Eillisen Uppsalan pizzeria-ampumisen toinen uhri oli täysin sivullinen opiskelija

0
flogsta3-jpg
Poliisi tapahtumapaikalla. Kuva: Utryckning Uppsala

 

Eillisessä Uppsalan pizzeria-ampumisessa toinen uhri oli täysin sivullinen eikä hänellä ole mitään yhteyksiä Uppsalan alamaailmaan. Hollantilainen opiskelija sattui olemaan vain väärässä paikassa väärään aikaan.

Tapahtuma-aikaan ravintolassa oli paljon asiakkaita. Kaikki pöydät olivat täynnä. Kun ampuja ryntäsi ravintolaa ja alkoi ampua murhakohdettaan, viereisessä pöydässä istuvat nuoret saivat paniikin ja yrittivät paeta paikalta kuten kaikki muutkin ravintola-asiakkaat. Hollantilainen miesopiskelija oli luonnollisesti itsekin yrittänyt paeta paikalta ja tässä yhteydessä hän sai osumaa.

Poliisin mukaan opiskelijalla ja muulla opiskelijaporukalla ei ole ollut mitään yhteyksiä alamaailman suuntaan vaan teko on Uppsalan gangsterien välienselvittelyä ja tällä kertaa sivullinen sattui joutumaan tulilinjalle.

Opiskelijan vammojen kerrotaan olevan vakavia, mutta ei hengenvaarallisia.

flogsta2-jpg

 

Opiskelijaporukka opiskelee Uppsalan yliopistossa. Uhriksi joutunut hollantilainen oli Ruotsissa vierailulla toista päivää. Kaksi päivää Ruotsissa ja joutuu uusruotsalaisten gangsterien välienselvittelyn vahinkouhriksi! Mikä tuuri.

Yön aikana Uppsalan poliisi teki muutaman ison ratsian maahanmuuttajaghetossa Stenhagenissa. Yksi henkilö otettiin kiinni tässä yhteydessä, mutta poliisi ei toistaiseksi ole avannut asiaa onko kiinniotolla ja pizza-ampumisella yhteyttä.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

8 thoughts on “Eillisen Uppsalan pizzeria-ampumisen toinen uhri oli täysin sivullinen opiskelija

 1. Ei kai nyt perus Börjekään aina raflassa ampuessaan ihan joka kerta oikeaan kohteeseensa osu.

 2. Niin kovin negatiivista kirjoittelua vaikka tämäkin yksittäistapaus vain vahvisti Ruotsalaisten vankkaa ykkösasemaa maailmassa ampumahaavojen hoidon ja kirurgian kärkimaana.Huipulla on yksinäistä.

 3. Ruotsi voisi mainostaa itseään jännittävänä urbaani-elämys matkakohteena. Kunnon adrenaliinikicksejä kun koskaan ei tiedä minkä nurkan takana tulee luotia naamaan, ruskeaa lerssiä anaaliin, islamilainen multikulttuuri-rekka tekee jauhelihaa tai milloin pää hakataan irti IKEAssa. Nuo tylsät perushommat muissa maissa kuten ryöstöt, taskuvarkaudet, taksihintojen ylöspolkemiset ja pahoinpitelyt eivät ole mitään uuden jännittävän Ruotsin rinnalla! Kohta ollaan kunnon eteläamerikkalaisen huumekartellin meiningissä.

  1. Juuri näin. Ja samaan aikaan natsit pelaavat Impivaarassa kurraa ja kyräilevät Väinämöis-lakin alta toisiaan ja yrittävät pakoilla lukkarin lukitukiopetusta.

  2. Setänen te olette nero!

   Sukulaispoika omistaa elämys ja seikkailumatkailuun erikoistuneen yrityksen, tästä saan hänelle oivan vinkin uudesta Stadin viher-stallar-suvakeille suunnatusta paketista.
   ”Lähde nyt Ruotsin väriseviin lähiöihin ja todista razziztien olevan väärässä loma.”

   Kiitti tosta.

 4. Kyllähän tämä totiselta rikkaudelta tuntuu, Malmössäkin on seksin saanti – ainakin naisena – takuuvarmaa vaikka ei edes haluaisi..

 5. Ruotsin polpo sai jonkun kiinni? Luulen , että joutuvat vielä verkoilla haalimaan kaikki kokoon. Paitsiettä ruotsalaisilla ei ole munaa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.