Skip to content
Mainokset

Eillinen perjantai oli Ruotsissa todellinen ”hikinen iltapäivä”

Kuvakaappaus 2018-01-13 17-56-35

Eillinen perjantai oli oikea ”hikinen iltapäivä” Ruotsille. Ampumisia, murhan yrityksiä, puukotuksia ja ryöstöjä. Niistä on tehty vauhdikas viikonloppu.

GÖTEBORG Perjantaina klo 13.00 hyökkäsi 40-vuotias mies 30-vuotiaan miehen päälle ruokakaupan edustalla Kålltorpissa Göteborgissa. Hyökkääjä puukotti itselleen entuudestaan tuntematona miestä rintaan. Mies sai hengenvaarallisia vammoja, mutta iltaan mennessä hänen tilansa oli saatu stabiiliksi.

Poliisi sai selville tekijän henkilöllisyyden ja Karhukopla kävi noukkimassa miehen koppiin tämän asunnolta. Rikosnimike murhan yritys.

NORRTÄLJE Perjantaina 19.30 aikaan saapui yksi tai useampi ryöstäjä norrtäljeläiseen vaatekauppaan. Ryöstäjät sitovat naisen ja iskevät tätä 2-3 kertaa puukolla. Ryöstäjien poistuttua nainen saa itsensä vapaaksi ja käveltyä viereiselle huoltoasemalle pyytämään apua. Ambulanssihelikopteri noutaa naisen sairaalaan.

Nainen selviää hengissä nopean ensiavun ansiosta. Poliisi tutkii asiaa törkeänä ryöstönä ja murhan yrityksenä. Ketään ei toistaiseksi ole kiinniotettu epäiltynä teosta.

KRISTIANSTAD Perjantaina klo 18.00 aikaan usea tekijä hyökkää puukoin aseistautuneena 18-vuotiaan nuorukaisen kimppuun kadulla. Nuorukainen saa pistohaavoja. Nuorukainen kuljetetaan tapahtuman jälkeen sairaalaan leikkauspöydälle. Poliisi ottaa myöhemmin kiinni kaksi miestä ja naisen epäiltynä teosta.

Poliisi kirjaa asian murhan yrityksenä.

UPPSALA Perjantai-iltana klo 21.00 hujakoilla ammutaan gangsteri pizzerian pöytään. Sivullinen saa myös lyijymyrkytyksen. Puuseppää ei kuitenkaan tarvinnut hälyttää arkunrakennushommiin, sillä lyijyn määrä ei riittänyt gangsterin eikä sivullisen poistumiseen maailmasta.

HELSINGBORG Perjantaina Närlundan alueella käydään tulitaistelu, jossa yksi lautoihin, ketään ei toistaiseksi rautoihin. Klo 22.00 aikaan tapahtuneessa ammuskelussa uhrit ovat poliisin tuttuja 22- ja 23-vuotiaat uusruotsalaiset.

Asia kirjataan sinikantiseen murhana ja murhan yrityksenä.

Myös tänä päivänä on puukotettu, ryöstetty ja ammuttu. Niistä myöhemmin lisää.

 

Mainokset

10 Comments »

 1. Tekemisen meininkiä…ruotti on oikea villi länsi meille tylsyyttä ja turvallista arkea rakastaville härmäläisille.

  Tykkää

 2. Noo – villissä lännessä aina sattuu ja tapahtuu kommelluksia.Viikonlopun Westernissä tällä kertaa: Mohammed the kid ammuskelee rasismin vuoksi,Mohammed James ryöstelee vähän koska rasismi ja Mohammed Bill metsästää huoria jotka pitää raiskata koska he ovat rasisteja.Ruotsin hallitus on ajan tasalla ja palkkaa Tex Mohammedin ja Mohammed Carsonin korjaamaan tilanteen.He laittavat rasistit hirteen ja ratsastavat auringonlaskuun.The End.

  Tykkää

 3. Jos tämän tapahtumalistauksen panisi vain valtamediaa seuraavien eteen ja poistaisi paikannimet, niin monikohan arvaisi, mistä maasta on kyse? Ei taitaisi Ruotsi tulla ihan ensimmäisenä eikä toisenakaan mieleen.

  Tykkää

 4. Juttelin eilen puolituttuni kanssa joka on Jugoslavian poikia, bussikuski ja tullut Ruotsiin 70- luvun alussa pikkupoikana. Hän sanoi:

  ”Äitini raatoi raskaassa työssä 30 vuotta ja saa nyt 9000 kr kuussa eläkettä. Afgaanimummo, joka ei koskaan ole tehnyt päivääkään työtä, saa 14000 kr ja on TYYTYMÄTON ja haluaa lisää! Työpaikallani on ainakin 30 vakituista kantiskuskia sanonut itsensä irti ja näitä partaheppuja palkataan tilalle. He ottavat rukousmatot mukaan työpaikalle ja kun me muut yritämme syödä lounasta taukohuoneessa heittäytyvät he mattojensa päälle. Ruotsalaiset ovat niin saatanan tyhmiä ja tämä maa on niin menossa niin perseelleen kuin olla ja voi!”

  Liked by 1 henkilö

  • Sama meno leviää Suomeen. Työantajat haikailevat halpatyövoimaa ja kokoomuksen läskiperse vartianen on heidän takuumihensä tässä keississä. Homma etenee koko ajan. Etelä-suomen somalit ovat ottaneet tämän systeemin hyvin oman elämänohjeen ohjenuoraksi jo aikoja sitten. Nyt samalle kelan kultaseinälle on vain tunkua ja saas nähdä lisätäänkö tukien määrää vai tippuuko joku etuoiketetuista sivuun. Mannet ja heidän hyysäämisensä on kait vähenmään päin.

   Tykkää

 5. On mielenkiintoista seurata ruotsin kiemurtelua pakolaisten kanssa. Se että ruotsin armeijasta tuskin on jarruttamaan näitä parta veikkoja,kääntyy katse TAAS Suomeen. Trumppia/NATO tuskin ruotsi kiinnostaa.

  Tykkää

 6. NATOa kiinnostaa ruåtsin ja suomen täydellinen haltuunotto ja tekevät kaikkensa sen saavuttamiseksi. Olemme sotapolitiikan keskipisteessä -mielipuolten armottoman painostuksen kohteena. EHDOTON EI NATOLLE!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: