Nässjössä puukkomurhattiin mies ravintolan keittiössä 10.1. keskiviikkona

0

nassjo770_552982112a6b22a703d7354b.png

Murhia tapahtuu nyt niin kiivaasen tahtiin, että ”vähäpätöisimmät” jäävät mediatulituksessa huomaamatta. Viime keskiviikkona 10.1. puukkomurhattiin Nässjössä 25-vuotias nuori mies.

Poliisi sai hälytyksen lounasaikaan ravintola Nässjö Steakhouseen, jossa ilmoittajan mukaan oli pahoinpidelty henkilöä vakavasti. Tietojen mukaan uhria oli lyöty myös keittiöveitsellä. Teko tapahtui ravintolan keittiössä.

Uhri kuljetettiin nopeasti sairaalaan, mutta hän menehtyi saamiinsa vammoihin iltapäivällä. Poliisi otti kohta tapahtuneen jälkeen kiinni 45-vuotiaan miehen epäiltynä murhasta.

Mitäpä ravintolan keittiössä oikein on puuhattu? Sitä ei tiedetä. Se kuitenkin tiedetään, että ravintolan omistaja, joka on tuo 45-vuotias ja kiinniotettuna epäiltynä murhasta, on kotoisin Lähi-idästä. Murhan uhri taas oli ns. laiton muslimi, myös Lähi-idäsä kotoisin. Laittoman kerrotaan asuneen omistajan luona.

Kuvakaappaus 2018-01-13 22-53-20.png

 

Smålandsosten kertoi tapahtumasta mielenkiintoisesta näkökulmasta torsaina. Artikkelin mukaan murhasta epäilty voi huonosti. Miehen asianajajan mukaan tilannetta ei paranna sekään, että hän joutuu istumaan nyt putkassa. Asianajaja Mikael Svegfors kertoo aviisille:

– Jos olen ymmärtänyt oikein hän on voinut huonosti jo pidemmän aikaa. Ja sitä ei paranna ainakaan se, että joutuu istumaan poliisivankilassa.

 

Advertisements

3 thoughts on “Nässjössä puukkomurhattiin mies ravintolan keittiössä 10.1. keskiviikkona

  1. Helppohan nämä on missata koska näitä tapahtuu joka päivä, monta parhaimpina, liukuhihnatyötä. Jokainen uusi päivä tuo uudet mahd… murhat. Missä Lööperi? Lomalla? Piilossa?

  2. Taisi olla siellä keittiössä meneillään kebab-tolpan ainesten valmistelu, raaka-aine vain pääsi luiskahtamaan leikkuulaudalta, yritti paeta mutta huonoin lopputuloksin.
    Keittiöpäällikön huono vointi johtuu raaka-aineen saamisen vaikeutumisesta.

  3. ”Se on steikki” sano muslimi ja laittoi pakkopalautuksen käyntiin. Palautus tapahtuu 1½ litran uurnassa, eikä saattajaa tarvita. Ihanan halpaa, kunhan huonosti voiva epäilty vapautetaan, että alkaa voimaan paremmin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.