Skip to content
Mainokset

Esittelyssä ammatti: Automaalivahti

parkeringsboter

Automaalivahdin työnkuva on melko simppeli. Siihen kuuluu rekisteröidä autoja omiin nimiin pientä korvausta vastaan. Auton todellinen omistaja taas saa käyttöönsä maksu- ja katsastusvapaan ns. miljööauton.

Miljööauto on auto, jota ei katsasteta, käyttömaksuja ei makseta, tietullit jätetään pystyyn, parkkisakot ja tolppasakot jätetään maksamatta ja usein myös polttoaine unohdetaan maksaa. On selvää, että autossa ei myöskään ole vakuutuksia. Tällaisen miljööauton voi siis tankata riippumatta tilin saldosta ja sen voi parkeerata minne haluaa.

Ghettoalueilla automaalivahdin toiminta on kannattavaa bisnestä. Kun automaalivahdin luottotiedot ovat menneet on aivan sama, tuleeko piikkiin lisää parkkisakkoja ja vakuutusmaksuja. Auton käyttäjä eli todellinen omistaja maksaa maalivahdille x-euroa kuussa tai könttäsumman, kun tämä rekisteröi auton omiin nimiinsä. Sen jälkeen autolla voi ajella miten päähän pälkähtää.

Nykyään kun poliisiautoissa on rekisterikilven lukulaitteet niin riski on hieman lisääntynyt, että auto jää niille sijoille jos poliisisetä saapuu vastaan. Lisäksi lain mukaan auto, jossa on yli 5 000 kruunua (noin 500 euroa) parkkisakkoja tai tulleja rästissä, voidaan hinata vaikkapa parkkipaikalta takavarikkoon.

Malmön 10 suurinta automaalivahtiyrittäjää ovat listattu. Listajärjestys perustuu omistuksessa olevien autojen määrään. Listassa ensin nimi, ikä, kuinka monta autoa on ajoneuvorekisterissä ja paljonko on erilaisia autoon liittyviä velkoja; parkkisakot, tietullit ym.

 1. Adnan Abdulaziz, 41 vuotta, 3 866 autoa, 8,5 m kr.
 2. Majid Wandi, 53 vuotta , 3 835 autoa, 3,4 m kr.
 3. Jalal Baltaj, 52 vuotta, 2 569 autoa, 6,5 m kr.
 4. Ibrahim Sabih, 29 vuotta, 1 929 autoa, 6,8 m kr.
 5. Yousif al-Itabi, 24 vuotta, 816 autoa, 7,8 m kr.
 6. Mayssam Al Hellani, 30 vuotta, 558 autoa, 5,4 m kr.
 7. Ibrahim Mahmoud, 28 vuotta, 352 autoa, 6,1 m kr.
 8. Kamal Hussain, 30 vuotta, 105 autoa, 2,7 m kr.
 9. Ahmad Kahlid, 51 vuotta, 80 autoa, 2,1 m kr.
 10. Bilal Diav, 31 vuotta. 16 autoa, 1,5 m kr.

Lähde listaan Ruotsin ajoneuvovirasto Transportstyrelsen ja Kronofogden.

Mainokset

16 Comments »

 1. Tuo pitää saada Suomeen myös! Ajatelkaa nyt, jokainen pakoloinen voi näin ansaita rahaa ja lisätä ostovoimaa, lisäksi kaikki pakoloiset saavat näin oman auton eikä tarvitse väläyttää rasistikorttia busseissa, SUOMI NOUSUUN!

  Tykkää

 2. Pt:lle onko mahdollista laittaa ”Transportstyrelsen ja Kronofogden” aina osoite mistä ko juttu löytyy. Aina on parempi käyttää alkuperäistä lähdettä kun kirjoittaa valtamedian kommentointiin. Vähän aikaan sitten laitoin Ruotsin rikostilastoa siitä kohtaa missä oli raiskauspaikka ja raiskaaja. Koska aina puhutaan suvakkien taholta, suurin osa raiskauksista tapahtuu kotona läheisen toimesta, mutta ko. tilastossa nämä oli vain n. 10% luokkaa. Esim paikka julkinen ja ei tuttu oli tilastoissa reilusti yli 50%.

  Tykkää

 3. Only in Sweden: Rinkelikylän henkkaritehdas toimii ja suvakit laulavat Kumbayaa sanoo:

  Paavo! Katso tämä video! Matu tai ulkomailla asuva tyyppi jolla ei ole ruotsalaista henkilötunnusta ostaa käytetyn auton ja saa sitä kautta Skatteverketin ja Transportstyrelsenin suosiollisella myötävaikutuksella itselleen vetkuteltua ruotsalaisen henkilötunnuksen jonka kanssa voikin sitten puuhastella mitä tahansa ja mm rahoittaa terrorismia. Onko tyhmempää maata olemassa kuin Ruotsi!?

  http://www.tv4.se/nyheterna/klipp/identitetsfabrik-bakom-ekonomisk-brottslighet-3951415

  Liked by 1 henkilö

  • Ulkomailta (Afganistan, Iran, Somalia, Pohjois-Korea jne.?) voisi siis hankkia ruotalaisen auton, henkilötunnuksen, passin, sosiaalituet ym. koskaan käymättä koko maassa?
   Tarvitaan vain kulttuuritulkki/välimatu?
   Onko yhtä helppoa Suomessa?

   Tykkää

 4. Hahhahhaa mitä meininkiä, kiitokset Paavolle ehtoon huumoriannoksesta! Laskin huvikseni sakot/rapsut per auto e.m. herrasmiesten kohdalla, top-10 nimilista ainakin kalskahtaa ”hieman” lähi-itämaiselta. Todellista moniosaamista!

  1. Adnan Abdulaziz, 2 109
  2. Majid Wandi, 887
  3. Jalal Baltaj, 2 530
  4. Ibrahim Sabih, 3 525
  5. Yousif al-Itabi, 9 559
  6. Mayssam Al Hellani, 9 677
  7. Ibrahim Mahmoud, 17 330
  8. Kamal Hussain, 25 714
  9. Ahmad Kahlid, 26 250
  10. Bilal Diav, 93 750

  Eli Bilal Diav vie kirkkaasti voiton himaan, ”vain” 93 750 SEK:in edestä sakkoja/rapsuja per auto, ei paha ei ollenkaan paha suoritus. Hänellä onkin sitten ollut todella ahkeria & välinpitämättömiä asiakkaita törttöilemässä? Jos hra Abdulazizin kaikkien autojen saldo olisi samaa luokkaa kuin hra Diavilla, sakkosumma olisi tyrmäävät 362 437 500 (93 750*3 866) SEK.

  Y.m. summat saa helpoiten €uroiksi kun vaikkapa jakaa kruunusummat kymmenellä eli suurin sakkosumma 8 500 000 SEK on n. 850 000 ekee. Summien periminen olisi sitten sitä inhaa rasismia ja kuten jutustakin ilmenee, persaukiselta on paha periä mitään. Varsinkin kun korvaukset on mitä ilmeisemmin maksettu käteisellä, niin niitä ei voi periä edes pankkitililtä.

  Hatunnoston arvoinen suoritus ja osoittaa totaalista piittaamattomuutta yhteiskunnan säännöistä. Ihanaa Ruotsi ihanaa! Saas nähdä koska samanlainen toiminta rantautuu Suomeen…[sarkasmi]

  Liked by 1 henkilö

  • Hyvä laskelma. Tätähän voisi hieman jatkaa lisää ja arvailla paljonko tuollainen molari tienaa. Kun Adnan Abdulaziziksellä on siis 3 866 autoa niin olettakaamme, että hän saisi jokaisesta nimiinsä ottaneesta autosta könttasumman vaikkapa 200 euroa, joka on mielestäni realistinen, koska useimmiten autojenkaan arvot eivät ole päätähuimaavia. Näin ollen mies olisi saanut autoista 773 200 euroa. Aika mehevä tili sanoisin.

   Vaikka summan jakaisi usealle vuodelle niin siltikin todella mukava summa. Periaatteessa tuossa olisi 25 vuoden palkka jos vuosipalkka olisi jotain 30 000 euroa.

   Kamal Hussainikin on tienannut 105:llä autolla 21 000 euroa.

   Jos hommasta havittelisi täyspäiväistä työtä ja haluaisimme tienata 30 000 euroa vuodessa. Kuukausipalkka olisi näin ollen 2 500 euroa. Joutuisimme rekisteröimään siis vuodessa vain 150 autoa nimiimme. Se tekisi vaivaiset 12,5 autoa kuukaudessa, viikossa pitöisi siis rekisteröidä vain 3,12 autoa.

   Voiko enää helpompaa hommaa olla.

   Tykkää

 5. Näin käy kun hallitus viis veisaa tai on aina pari vuotta jäljessä sanoo:

  No eipä ihme ettei rehellinen työnteko kiinnosta vaan vilppi, vippaskonstit ja rikokset.

  Tykkää

 6. White supremacist aatteen kannattajille tämä on siinä mielessä paha isku että vaatii kohtuullista älliä ja oveluutta keksiä tällainen konsepti. Kerrassaan vittumaisen nerokasta.

  Tykkää

 7. Hatunnosto taas Paavolle – valtamedia ei ole edes vihjaissut, että taas on kysymys miltei (täysin?) yksinomaan kulttuuririkkaudesta. Kyllä hävettää Ruotsin tutkivien toimittajien puolesta. Lällysakkia 99-prosenttisesti. Rasismin pelko maailman suurin pelko, ei joukkoraiskaukset, ei miljoonakustannukset näiltä maalivahdeilta (kun tällainen auto kolaroi, niin syytön uhri ei saa äyriäkään..)

  Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: