Helsingborgissa hurja ilta – yksi hengiltä ja toinen vakavasti haavoittunut pistoolitaistelussa

0

Kuvakaappaus 2018-01-13 01-48-51

Helsingborgin ongelmaghetossa Närlundassa vietettiin hurjanpuoleista perjantai-iltaa. Yksi uusruotsalainen saatiin hengiltä ja toinen vakavasti loukkaantuneena sairaalaan pistoolitaistelun tuloksena.

Poliisi sai paniikkihälytyksen klo 22.00 jälkeen kun useat ihmiset soittivat, että Närlundavägenillä ammutaan. Soittajien mukaan laukauksia oli kuulunut useita. Kun poliisi saapui paikalle löydettiin kaksi miestä makaamassa maassa. Toinen oli jo menehtynyt ja toinen toimitettiin sairaalaan vakavasti loukkaantuneena.

Poliisin johtokeskuksen tiedotteessa kerrotaan, että kenttäpoliisilla on nyt iso pyörä pyörimässä. Tekninen tutkinta on eristänyt ison alueen hylsyjen ja muun todistusaineiston keräämiseen. Toisaalta partiot yrittävät jäljestää ampujia koirien ja helikopterin avulla.

Heti tapahtuman jälkeen kehittyi Helsinginborgin sairaalaan ulkopuolelle pieni häiriötilanne. Kymmenet miehet olisivat halunneet päästä katsomaan haavoittunutta veljeä. Poliisi sai kuitenkin rauhoitettua tämän tilanteen eikä kaasua jouduttu käyttämään.

Silminnäkijöiden mukaan ampujia oli 2-3 ja korvinkuulijoiden mukaan laukauksia ammuttiin ainakin kymmenkunta, pistooliski epäiltiin, kerrotaan Helsingborgin päivälehdessä. Poliisi ei toistaiseksi ole ottanut ketään kiinni epäiltynä teosta.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

13 thoughts on “Helsingborgissa hurja ilta – yksi hengiltä ja toinen vakavasti haavoittunut pistoolitaistelussa

 1. Ruotsalaiset rakastavat tuota helikoptereilla lentelemistä. Palmen murhan yhteydessä lennettiin jopa Viggenillä. Ilmeisesti sellaisesta tulee ”tekemisen meininki”, vaikka tuloksia ei niin tulisikaan.

 2. Kohta on hieno koston kierre käynnissä kun toiminta lähtenyt nuinkin aktiiviselle tasolle. Sinänsä mitään vahinkoa ei synny kun itse poistavat rikkaruohoja

 3. Sattuuhan sitä, kun mölinä ja käsillä puhuminen ei kertakaikkiaan mene perille. Kerätään ruumiit ja jatketaan elämää. Ruotsi on esimerkillisen hieno maa.

 4. Matut ensimmäiseks ampuja kurssille, ei ole oikein katu- uskottavaa jos kymmenkunta laukausta ja vain yksi raato. Johan tuossa menee moniosaajien maine.

  1. Onko suomalaisnuoria alkanut katoamaan ruotsinlaivoilla – nuorisojoukot avittavat yli laidan?

 5. Kymmenet miehet jonottaneet katsomaan veljeä.. kunpa suomalaislehdetkin kirjoittaisivat yhtä selväsanaisesti kun kolmannen maailman osaajista on kyse.

 6. Olenko tosiaan ainoa jota vituttaa kun joka toisen uutisen otsikossa on ”eilisen” ja sitten uutisen otsikon yhteydessä saati koko uutisessa ei ole julkaisupäivämäärää tai mitään päivämäärää tapahtuneelle.

  Uutislistausta mulkoillessa tulee sellainen kuca ettei ruotsissa koskaa tapahtunut mitään ennen eilista tai toissapäivää.

  Joo olen nihilisti, eihä sitä muutoin kokkeliksi pääsisikään. Sori tästä.

 7. Kyllä on mennyt hurjaksi meno länsinaapurissa. Onhan tuo kehitys ollut pitkään nähtävissä, mutta nyt vaikuttaa että homma alkaa lähteä niin sanotusti lapasesta. Kiitos Paavo kun pidät meitä ajan tasalla.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.