Eillinen perjantai oli Ruotsissa todellinen ”hikinen iltapäivä”

0

Kuvakaappaus 2018-01-13 17-56-35

Eillinen perjantai oli oikea ”hikinen iltapäivä” Ruotsille. Ampumisia, murhan yrityksiä, puukotuksia ja ryöstöjä. Niistä on tehty vauhdikas viikonloppu.

GÖTEBORG Perjantaina klo 13.00 hyökkäsi 40-vuotias mies 30-vuotiaan miehen päälle ruokakaupan edustalla Kålltorpissa Göteborgissa. Hyökkääjä puukotti itselleen entuudestaan tuntematona miestä rintaan. Mies sai hengenvaarallisia vammoja, mutta iltaan mennessä hänen tilansa oli saatu stabiiliksi.

Poliisi sai selville tekijän henkilöllisyyden ja Karhukopla kävi noukkimassa miehen koppiin tämän asunnolta. Rikosnimike murhan yritys.

NORRTÄLJE Perjantaina 19.30 aikaan saapui yksi tai useampi ryöstäjä norrtäljeläiseen vaatekauppaan. Ryöstäjät sitovat naisen ja iskevät tätä 2-3 kertaa puukolla. Ryöstäjien poistuttua nainen saa itsensä vapaaksi ja käveltyä viereiselle huoltoasemalle pyytämään apua. Ambulanssihelikopteri noutaa naisen sairaalaan.

Nainen selviää hengissä nopean ensiavun ansiosta. Poliisi tutkii asiaa törkeänä ryöstönä ja murhan yrityksenä. Ketään ei toistaiseksi ole kiinniotettu epäiltynä teosta.

KRISTIANSTAD Perjantaina klo 18.00 aikaan usea tekijä hyökkää puukoin aseistautuneena 18-vuotiaan nuorukaisen kimppuun kadulla. Nuorukainen saa pistohaavoja. Nuorukainen kuljetetaan tapahtuman jälkeen sairaalaan leikkauspöydälle. Poliisi ottaa myöhemmin kiinni kaksi miestä ja naisen epäiltynä teosta.

Poliisi kirjaa asian murhan yrityksenä.

UPPSALA Perjantai-iltana klo 21.00 hujakoilla ammutaan gangsteri pizzerian pöytään. Sivullinen saa myös lyijymyrkytyksen. Puuseppää ei kuitenkaan tarvinnut hälyttää arkunrakennushommiin, sillä lyijyn määrä ei riittänyt gangsterin eikä sivullisen poistumiseen maailmasta.

HELSINGBORG Perjantaina Närlundan alueella käydään tulitaistelu, jossa yksi lautoihin, ketään ei toistaiseksi rautoihin. Klo 22.00 aikaan tapahtuneessa ammuskelussa uhrit ovat poliisin tuttuja 22- ja 23-vuotiaat uusruotsalaiset.

Asia kirjataan sinikantiseen murhana ja murhan yrityksenä.

Myös tänä päivänä on puukotettu, ryöstetty ja ammuttu. Niistä myöhemmin lisää.

 

Advertisements

11 thoughts on “Eillinen perjantai oli Ruotsissa todellinen ”hikinen iltapäivä”

 1. Tekemisen meininkiä…ruotti on oikea villi länsi meille tylsyyttä ja turvallista arkea rakastaville härmäläisille.

  1. Aleksanteri sanoi ministerinä ollessaan, ”Ruotsi on maailman turvallisin maa”. Ihan hävytöntä edes epäillä Aleksanterin sanomaa.

 2. Noo – villissä lännessä aina sattuu ja tapahtuu kommelluksia.Viikonlopun Westernissä tällä kertaa: Mohammed the kid ammuskelee rasismin vuoksi,Mohammed James ryöstelee vähän koska rasismi ja Mohammed Bill metsästää huoria jotka pitää raiskata koska he ovat rasisteja.Ruotsin hallitus on ajan tasalla ja palkkaa Tex Mohammedin ja Mohammed Carsonin korjaamaan tilanteen.He laittavat rasistit hirteen ja ratsastavat auringonlaskuun.The End.

 3. Jos tämän tapahtumalistauksen panisi vain valtamediaa seuraavien eteen ja poistaisi paikannimet, niin monikohan arvaisi, mistä maasta on kyse? Ei taitaisi Ruotsi tulla ihan ensimmäisenä eikä toisenakaan mieleen.

 4. Juttelin eilen puolituttuni kanssa joka on Jugoslavian poikia, bussikuski ja tullut Ruotsiin 70- luvun alussa pikkupoikana. Hän sanoi:

  ”Äitini raatoi raskaassa työssä 30 vuotta ja saa nyt 9000 kr kuussa eläkettä. Afgaanimummo, joka ei koskaan ole tehnyt päivääkään työtä, saa 14000 kr ja on TYYTYMÄTON ja haluaa lisää! Työpaikallani on ainakin 30 vakituista kantiskuskia sanonut itsensä irti ja näitä partaheppuja palkataan tilalle. He ottavat rukousmatot mukaan työpaikalle ja kun me muut yritämme syödä lounasta taukohuoneessa heittäytyvät he mattojensa päälle. Ruotsalaiset ovat niin saatanan tyhmiä ja tämä maa on niin menossa niin perseelleen kuin olla ja voi!”

  1. Sama meno leviää Suomeen. Työantajat haikailevat halpatyövoimaa ja kokoomuksen läskiperse vartianen on heidän takuumihensä tässä keississä. Homma etenee koko ajan. Etelä-suomen somalit ovat ottaneet tämän systeemin hyvin oman elämänohjeen ohjenuoraksi jo aikoja sitten. Nyt samalle kelan kultaseinälle on vain tunkua ja saas nähdä lisätäänkö tukien määrää vai tippuuko joku etuoiketetuista sivuun. Mannet ja heidän hyysäämisensä on kait vähenmään päin.

 5. On mielenkiintoista seurata ruotsin kiemurtelua pakolaisten kanssa. Se että ruotsin armeijasta tuskin on jarruttamaan näitä parta veikkoja,kääntyy katse TAAS Suomeen. Trumppia/NATO tuskin ruotsi kiinnostaa.

 6. NATOa kiinnostaa ruåtsin ja suomen täydellinen haltuunotto ja tekevät kaikkensa sen saavuttamiseksi. Olemme sotapolitiikan keskipisteessä -mielipuolten armottoman painostuksen kohteena. EHDOTON EI NATOLLE!

  1. Niin, koko maailmassa Suomen poliisi on tuossa tilastossa kaikkein luotetuin mutta Ruotsin poliisi on todellakin vasta sijalla 39. (Kiitti linkistä! 👍🏻)

   Meillä kansalaisten viranomaisluotto on vielä erityisen vahvaa, ja näin se oli aiemmin Ruotsissakin. Ruotsin kulttuuri on siis jo ratkaisevasti muuttunut. Kansan vaihto on jo niin pitkällä, että gallupkyselyissä saadaan Ruotsissa merkittävästi muista Pohjoismaista poikkeavia tuloksia.

   Ihmeellistä oman oksan sahaamista Ruotsin poliitikoilta, että he kalastelevat ääniä näiltä ”valtion vihollisilta” ja poliisinvihaajilta. Lain ja järjestyksen menetyksen myötä maa ajautuu kaaokseen ja riskinä on jopa sisällissota.

   Kansallisvaltion ylläpito tarvitsee järjestysmiehensä eli poliisin + muut valtiokoneiston osat. Ruotsi on luhistumisensa tien alkupäässä luiskan reunalla.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.