoon vaikka jokaisen pitäisi jo tietää että ottaa valtavan riskin. Matut raiskaavat 20 kertaa todennäköisemmin kuin länsimaalaiset ja tuo kyytiin ottaminen on heille yleinen tapa saalistaa uhreja. Hyvin harva länsimaalainen raiskari tuollaista harrastaa joten matun kyytiin nouseminen kasvattaa riskiä satoja tai tuhansia kertoja. Käytännössä täytyy olla todella naiivi ja tietämätön tai umpihullu jos noiden kyytiin lähtee ellei nimenomaan toivo tulevansa raiskatuksi. Jos matu tarjoaa kyytiä voi olla melko varma että se myös yrittää jotain.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.