Göteborgissa ammuntaa – useita soittoja hätäkeskukseen

0

Kuvakaappaus 2018-01-13 21-46-58

Göteborgin poliisi sai lauantai-illalla klo 18.00 aikaan useita ilmoituksia, että Hisingessä ammutaan. Ilmoitusten johdosta poliisi lähti paikalle useilla partioilla ja helikopteri hälytettiin taivaalle.

Paikalla Hisingessä ei kuitenkaan löytynyt haavoittuneita tai kuolleita. Poliisi vahti aluetta siitä huolimatta useilla partioilla, sillä Kyrkbyn ympäristössä on tapahtunut vuoden 2017 aikana useita erilaisia väkivaltaisuuksia ampumisista käsikranaatteihin. Tällä paikalla heitettiin keväällä kranaatti asuntoon ja muutama räjäytettiin auton alla.

Poliisi kirjasi sinikantiseen murhan yrityksen, vaikka ammuttuja tai ampujia ei ole tavoitettu. Ketään ei otettu kiinni.

Advertisements

6 thoughts on “Göteborgissa ammuntaa – useita soittoja hätäkeskukseen

 1. Ai ketään ei kuollut?No juhlivat sitten varmaan serkushäitään perinteisellä sivistyskansojen metodilla eli rynkyllä jonnekin ammuskellen.Rasismia sinne on poliisin mennä häiritsemään hienomman kulttuurin karnevaalia.

 2. 15 Pohjoisen vastarintaliikkeen jäsentä pidätettiin tänäin Göteborgissa -syynä lehtien jakaminen. Poliiseja oli ollut paikalla kymmenittäin ”valtavasta resurssipulasta” huolimatta.

   1. Ei näy! Se näkyy tuossa pikku valikossa jutun alla, jossa on muutama lisä juttu, suositellut kohdassa.

    1. Eikö tuossa ylhäällä otsikon alla näy päiväys? Siinä pitäis näkyä päiväys ja vieressä paljonko on kommentteja.

     Mutta enivei yritän rukata systeemiä siten, että päivämäärä näkyy selvästi.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.