Uusruotsalaiset nuorukaiset estivät bussin matkaa ja sytyttivät penkkejä tuleen

0

Kuvakaappaus 2018-01-12 09-01-44

Göteborgissa Lövgärdetissä uusruotsalaiset nuorukaiset estivät linjaliikenteessä olevan bussin matkaa ja tuikkasivat lopulta bussin penkkejä tuleen.

Poliisi sai hälytyksen klo 15.15 aikaa torsai-iltapäivällä kun kymmenet nuorukaiset estivät bussin etenemisen seisomalla sen edessä. Osa nuorukaisista tunkeutui bussiin sisälle ja muutamia penkkejä tuikattiin tuleen.

Kun poliisi saapui paikalle oli nuorisojoukko ja häipynyt paikalta. Bussi pystyi ajamaan varikolle. Kukaan ei loukkaantunut eikö poliisilla ole kiinniotettuja epäiltyjä epäiltynä liikenteen vaarantamisesta ja vahingonteosta.

Advertisements

9 thoughts on “Uusruotsalaiset nuorukaiset estivät bussin matkaa ja sytyttivät penkkejä tuleen

 1. Fasistipoliisi tutkii pienokaisten epätoivoista hätähuutoa patriarkaatin sortoa vastaan liikenteen vaarantamisena ja vahingontekona.Pikaisen meillä on alpakka ja unelma konsertin aika rasismia vastaan siis.

  1. Erittäin hyvin sanottu. Ei natseja minnekkään. Suvakkeja ja kukkahattutätejä lisää vahtimaan vaatetankoja ja itkemään lämmintä itkua pakoloisten puolesta. Nehän ovat vain traumatisoituneita ja yrittävät purkaa pahaa oloaan.

   Ja p**kat!! Otetaan niille niiden vaatima sharia laki käyttöön. Koko kööri kiinni ja lauantaina (niiden sunnuntai) kaupungin torille ja 50 raipaniskua jokaiselle. Ja hommaan pitää löytyä kunnollinen rottinkin sekä riuska rankaisija. Ei muuten nukuta kahteen viikkoon selällään ja takinkin päällelaittaminen tekee tiukkaa.

   1. Juurikin näin.Joukkoraiskauksista sopiva tuomio olisi vaikkapa mekaaninen kastraatio,elävältä nylkeminen ja lopuksi sianpaskaan hautaaminen.Mädättäjilläkään ei varmasti ole mitään syytä ulinaan rasismista tai ihmisoikeuksista koska kuulemma raiskaavathan ruotsalaisetkin,suomalaisetkin jnejne.

    1. Aika monessa korvienväliosastossa haudotaan tämäntyyppisiä ajatuksia.

     Näin ei varmasti ollut vielä kaksi vuotta sitten.
     Tulee fantisoitua monenlaista, aina kun saa lukea uudesta, äärijulmasta raiskauksesta tai pahoinpitelystä.

     Usein tulee unelmoitua kostosta, kaikkine mausteineen…

   2. Tärkeintä on muistaa irtisanoutua kansallissosialismista -se hävittää kaikki ongelmat maan päältä. ✋

    1. Toivottavasti kaikki ymmärsivät että tuo edellinen viesti oli 100% sarkasmia…

 2. Olen sanaton. Ei voi kuin ihmetellä, miten vuosi 2018 on alkanut Ruotsissa.

  Käsikranaatteja, ampumisia, rispektejä, pommeja, julkisen liikenteen uhkaava häirintä…

  Kohta pitää kirjata rikoslakiin pykälä, jonka mukaan pelkkä epäily rikollisjärjestön jäsenyydestä riittää vankilatuomioon. Muutenhan yhteiskunta on täysin hampaaton näiden gansterishononien kanssa. Jos ei ole todistajia, niin nuo kusipäät jatkavat rispektihommiaan maailman tappiin.

 3. Taas oli näille aappinoille syötetty liian pahaa puuroa pahojen naziruotsalaisten toimesta?
  Raziztien vika, jälleen, arvaan…

  On tietenkin rankkaa olla jatkuvasti tyhmin monkey in the jungle, mutta kun siihen ne luontaiset kyvyt juuri riittävät.

  Ja taisi olla ihan uusin versio tämä, että käydään kuskin työpaikalle ja sytytetään se tuleen. Avaruusinsinöörit ja aivokirurgit eivät saa edes rangaistusta – kun täti suvaitsevainen
  ei sitten tykkää. : p

 4. Neuvo kuskille vastaavan varalle. Kerää ikkunoitten rikkomiseen tarkoitetut vasarat pois, homma iso munalukko, laita bussin ovi säppiin sillä lukolla ja poistu paikalta.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.