Juneksen kamerajalusta edelleen korvaamatta – poliisi ei tutki. Tunnistatko tekijät? Palkkio luvassa

0

Kuvakaappaus 2018-01-12 00-54-48

 

Junes Lokan kamerajalusta rikottiin Tampereella viime syksynä Vastarintaliikkeen vastatapahtumassa äärivasemmistolaisten anarkistien toimesta. Poliisi ei ole tutkinut asiaa edelleenkään eikä sillä ole johtolankoja, vaikka tekijät löytyvät nauhalta.

https://m.youtube.com/watch?v=gtReIGX1Mq0

 

Tunnistatko tekijät? Tunnistamiseen johtavasta vihjeestä tullaan maksamaan pienimuotoinen palkkio. Äärivasemmistolaiset kamerajalustanrikkojat on saatava kiinni.

Voit laittaa vinkin suoraan Junekselle Facebookissa tai nimettömänä meiliin:

pt-media@mail.com

Palkkio siis luvassa.

 

 

Advertisements

14 thoughts on “Juneksen kamerajalusta edelleen korvaamatta – poliisi ei tutki. Tunnistatko tekijät? Palkkio luvassa

  1. Ei poliisit ole huonoja eikä pahoja – varsinkaan Suomessa, mutta valitettavasto niillä ei ole enää vuosiin ollut resursseja tutkia pieniä omaisuusrikoksia, olipa sitten kyse varkaus- tai ilkivaltatapauksista.

   Jos ilkivallassa oletetaan yhtään olevan omaa provosointia mukana, tapausta ei selvitellä senkään vertaa. Pitää myös muistaa, että vihervasemmisto äärisiipineen on valtamedian lemmikki (vaikka ansioton ja kyseenalainen sellainen onkin) ja lisäksi äärivassarit aina syyttää poliisia ”natsien suojelusta” ym.

   Esim. eräällä YouTube-videolla (Helsingin Itäkeskuksen mielenosoituksesta) ”No borders, no nations” huutelun lisäksi musu-ukkojen ja kaapunaisten kanssa huutavat äärivassarit kuorossa poliisille jotain tyyliin ”kyttä on natsi-sika”. Useilla valtamedian mielipidepalstoilla (erinäisiin mielenosoituksiin liittyen) on myös melkein aina joitakin väittämässä Suomen poliisilaitoksen olevan rasistinen ja suojelevan natseja ym. muuta valheellista.

   Tuo propaganda valtamedian avustamana ei tule parantamaan äärioikeiston (tai sellaisiksi leimattujen) viranomaisilta saamaa kohtelua, mutta pitäisi kyetä nousemaan itse vassareitten poliisivihamielisten asenteiden yläpuolelle.

   Ei se ole aina helppoa, jos kokee tulleensa kohdelluksi epäasiallisesti, mutta muutaman epäystävällisen poliisin takia ei kannata koko ammattikuntaa tuomita.

  2. Nuista kuvista kyllä tunnistaa, jos yleensä nuo ihmiset tuntee.Osa nuista on poliisin vanhoja tuttuja melkoisella varmuudella,että poliisitki nuo tunnistava.Luulen kyllä ,että jos Junes Lokka olis jonku panavihreän anarkistin kameran särkenyt,
   hänet olis jo kärjäoikeudessa tuomittu kamera korvaamaan ja pikku sakko päälle ojenukseksi..Että semmosta ”tasapuolisuutta” tässä nykyisessä oikeudenjaossa on ja se ei voi olla oikein.

 1. Olisiko aiheuttanut poliisissa säpinää jos tuota kommunistianarkistia olisi tiipannut turpaan saman tien. Kuinka olisi tapahtuma edennyt. Iltapäivälehdet ja kirkuvat otsikot, natsi pahoinpiteli rauhallista runopoikaa.

   1. Juuri näin. Ensi kerralla suojaus kuntoon -yhtään tämänkaltaltaista tapausta ei saa päästää läpi sormien. Eiköhän nyt ala kaikille olemaan jo selvää missä joukkueessa posliinit tätä peliä pelaa. Vai vieläkö joku jaksaa huutaa niistä ”asiallisista rivipoliiseista”? Missä helvetissä ne mahtaa olla? Onko kenelläkään havaintoja?

 2. Pave, Tuonen Joutsenen lähetyksessä juuri kerrottiin uutisia
  tästä tapauksesta.

  Voitko rekisteröidä asian tänne sivulle ja maalittaa kyseisen
  päällekarkaajan…

  Ja muuten, jos poliisi ei ala puuttumaan tähän poliittiseen
  väkivaltaan, niin itse katson sen sitten hyväksytyksi toiminnaksi.

 3. Paavo poistaa, jos tämä on yli sallitun.

  Odotan, että joku näistä takkupäistä tulee minun eteen ja alkaa (lue: yrittää) rikkomaan jotain omaisuuttaani niin vetelen NIIN pitkin korvia, että saavat samaan rahaan unohtuneen kotikasvatuksen, nyrkkeilytunnin ja ensiapukoulutusta (jos siis joku kavereista antaa sellaista nyrkkieni eteen jääneille).
  Nämä perkeleet on jonkun aika opettaa tavoille ja minä voin sen tehdä kun saan vähänkin aihetta!

  Ps. Toivon, että joku anarkisti lukee tämän viestin ja ottaa haasteen vastaan niin voidaan sopia treffit. Täällä ei huutele tyypillinen nettisoturi, vaan oikeasti näiden kusipäiden toimintaan kyllästynyt vanha bokrari.

  1. Aivan näin.

   Itse en ole edes viitsinyt mennä noihin miekkareihin ettei
   kukaan tule vahingossa vittuilemaan minulle tajuamatta seurauksia.

   Paavolle idea: Tänne PT-mediaanhan voisi ”perustaa” netsien
   oman ”EXPO”/”Paljastettu”-palvelun näiden saatanan
   sittiäisten hyökkäysten varalle.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.