Skip to content
Mainokset

Göteborgissa ammuntaa – useita soittoja hätäkeskukseen

Kuvakaappaus 2018-01-13 21-46-58

Göteborgin poliisi sai lauantai-illalla klo 18.00 aikaan useita ilmoituksia, että Hisingessä ammutaan. Ilmoitusten johdosta poliisi lähti paikalle useilla partioilla ja helikopteri hälytettiin taivaalle.

Paikalla Hisingessä ei kuitenkaan löytynyt haavoittuneita tai kuolleita. Poliisi vahti aluetta siitä huolimatta useilla partioilla, sillä Kyrkbyn ympäristössä on tapahtunut vuoden 2017 aikana useita erilaisia väkivaltaisuuksia ampumisista käsikranaatteihin. Tällä paikalla heitettiin keväällä kranaatti asuntoon ja muutama räjäytettiin auton alla.

Poliisi kirjasi sinikantiseen murhan yrityksen, vaikka ammuttuja tai ampujia ei ole tavoitettu. Ketään ei otettu kiinni.

Mainokset

6 Comments »

  1. Ai ketään ei kuollut?No juhlivat sitten varmaan serkushäitään perinteisellä sivistyskansojen metodilla eli rynkyllä jonnekin ammuskellen.Rasismia sinne on poliisin mennä häiritsemään hienomman kulttuurin karnevaalia.

    Tykkää

  2. 15 Pohjoisen vastarintaliikkeen jäsentä pidätettiin tänäin Göteborgissa -syynä lehtien jakaminen. Poliiseja oli ollut paikalla kymmenittäin ”valtavasta resurssipulasta” huolimatta.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: