Päivän video: Saksalaisen teinin ja syyrialaisen miehen lastenkanavalla esitetty draama

0
Kuvakaappaus 2018-01-13 15-18-45
”20-vuotiaan” syyrialaisen sotapakolaisen suhde saksalaiseen teiniin on jotain sellaista, mikä saa rasmuslaisetkin tyrskimään onnesta.

Aiemmin oli juttua syyrialaisesta miehestä, joka esiteltiin Kika-lastenkanavalla saksalaisen teinin Malvinan morsiamena. Tv-kanava kertoi ensin, että mies on tytön kanssa samanikäinen, mutta loppujen lopuksi iän jouduttiin myöntämään olevan ainakin 20, tai enemmänkin.

Muutamien saksalaisten politiikoiden toimesta lastenkanava poisti filmin, mutta se löytyy Youtubesta. Kesto 24 minuuttia.

Filmi on saksankielinen, mutta siitä kannattaa silti katsoa otteita vaikka ei ymmärtäisikään kieltä. Siitä saa kuitenkin tuntumaa kuinka sairaita monikulttuurisuuden puolestapuhujat ovat.

HUOM HUOM!! Älä katso filmiä herkässä mielentilassa, se saattaa aiheuttaa raivokohtauksen. Vie ainakin kaikki särkyvä tavara ympäriltä.

Advertisements

9 thoughts on “Päivän video: Saksalaisen teinin ja syyrialaisen miehen lastenkanavalla esitetty draama

 1. Mies on n. 30. Jos joku voi niin jakakaa tämä video rasmuksen ja RHC:n sivuille. Katsotaan kuinka kauan se siellä pysyy 🙂

  1. Entä jos olisikin toisinpäin ? 16-vuotias syyrialainen tyttö ja 20-30v. saksalaismies ?

   1. Syyrialaistytön isä, sedät ja enot sekä veljet ja serkut halal-teurastaisivat sekä tytön että hänen vääräuskoisen poikaystävänsä ja mahdollisesti muitakin perheenjäseniä, mieluiten naisia ja lapsia.

    Tekoa seliteltäisiin rakenteellisen rasismin aiheuttamana hätähuutona, jonka johdosta aloitettaisiin massiivinen #youtoo-kampanja jynssäämään Saksan koko miespuolisen väestön naamaan syyllisyys tästäkin teosta, johon he rasismillaan olivat nämä syyrialaisrassukat ajaneet.
    Syyrialaisille puolestaan annettaisiin runsaasti vierihoitoa, rintaruokintaa ja pillua, kunnes he olisivat edes jotenkin toipuneet rasismin aiheuttamasta traumastaan.

 2. Ei nyt pysty kyllä katsomaan.Pitää ensin hakea resepti verenpainelääkkeille ja rauhoittaville.Ainakin.Mietitään sitten uudelleen.

 3. Ihanaa! 10 vuoden kuluttua on tytöllä jo 5-10 lasta ja hän näyttää 40- kymppiseltä huivimummolta.

 4. Kylläpä rupesi oksettamaan ja säkemään päätä.

  Tuo karvaranne on ainakin 27 vuotias. Sitä ennen niille ei kasva tuota hyllyvää pelastusrengasta vyötärölle. Sen jälkeen se on niillä ominaistunnusmerkkinä.

  Tyttöä minä en itse syyllistä mutta vanhempiaan kyllä. Ja rokotuksia sekä e-pillereitä. Ne ovat niin voimakkaita aivojen hormoonitoimintaan vaikuttavia aineita että aloittavat kuukautisetkin vaikka munasolu on hedelmöittynyt ja kiinnittynyt. Joten, se hämärtää ymmärryksen parin valinnassakin.

  Mutta kyllähän oli mädätystä kerrassaan.

 5. Kyllä syyttäisin tyttöjä ja naisia ja mediaa(propaganda, järjestelmällinen viihdeteollisuus) tästä. Erikoista on, että kolmansista maista tulevat voivat millään tavalla ohittaa arvoissa yms. tytön maanmiehet. Eli kyllä on tyttöjen ja naisten päässä vikaa.

 6. 20v pistäkää likemmäs 40v parrassa ja hiuksissa oli orastavaa harmautta. Näkyy selvimmin rautatieasemalla kuvatuissa pätkissä.

 7. Jos Saksassa ikäraja 15, ei vältsiin rikosta ole tapahtunut, uskon tytön olevan sen ikäinen.

  Sairasta on se, että lapsille opetetaan olevan normaalia, kun aikuinen ukko nussii lapsia, vaikka ”Syyriassa” on samanikäisiä omiakin ja vaimo tai useampi. Vaihtoehtoisesti opetetaan, miltä ”syyrialainen” ”lapsipakolainen” näyttää, ettei ymmärrä torjua lähentelyjään. On muuten salettiin etu, kun on oma kämppä ja saa kaupasta tupakkia ja viinaa, tietty oma autokin on. Luultavasti vetoaa tyttölapsiin myös ulkomuoto, kun sitä vertaa samanikäisiin saksalaisiin poikalapsiin. Lapsennussijoiden kannattaa siis ilmoittaa olevansa muslimipakolaisia, silloin ei kukaan uskalla puuttua harrastuksiin. Kantiksena et ainakaan avoimesti moista harrasta?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.