Rinkebyssä kohoaa hienoinen epätoivo ampumisten takia

0

Kuvakaappaus 2018-01-12 09-42-38

Somalialaisten naisten keskuudesta vedotaan nyt Ruotsin hallitukseen, että tämä tekisi jotakin Rinkebyn väkivaltaisuuksien lopettamiseksi. Kyseessä on siis avunpyyntö. Somalialaisen nais- ja lapsiyhdistyksen puheenjohtaja Fadumo Igal vetoaa: ”Tämä on saatava loppumaan.”

SVT:n mukaan Fadumo Igal ja monet somalialaiset äidit ovat nyt todella huolissaan, sillä heidän omat lapsensa voivat olla seuraavina. Jengisodassa viimeiset viisi uhria ovat olleet somalinuorukaisia.

– Meidän lapsemme kuolevat, tarvitsemme nyt apua, Fadumo Igal kertoo.

Fadumo on hyvin kriittinen asioista ja on saanut tarpeekseen kriisipalavereista:

– Joka himputin kerta kun joku ammutaan, odotamme että jotain tapahtuu. Mutta mitä tekevät poliisi ja valtio? Me vain ihmettelemme.

Spånga-Tenstan kaupunginosavaltuutettu sosiaalidemokraatti Mohamed Nuur on myös kriittinen, hieman eri syistä.

– Nyt on puhuttu tekijöiden taustasta, mutta ei tässä etnisyydellä ole merkitystä. Nämä nuorukaiset eivät ole kiinnostuneita somalialaisesta tai ruotsalaisesta kulttuurista tai edes kuuntelemaan vanhempiaan. On turha tuhlata aikaa juurista puhumiseen.

Advertisements

37 thoughts on “Rinkebyssä kohoaa hienoinen epätoivo ampumisten takia

 1. Onhan se niinkin, että kun ruotsalainen yhteiskunta rahtaa lukutaidottomia muslimeja 600-luvun tapoineen Rinkebyhyn, niin ongelma on myös ruotsalaisen yhteiskunnan syytä, mutta kai sitä voisi joskus katsoa peiliinkin.

  Olisiko, Fadumo, niin että sinunkin vain somalialaisten naisten ja lasten asioita ajava pulju on täysin yhteiskunnan rahoittama, etkä sinä siveyshuivisi kanssa mitään oikeita töitä koskaan saisikaan ja olet tehnyt lapsia vähintään viisi, joista ehkä kaksi saa mentyä peruskoulun läpi ja ehkä yksi hankkii ammatin ja ehkä nolla tekee koskaan oikeasti yhtään mitään?

 2. Kehikset riehuvat koska ovat kehiksiä ja kuuluvat luontaisesti aavikolle tai viidakkoon hillumaan ja läpsyttämään. Pimeä, kylmä pohjola on puitteiltaan täysin sopimaton elinympäristö savunahoille jo fysiologisesti. Tämä on hyvin yksinkertainen asia.

  1. ”Meidän lapsemme kuolevat” kun ammuskelevat toisiaan valittaa somaliakka.

   Eikö nyt olekkaan hyvä kun on saatu vallattua alueita Ruotsista ihan kehitysmaalaisten omaan käyttöön.
   Ei riitä sekään, että ne sinne elätetään sorkonaan,Apua ollaan taas vailla kun ei kertakaikkiaan ole mitään
   käsitystä ihmismäisestä elämisestä järjestyneessä yhteiskunnassa.Mitähän ruotsalaiset politikot kuvittelevat nuilla tekevänsä?

 3. Tässä näemme taas tämän hiuksenhienon eron kehitysmaalaisen ja pohjoismaalaisen välillä. Kehitysmaalainen etsii muista syitä omalle tominnalleen.

  Kuvottavaa on tuo somalien ja arabien vastuunsiirto omista teoista kaikille muille. Juutalainen uhrimentaliteetti on imetty jo kamelinmaidosta. Uhrin väkivalta on sellaista avunhuutoa, paitsi jos iho on valkoinen. Silloin väkivalta on tyypillinen esimerkki valkoisen rodun sisäisestä pahuudesta. Mitä savustetumpi on nahka, sitä vähemmän väkivaltaan tulee suhtautua kuin väkivaltaan.

   1. Juutalaiset on maailman suurin uhriryhmä. Heidän mielestään. Musumaanit hyvänä kakkosena. Siksi viittasin ”juutalaiseen” uhrimentaliteettiin. Se on niin fundamentaali osa koko toimintaa, että mielestäni juutalaiset ansaitsevat kreditit siitä. Vähän niinkuin ranskalainen peruna.

    Arabien kv. ÄO:lla ei semmoista keksitä ilman ulkopuolista vetoapua. Juutalaiset ovat taas ennen kaikkea älykkäitä. Ilman älliä ei junailla keskusankkia ja rahanluontioikeutta yksinoikeudella. Äärisiionistit on muutenkin kovaan ääneen retostelleet osuudellaan euroopan siirtoalaisuuteen ja monikulttuurisuuteen. Itse toki pitävät arabeille ja neekereille omia jonoja että juutalaisen ei tarvitse haistella arabia.

    Maailman rasistisin valtio, joka saa jenkeiltä 3 miljardia + aseet vuosittain, vinkuu aina omaa uhriuttansa. Raketti-iskut, joita ”Hamas” järjestää, on pääosin Israelin suutareita jotka ammutaan takaisin. Israelin puskutraktorit jyrää arabien torppia, ja sotilaat vinkuu kun lapset heittelee panssarivaunuja kivillä kotipihoiltaa. Josta voi muuten saada 15v linnaa. Lapsia kaapataan kodeistaan kuulusteluihin ja iästä ja sukupuolesta tinkimättä porukkaa mestataan ilman mitään syytä. Eräskin juutalainen miehittäjä oli saanut murhasta kotiarestia, ja tuhannet israelilaiset protestoivat tätä ”rangaistusta”.
    Heidän logiikkansa on, että jos juutalainen joutuu miettimään seurauksia ampuessaan arabeita, he alkavat epäröimään, ja se taas altistaa heidät vaaralle. Toisin sanoen, jos juutalainen joutuu miettimään arabia ihmisenä, voi seurauksena sattua itseä. Mutta juutalaiset ovat uhreja. Aina.

    Joe Roganin podcastissa Abby Martin kertoo elävästi meiningistä juutalaisvaltion naapurissa. Lämmin suositus.

    Kaikille anti-semitisti-intoilijoille tiedoksi, minulla ei ole angsteja judea kohtaan. En vain kärsi holokaustitraumasta joka valkopesee kaiken mitä juutalainen tekee. Sama psykodraama ja white guilt estää monia valkoisia näkemästä ei-valkoisia syyllisinä omiin tekoihinsa, a.k.a suvakkisyndrooma.

    Minulla ei oikeastaan ole mitään vihollisia. Ei matu, suvakki tai poliisi sen enempää kuin arabi tai negridi tai juutalainenkaan, ole viholliseni. Näihin vain lukeutuu paljon ihmisiä joilla on ongelmia joko etnisyyteni, uskoni, tai sen puutteen kanssa, tai mielipiteideni takia. Se ei kuitenkaan tee heistä minun vihollisiani tai sokean raivon ja vihan kohteita.

    Mä vaan toivon että kaikki voisi elää rauhassa omalla tavallaan, pääosin omilla alueillaan. Niinkuin on luonnollista. Jospa joskus vielä noustaisiin sivistyksessä sen verran että totuus olisi tärkeämpää kuin kivat mielikuvat.

    Suuret kiitokset Paavo hyvästä raportoinnista ja humoristisesta tyylistä. Olisi aamukahvi ankea ilman päivityksiä Ruotsin nerokkuudesta.

    1. ”Mä vaan toivon että kaikki voisi elää rauhassa omalla tavallaan, pääosin omilla alueillaan. Niinkuin on luonnollista. Jospa joskus vielä noustaisiin sivistyksessä sen verran että totuus olisi tärkeämpää kuin kivat mielikuvat. ”

     – En voisi olla enempää samaa mieltä. Jokainen kansa ansaitsee oman valtionsa, täten kannatan myös Israelin olemassaoloa, joskin tuomitsen sen tekemät vääryydet.

      1. Ei ole vaikea kaivaa esille mitä Palestiinassa tapahtuu. Holokaustitrauma on vain iskostettu niin moneen tajuntaan niin perinpohjaisesti että suvakkisyndrooma iskee heti kun pitäisi käsitellä Israelia agressorina.

       Ymmärrän kyllä, on erittäin miellyttävää nähdä Israel jonkinlaisena oikeuden keskuksena lähi-idässä kaikkien pahojen musujen ikuisena vihan kohteena.

       Vai miltä kuulostaa mm. palestiinalaisten juomavesien myrkytys, lapsien kaappaukset, keskellä katua tapahtuvat murhat, palestiinalaisten kotien tuhoamiset, viljelysten tuhoaminen, jatkuva siirtokuntien levittäminen? Ja ylipäätään massiiviset sotatoimet ja isot pommit alueella missä ei ole juuri minkäänlaista aseistusta vastassa. Ilmeisen todennäköisesti myös valkoista fosforia on kylvetty siviilien päälle.

       Eikö ne ole vääryyttä?

       Saa olla aika paksut lasit jos näitä ei halua nähdä vääränä. Jostain syystä harva kuitenkaan haluaa kertoa miksi Israel ei tee väärin, mutta puolustaa kuitenkin agressiivisesti Israelia. Kevyttä kaksoismoralismia, josta mm. roskalehtiä ja suvakkeja syytetään?

       Pahiten ohjelmoidut vielä hokevat näitä ”kyllä suomalaisetkin” mantroja Israel-editionina, eli ”Hamas käyttää siviileitä ihmiskilpinä” etc.
       Israel tekee täysin sitä mistä natseja syyttävät jatkuvasti. Ja aina kun joku tuo asioita esille, aletaan muistuttaa holokaustista.

       Eikä sillä, ymmärrän täysin sen että tämä koko kuvio on todella monelle vaikea hahmottaa. AIPAC, EIPAC, ja koko Amerikan sotakoneisto. Kenen vihollisia jenkit lähi-idässä tuhoaa? Omiaan vai Israelin?

       Elän elämääni sillä periaatteella, että sen minkä sallin tapahtua yhdelle, sallin tapahtua myös itselleni. Jos hyväksyn väkivallan jotain kohtaan, hyväksyn sen myös itseäni kohtaan. Moni antautuu totaalisen yksisilmäisyyden valtaan, ja suorastaan kannustaa Israelin agressiota koska musut on pahoja ja Israel uhri. Ottamatta kertaakaan mistään selvää. Miten se eroaa Ruotsin suvakkipsykoosista?

       1. Jotkut länsi-eurooppalaiset ovat siinä mielessä vaarallisia ihmisiä, että ne vihaavat juutalaisia niin paljon, että tiukan paikan tullen ovat muslimien puolella.

    2. Kristitty siionisti ja Israelin ystävä - täysverinen suomalainen sanoo:

     En ymmärrä juutalaivastaisuutta missään muodossa.

     1. Kannattaisi varmaan ottaa sitten selvää siitä miksi jude ei ole niin suosiossa, eikä syyttää vain juutalaisvastaisuutta juutalaisvastaisuudesta.

      Ymmärrätkö varmasti mitä kannatat? Jos Israeliin suhtauduttaisiin samoilla standardeilla kuin muihin, oltaisiin se miehitetty jo vuosia sitten.

      Israel perustettiinkin brittien mandaatilla. Sen jälkeen se on levinnyt ja levittänyt ultraväkivaltaista politiikkaansa miehittämällä naapuriaan.

      1. Pyytäisin alas peukuttajia avaamaan hieman miksi eivät tykkää tämän asian puhumisesta? Jos joku perustelee minut vääräksi, en enää koskaan kirjoita asioista niinkuin nyt. Eikö se ole koko homman ydin? Löytää totuus, huolimatta siitä miten hyvin se istuu omaan maailmankuvaan?

       Jos Israelista negatiivinen puhuminen on jo lähtökohtaisesti väärin, minkälaisilla moraalisilla lähtökohdilla sitten arvostellaan roskamedioita siitä kun tekevät matujen kohdalla täysin samoin? Pliis. Kertokaa, perustelkaa. En ole mikään besserwisser, vaan näkemykseni perustuvat siihen mitä olen nähnyt, lukenut, ja sen pohjalta muodostanut käsitykseni. Tähän mennessä vasta-argumentit on olleet aika hatarat. Denialismia lähinnä, eikä juuri mitään itse asiasta. Eli ihan samaa kuin Ruotsin psykot tekevät. Kun leikkii että näin ei tapahtunut, ei tarvitse ottaa sitä huomioon.

       Miten eroaa joukkoraiskauksen vähättely siihen että vähätellään sitä kun Israel pommittaa taloja miehitetyillä alueilla? Jos perusteluiden pyytäminen on liikaa, voi olla että jollain on aukko yleisessä ymmärryksessä. Se voin olla myös minä.

       1. Israelin tilanteella ei ole tekemistä Pt-median agendan kanssa kuin vain sen verran, että Ruotsissa asuvat muslimit käyttävät sitä tekosyynä ruotsalaisten ja ruotsalaisten juutalaisten häiriköintiin ja mellakoihin.

        Siis, Ruotsissa asuvat muslimit, riippumatta lähtömaasta, vihaavat ruotsalaisia juutalaisia koska Israel. Ruotsissa asuvat muslimit, riippumatta lähtömaasta häiriköivät ja mellakoivat Ruotsissa, koska Israel.

       2. Jhn! Allekirjoitan kaiken mitä olet tämän jutun yhteydessä kirjoittanut. Voimia hyvin epäkiitolliseen mutta koko suomen tulevaisuuden kannalta KAIKKEIN OLEELLISIMPAAN valistustyöhön josta ei (juutalaisten jakamaa) Nobelin rauhanpalkintoa ole koskaan odotettavissa. Arvostan todella paljon sinua ja muita jotka jaksavat taistella (juutalaisten omistaman) valtamedian ja elokuvateollisuuden luomaa harhautusta vastaan.

        TOTUUS KANTAA MEITÄ!

       3. Jhn
        Ihan hyvä että otat asioita esiin. Kriittisyys Israelin toimia kohtaan ei tarkoita arabimyönteisyyttä. Itse vihaan arabeja ja islamia koko sydämeni pohjasta, mutta se ei tarkoita ettenkö voisi tarkastella Israelin toimia kriittisesti.

       4. Paavo, ei löydy vastaus nappia kommenttiisi. Israel liittyy koko tilanteeseen enemmän kuin moni arvaa. Amerikan sotakoneistohan se siellä lähi-idäsä raivaa Israelin vihollisia milloin milläkin pretextillä. Ilman Israelin lobbya ja Greater Israel projektia olisi iso osa konflikteista jäänyt välistä. Amerikan sotateollinen kompleksi näyttää toteuttavan lähinnä Israelin ultraväkivaltaista laajenemisprojektia, sekä korporatioiden raaka-aine ketjua.

        Jos ei ota selvää koko koneistosta ja sen historiasta, on käytännössä tuomittu ymmärtämän vain murusia isosta kuvasta. Se onkin vielä eri asia, millä erottaa sitten totuuden kaiken CIA/Mossad disinformaation seasta.

        Onkin suorastaan kehtovaa, miten järkevillekin ihmisille on taottu päähän syvälle se että juutalaista ei tule arvostella koska ne on juutalaisia. Ihan kuin neekerin tekemä raiskaus. Se on vähän niinkuin vähemmän raiskaus kun kyseessä on neekeri. Enemmänkin ehkä jonkinlainen vahinko/väärinkäsitys/kulttuuriero. Israelkin tiputtelee juutalaispommeja arabien päälle koska arabit on väkivaltaisia.

        Ja kaikki ”holokaustin” takia. Ajatella, jos holokausti onkin vedätystä ja tämä on ollut alusta asti suunnitelma- käyttää fabrikoitua kansanmurhaa syyllistämään hiljaiseksi kaikki jotka avaavat suunsa juutalaisten väkivallasta.

       5. En osaa sanoa. Olen vain melko varma siitä että Israelin ja korporaatioiden äärisiionisteja ei paljoa kiinnosta jos Suomi ja suomalaiset häviää kartalta. Jos tosiaan tämä sama klikki on ollut alusta asti mukana suunnittelemassa ja ohjaamassa euroopan siirtolaistulvaa, niin mikään vaihtoehto ei ole pois pöydältä. Jos tavoitteena on hävittään eurooppalaiset kansat ja rodut multikultin avulla, niin jokainen tehköön johtopäätöksensä.

        Mutta tarkennuksena, juutalaiset ei tarkoita tietenkään kaikkia maailman juutalaisia ryhmänä, vaan sitä klikkiä mikä operoi juutalaisen syytesuojan turvin. Ei jokainen juutalainen omista pankkia tai Hollywoodia. Suurin osa juutalaisista on ihan normi porukkaa. Ihan vaan juutalaisia siinä missä me ollaan suomalaisia. Taidetaan siis puhua enemmän tuosta kasaarimafiasta.

       6. Miksi ne haluaa hävittää eurooppalaiset kansat ja rodut?? Mitä ne siitä muka hyötyy, että Euroopan ihmiset on vaihdettu arabeihin ja afrikkalaisiin? Onko kyseessä hyötymistarkotuksessa suunniteltu rotuhävitys vaiko ihan vain lämpimikseen?

    3. En tiedä juutalaisista, mutta kristittyjä tapetaan nykyisin paljon enemmän kuin ikinä aikaisemmin
     sen vuoksi, että he uskovat Jumalaan.

  1. ” Juutalainen uhrimentaliteetti”
   – Olisiko parempi termi seemiläinen uhrimentaliteetti, joka ylittää uskontorajat. Juutalaiset ja arabit ovat molemmat seemiläisiä kansoja, sillä erotuksella että juutalaiset ovat älykkäämpiä kuin eurooppalaiset kun taas arabien keskimääräinen älykkyys jää merkittävästi jälkeen kun verrataan eurooppalaisiin.

   Kuten Lauren Rose on sanonut; islamin olemassaolo Länsimaissa on vain oire, ei juurisyy. Voimme kritisoida islamia vaikka hautaan saakka, mutta olennaisempaa olisi ymmärtää miksi islamilaisista maista kohdistuu Eurooppaan maahanmuuttoa.

   1. Onko juutalaiset älykkäämpiä kuin pohjoismaalaiset? Tavallaan ehkä kyllä. Kuka perusti ensimmäisen pankin? En laske pohjoismaita eurooppaan, siksi tarkensin. Pidän pohjoismaalaisia maailman kärjessä älykkyyden puolesta, vaikka ei olla ehkä lähelläkään monia aasian maita kuten japseja. Tyhmä japsi on about hieman keskivertoa älykkäämmän suomalaisen tasoa. Suomessa kv ÄO 100.9, Japanissa 109. Somaliassa ja Eritreassa 67. Käsittääkseni.

    ”Voimme kritisoida islamia vaikka hautaan saakka, mutta olennaisempaa olisi ymmärtää miksi islamilaisista maista kohdistuu Eurooppaan maahanmuuttoa.” Kyllä. Se on osa isoa suunnitelmaa. Maahanmuutto-termi ei ole ehkä oikea, siirtolaisuus ja kolonialismi luultavasti lähempänä.
    Maahanmuutto on sitä kun korealainen ostaa lentoliput, täytää lippulaput ja muuttaa maahan laillisesti, omilla varoillaan ja ansioillaan, ei pelkästään taikasanoja huutelemalla ja olemalla hieman savustettu.

 4. Ööö… hetkinen, nyt en ymmärrä. Ensin somalit ja muut muslimit valtaavat alueen. Sitten ne alkavat terrorisoimaan yhteiskuntaa jossa asuvat. Ja sen jälkeen toisiaan. Ensin niille on se yhteiskunta ja viranomaiset jossa asuvat, ykköshalveksinnan kohde. Ja sitten yht äkkiä siltä vaaditaan turvaa omaan elämään. Mikä nyt ei täsmää?

  On pari vaihtoehtoa jolla tilanne rauhoittuu. Ensimmäinen on se että antaa niiden tappaa toisensa sillä alueella missä räiskivät. Hehän sen tilanteen ovat aiheuttaneet. Ja toisena ratkaisuvaihtoehtona on se että kaikki lähetetään sinne mistä ne on tulleet. Silloinkin rauha palautuu alueelle.

  Mutta mikä siinä on että tuo ”rauhan uskonto” ei ole missään maailman kolkassa rauhallinen?

  https://www.thereligionofpeace.com/attacks/attacks.aspx?Yr=Last30

  Tuola viimeisen 30 vuorokauden ajalta rauhan uskonnon käännytystyötä.

 5. Väkivalta ja tappaminen kuuluu kehitysmaalaisten luonteseen, samalla lailla kuin rehellisyys suomalaiseen (no oli vähän isosti sanottu) Se on kaivautunut jo näiden geeneihin ja on kuin evoluution tuoma ominaisuus. Tälle vain ei voi mitään, edes ruotsin poliisi. Ainut keino on olla ottamatta tätä väkivaltaista rotua nurkkiinsa loisimaan. Darwin oli oikeassa luonnonvalinnasta ja todisteita eläinmaailman nopeastakin evoluutiosta on olemassa. Nuo apinat ovat eläneet väkivallan ympäroimänä, tappaen toisiaan vuosituhansia, joten teoria on pitävä.

 6. Eikö Somalialaisten olisi jo aika palata kotimaahansa Somaliaan, kun kuulemma pystyvät siellä jo lomailemaan.

 7. Voihan sitä yhteiskuntaa apuun pyytää, mutta kuinka olisi jos vanhemmat kasvattaisivat lapsensa yhteiskunnan pelisääntöihin?
  Asukkaat voisivat myös vaatia yhteisöltänsä apuja, uskonjohtajat sun muut saarnaajat voisivat tuomita huumekaupan, autojen polttamiset, väkivallan.
  Pyhä sota omia mätäpaiseita kohtaan, peli poikki mielenosoitukset ja ei nats… ei kun rikollisia Rinkebyhyn miekkarit päälle.
  Mutta ei tule tapahtumaan, ei kuulu uskontoon, veli on veli ja sillein. Siinäpähän kärsitte, ratkaisumalli on annettu.

 8. Kiti itku vinku.

  Taaskaan jälleen ei ole havaittavissa edes pienintäkään vastuunkantoa itse aiheutetuista ongelmista. Tässä toistuu juuri se mikä on nähtävissä tuolla heidän alkuperämaissaankin; nämä kansakunnat ovat täysin kykenemättömiä hallinnoimaan omaa kansakuntaansa, edes mittavalla kehittyneempien kansakuntien avulla ja jälleen kerran taas ongelman joutuu lopulta ratkaisemaan kehittyneempi kansakunta.

  Sotilaskriisinhallintaoperaatio pystyyn, ulkonaliikkumiskiellot ja joka saatanan rähisijä säilöön. Onhan se nyt perkele että tätä perseilyä ei saada aisoihin. Minä ilmottaudun välittömästi vapaaehtoiseksi auttamaan jos hommaan ryhdytään.

  1. Muslimien annetaan mellastaa koska ”ruåtsin pelastava ratsuväki” on jo kutsunut itse itsensä paikalle. Nyt on saatava aikaiseksi riittävän kireä tilanne ja sitähän tässä ollaan hyvää vauhtia synnyttämässä. Näin raivataan tietä maan alistamiseksi vieraan armeijan käskytykseen -keino jota on käytetty kautta historian.

   -Nyt pelataan todella korkeilla panoksilla.

 9. Jännityksellä odotamme, koska nämä kranaatit kadulla ja ammuskelut/tulitaistelut yleistyvät Suomenkin isommissa kaupungeissa, kuten Turussa ja Helsingissä.

 10. Ennen kuin pystyvät näkemään oman ja oman kulttuurinsa sekä uskontonsa osuuden asiassa, mitään muutosta parempaan ei ole luvassa.

  Ja yllämainittu taas ei historian valossa tapahdu kovinkaan pian jos käytännöllisesti katsoen koskaan.

  Ruotsi on todella lujaa vauhtia menossa vessasta alas.

  Sori siitä vaikka siihen syytön olenkin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.