Tukholman poliisipuukottajan tarina on kuin tuhannen ja yhden yön satu

0

muhammad-hussaini-3-1-960x540_c

Poliisia kesällä puukottaneen afgaanilapsen tarina on jos mahdollista hyvin mielenkiintoinen. Hanif Bali on lukenut koko 450-sivuisen esitutkintamateriaalin ja sieltä nousee esille kuinka lööperiä koko maahanmuuton ympärillä oleva toiminta on. Kukaan ei uskalla sanoa mitään.

Muhamed Husseini tuli Ruotsiin joulukuussa 2015 ja ilmoitti iäkseen 16. Kaikissa maahanmuuttoviraston ja sosiaalitoimen merkinnöissä todetaan, että Husseini näyttää vanhemmalta kuin mitä ilmoittaa iäkseen. Siitä huolimatta prosessi etenee.

Koska Husseini on lapsi, hänelle määrätään holhooja, uskottu mies. Uskottu mies ilmoittaa Maahanmuuttovirastoon, että Husseini on oikeastaan 25. Ilmoituksen tekee myös perhekoti. Uskottu mies kertoo, että Husseini on kuvaillut hyvin yksityiskohtaisesti kuinka on työskennellyt aiemmin tekstiiliteollisuudessa ja ollut hitsaajana kerrostalotyömaalla. Tästä huolimatta mies jatkaa lapsena esiintymistä. Kun mies kieltäytyy syömästä eikä mene suihkuun, hänet viedään lasten akuuttiin.

Lastenpsykiatrialta saadaa yhteys miehen perheeseen. He puhuvat miehen 21- ja 23-vuotiaiden siskojen kanssa, jotka vahvistavat, että Husseini on heitä vanhempi. He vahvistavat, että Husseini on lapsista vanhin.

Kuvakaappaus 2018-01-11 09-31-17

 

Yhtäkkiä Husseini ilmoittaa kaikille, että on oikeasti 25-vuotias ja hän haluaa palata takaisin Iraniin perheensä luokse. Siitä huolimatta, että hän on hakenut turvapaikkaa Afganistanin tilanteeseen vedoten. Mies oli tähän mennessä saanut jo väliaikaisen oleskeluluvan. Maahanmuuttovirasto ottaa  nyt pois miehen muuakalaispassin ja sosiaalitoimisto varaa lentoliput ja kahvirahaa Iranin matkaa varten.

Parin kuukauden päästä Husseini palaa takaisin Ruotsiin. Hän ilmaantuu Maahanmuuttoviraston kansliaan Basiji-uniformussa, joka on ääri-shiialainen miliisiryhmittymä, joka toimii jonkinlaisen islamilaisen vallankumousarmeijan alaisuudessa. Mies kertoo nyt olevansa 25-vuotta, mutta siitä huolimatta hänet kirjataan lapseksi eikä petosilmoitusta väärien henkilötietojen antamisesta ajatellakaan.

Mies menee yläasteelle ja joutuu ensimmäisenä viikkona riitoihin muiden oppilaiden kanssa.

Kuulusteluissa uskottu mies ja perhekodin henkilökunta kertovat, että mies on ollut useaan kertaan mukana afgaanilasten mielenosoituksessa Medborgarplanilla. Hussein itse kertoo, että on ollut siellä ainakin 8-10 kertaa, Hanif Bali kirjoittaa. Mutta sen jälkeen kun hän puukottaa poliisia niin mielenosoituksen puuhapäällikkö Fatemeh Khavari ilmoittaa median paisteessa, että Husseinilla ei ole mitään tekemistä muiden afgaanilasten mielenosoituksen kanssa. Lisäksi kuulusteluissa selviää, että Khavari tunsi ja tiesi Husseinin, hän oli hommannut Husseinille asianajajankin.

Näin siis kirjoittaa Hanif Bali, joka on iranilaistaustainen Moderaattipuolueen jäsen, Hän on ollut pitkään suosittu kriitikko mitä tulee varsinkin yksintulleisiin lapsiin.

Linkki Facebookiin:

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

20 thoughts on “Tukholman poliisipuukottajan tarina on kuin tuhannen ja yhden yön satu

 1. Ruotsalaiset ovat täysiä typeryksiä, jos eivät edes aio laittaa näitä ikäpelleilyjä kuriin. Kas kun paikallinen RHC ei vaadi kaikille mahdollisille tulijoille lasten kohteluun vertautuvaa kohtelua, jotta kenenkään ei tarvitsisi alentua veivailemaan ikäänsä alaspäin. Onhan mitä suurinta rasismia pakottaa epätoivoiset sotaa ja vainoa pakenevat ihmiset valehtelemaan ikänsä.

  Katsotaan, miten käy vaaleissa. SD saattaisi saada muutoksen aikaan, mutta antaako Ruotsin kansa sille valtakirjan? Jos antaa, niin epäilemättä suvaitsevaisto alkaa kiljua, että vaalisalaisuus täytyy rikkoa, jotta he saavat haltuunsa äänestäneiden henkilötiedot, millä voivat jatkossa vaatia potkuja väärin äänestäville.

  1. Tuskin SD pääsee valtaan, siitä pitää globalisaationkannattajat huolen. Eikö jo viime vaaleissa muut puolueet kieltäytyneet yhteistyöstä SD kanssa, vaikka tietävät ja ovat nähneet SD:n olevan oikeassa. Natsiksi haukkuminen on sitkeästi ihmisten mielissä, vaikka kukaan ei ole todistanut isänmaallisten SD: läisten natsikytköksiä.

   1. Olen joskus aiemminkin tämän sanonut, mutta jos SD olisi eniten ääniä saanut puolue, sen jättäminen ulos hallituksesta olisi niin syvää demokratian halveksuntaa, ettei sitä oikein voi edes Ruotsi tehdä. Pääministeripuolue-vaalivoittajan takaa jättää hallituksen ulkopuolelle jo paljon helpommin, koska sieltä jää aina puolueita oppositioon. Mutta aika ohut korsi SD alkaa olemaan – vaikka valtaan pääsisikin.

  2. Vaikka Halla-aho valittaisiin Ruotsin kuninkaaksi ja ruotsidemokraatit saisivat jytjyjen jytkyn, niin se ei merkitsisi enää yhtään mitään. Ruotsiin on päästetty satoja tuhansia matuja, joita ei enää saada palaamaan suosiolla tai pakolla kotiin. Kirkuvia matuja ei mikään lentoyhtiö ota suuria määriä kyytiin, ja niille muutamille kotiutettavillekin pitää olla poliisisaattajat mukana.

   Suomessa ilmoitetiin taannoin henkseleitä paukuttaen, että yhtenä kuukautena laitettiin takaisin kotiin n. 400 matua. Se on aika paljon, n.13/päivä. 100000:n poistamiseen menisi sillä vauhdilla 250 kuukautta eli n.20 vuotta joka ikinen kuukausi. Siinä olisi vasta ensimmäinen 100000 ja niitä on siellä satojatuhansia, jotka vielä sikiävät valtavalla vauhdilla ja rajat vuotavat kuin seula.

   Ehei. Se on ollut jo kauan aikaa täydellinen logistinen mahdottomuus poistaa näitä moniosaajia maasta, eikä tilannetta saa palautettua ennalleen muuten kuin lähettä jokainen takaisin aavikolle tai viidakkoon. Ruotsi on saatettu parissa vuosikymmenessä sellaiseen tilaan, josta ei enää ole paluuta. Millään poliittisella suuntauksella ei voi enää korjata tilannetta.

   No-go alueilla on jo nyt käytännössä vallalla sotatila, jota mikään normaali demokratia ei katselisi puuttumatta tilanteeseen. Ruotsissa puuttuminen matujen ikuiseen elätysoikeuteen johtaisi kästtämättömään väkivaltaan. Kun poliisi ja muut viranomaiset eivät kykene selviämään nykyisestäkään tilanteesta, niin miten sitten kun matut vaihtaa vaihteen kakkoselle?

   Suomella ei ole enää kauan aikaa hölmöillä tämän monikulttuuriuskonnon kanssa, jos enää yhtään. Seuraavissa presidentin-ja eduskuntavaaleissa pitää käydä äänestämässä.

   1. Aivan, ja jos pakolla edes yritettäisiin heittää jengiä ulos niin näitä on jo niin paljon että he kokoontuvat kylille massoittain ja luontoonsa kuuluvasti alkavat puukottaa kaikkia muita. Se on myöhäistä nyt lilla Sverige, teillä on iso armeija sadistisia barbaareja vastassanne ja he kaikki vihaavat teitä. Ruotsi on tuhoon tuomittu. Suomella on vielä pieni mahdollisuus selviytyä, mutta se vaati sen että TOLKUN ihmiset tulevat tolkkuihinsa ja heräävät fantasiamaailmoistaan.

 2. Ruotsalaisilla on tuo kehitysmaateatteri karannut täydellisesti käsistä.
  Jos jätkä on merkitty papereihin alaikäseksi niin kun aluksi on itse ilmottanut,merkintä seuraa siellä eläkeikään saakka
  vaikka jätkä itsekki tunnustaa valehdelleensa ikänsä alkuaan.

  Miten polisia kaulaan puukottanut jätkä muuten lähtee ruotsista kotimaahansa lomailemaan tuosta vaan ????

 3. Ruotsalaiset ovat pelkureita, eivätkä uskalla kohdella näitä karvarintoja, kuten kuuluisi. Maa on sisällissodan partaalla, siitä huolimatta sinne tulleita kohdellaan kultahansikkain. Turvaa hakemaan tulleet aiheuttavat Ruotsissa kaaosta ja kylvävät käsikranaatteja kaduille. Tätä ei sinisilmäiset ruotsalaiset huomaa tai laittavat päänsä pensaaseen, kuin pelokkaat jänikset.

  1. Ihan sama suhtautuminen tulee olemaan Suomenkin kohtalo. Jollei ole jo. Ihmetyttää, ettei kukaan puutu tähän mitenkään.

 4. Olisiko Tukholman syndrooma -käsitteen luoneessa pankkiryöstössä käynyt samalla tavalla, jos ryöstö olisi saanut jatkua pidempään? Olisivatko panttivangit lopulta kantaneet ryöstäjät kultatuoleissa ulos pankista hurraavan kansanjoukon eteen? Olisiko se pikku poika, joka olisi erehtynyt huomauttamaan jotain pankkiryöstöstä (vrt. Keisarin uudet vaatteet) viety uudelleenkasvatukseen ja eristetty sosiaalisesti? Jos tätä nykyistä psykologista itsetuhokeikausta on uskominen, niin ilman muuta olisi.

  1. Kiitos linkistä, johan oli järkyttävää luettavaa. Mutta lukijoiden kommentit nauratti – palaa se pinna vielä Ruotsissakin…

   Aikuinen mies välillä apatiaan tilaan joutuessaan pissii päälleen ja lattialle tahallaan sekä paskoo sänkyynsä ja piilottaa omaa paskaansa paketoituna sänkynsä alle, puetuttaa itsensä vaippaan, syötättää itseään – ja kolmen hengen voimin sitten tämä vauvaksi heittäytynyt saadaan väkisin pestyksi. No, tottakai asiaa arvellaan vain psyykkiseksi mutta kas kummaa, kun mies vihdoin siirretään sellaiseen majoituspaikkaan, jossa heti eka tahallaan lattialle lirautettu ”pisuli” käsketäänkin SIIVOTA ITSE, niin koko ulostepelleily loppuu siihen.

 5. Tulisi Suomeen, meillä ei nauriitkaan nouse pellosta ilman akateemisesti koulutettuja pakolaisia.

  1. Se olisi tähän hätään paras vaihtoehto. Saataisiin nuorille aktiviteettejä ja samalla omat takas mitä ne meiltä kuppas 700 vuoden valloituksen aikana.

 6. Kaiken maailman pahasti häiriintyneitä tyyppejä on päästetty tänne ilman pienintäkään kontrollia. Sääli etteivät poliitikot joudu juuri koskaan IRL kokemaan idioottimaisten päätöksiensä tuloksia vaan se on aina tavikset jotka joutuvat ottamaan iskut vastaan. Nytkin on Saksa päättänyt että joka vuosi ottavat 180.000-220.000 matua tästä eteenpäin. Sen on aivan järkyttävä määrä kun katsoo tätäkin ei-edes-sisäsiistiä yksilöä.

 7. Kuinka kierossa pitää silien olla, että tuosta on saatu 16 vuotias? Tuohan on ilmiselvästi ainakin 40 jos ei enemmänkin

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.