Asemies ryntäsi pizzeriaan Uppsalassa – kaksi haavoittui

0

Kuvakaappaus 2018-01-13 02-10-35

Uppsalassa Flogstassa kaksi miestä loukkaantui vakavasti kun yksi ampuja saapui ravintolaan ja ampui kahta henkilöä kohti laukauksia käsiaseella. Molemmat miehet saivat useita osumia ja heidät vietiin Uppsalan yliopistolliseen sairaalaan.

Tapahtumat alkoivat ennen klo 21.00:a. Poliisin mukaan tekijä kävi ravintolan tiloissa tutkimassa paikkaa etukäteen ja poistui paikalta. Hän palasi 10 minuutin päästä uudelleen ja käveli suoraan uhrejaan kohti ja ampui laukaukset. Sen jälkeen hän poistui rauhallisesti paikalta.

Poliisi aloitti ampumisen jälkeen suuroperaation, jossa ravintolan ympäristö eristettiin tutkintaa varten. Poliisikoirien avulla yritettiin myös jäljestää tekijää.

Poliisin mukaan molemmat uhrit ovat poliisin vanhoja tuttuja. Sen sijaan tekijästä sitä ei vielä tiedetä, sillä iltaan mennessä ketään ei oltu otettu kiinni epäiltynä murhan yrityksestä.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

13 thoughts on “Asemies ryntäsi pizzeriaan Uppsalassa – kaksi haavoittui

 1. So called normi meininki humanitäärisessä suurv… katastrofissa.

  Ruotsin poliittinen eliitti tuhosi kokonaisen ikäöuokan elämän. Tähän multikultipaskaan kasvava ikäluokkavsaa kärsiä vielä hurvittävän paljon lisää.

  1. Kärsimykset eivät ole vielä edes alkaneet, nykymeno on vasta treeniä varsinaiseen ”puuhaan”.

   1. Olet oikeassa Pol Pot. Nämä ovat alkutahdit kuolemantanssille ja ruåtsi vetää Suomineidon mukaan näille viimeisille hitaille ennen valomerkkiä halusimme sitä tai emme.

 2. Jopa YLE kertoi noista ammuskeluista tänä aamuna. En tiedä mikä lie mielenhäiriö ollut uutistoimituksella. Voisvat leventää ammuskelu aluetta vaikka valtiopäivätalon liepeille, olisi noin nii kuin jännempää. Se että roiskivat toisiaan hengiltä on yleisesti hieno uutinen ja toivoa antava koska yksi kuollut karvaranne tai negridi on aina kotiin päin..

  1. Kärsimykset eivät ole vielä edes alkaneet. Muslimeita viel liian vähän. Tulossaa kaiken aikaa täydennyksiä.
   Ylen annon uutiseen osalliset ovat jo kilometritehtaalla. Kuuleemma saivat kaksi minuuttia aikaa luovuttaa kulunvalvontapassit sekä kerätä päällysvaatteet ja häipyä.

 3. Varsinainen tussauttelija, kun ei saanut kumpaakaan hengiltä. Ruotsin valtion tulisi lisätä ampumisharjoittelua kaikille maahan sosiaaliavustuksien perässä tunkeutuville.

 4. Ruotsi on ankaralla työllä rakentanut kymmenkaistaista, yksisuuntaista moottoritietä ikuisen sotatilan kehitysmaahan – alkaa olla valmista. Kova työ palkitaan.

 5. ”Tää on Uppsalan hommaa ja lentistä, ei mikään ole enää entistä – sataa happoa niskaan ja ohjusta, ei tätä kestä ellei pohjusta”

  Näin sanaili IRWIN GOODMAN jo yli 30 vuotta sitten KUSESSA OLLAAN kappaleessaan (joku voi halutessaan laittaa linkin…)

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.