Tiinan ja Juneksen Vihapuhe FM suorana klo 20.00: Antifanttien someraivo

0

Klo 20.00 alkaa Tiinan ja Juliuksen suora live Vihapuheradiosta. Aiheena massiivinen someraivo, joka syntyi antifanttien keskuudessa Juneksen tehtyä etsintäkuulutusvideon kamerajalustan rikkojista.

Antifasisteeraajat ovat nimittäin sitä mieltä, että ihmisten kamerajalustoja saa rikkoa ja kun rikotulle tavaralle haetaan korvaajaa niin sen jälkeen voidaankin laittaa someraivo pystyyn.

Klo 20.00 siis.

Advertisements

5 thoughts on “Tiinan ja Juneksen Vihapuhe FM suorana klo 20.00: Antifanttien someraivo

 1. Julpero koittaa vanhanaikaista. Esim ns ”***ki h****” tekaisee kunnianloukkaussyytteen, jolloin henkilöys paljastuu vääjäämättä. Katsotaan, onko ne niin tolloja.

  Poliisille kerroin jotain 10 vuotta sitten iskeväni Aku Ankka -naamarin ylleni mennessäni tuhoamaan naapurini omaisuutta. Enää pitää toteuttaa, koska olen pitkävihainen.

 2. Teillä on ihan hyviä ohjelmia,mutta olen itse elämässäni hyvin tarkka siitä jos lupaan esim.olla paikalla klo:8.00 niin olen myös,enkä vasta klo: 8.08.
  Ps.Onko yksikään lähetyksenne alkanut juuri silloin kun sen olisi pitänyt alkaa ennakkotietojen mukaan ???.

 3. Ei se omaisuuden rikkominen, vaan kuka rikkoo kenen omaisuutta: kas, Hyvät Ihmiset saavat tehdä pahojakin asioita mutta Pahat Ihmiset eivät hyviäkään.

  Anarko-Marko ja Antifa-Anna vain eivät voi ymmärtää, että Hyvät Ihmiset saattavat muuttua hyvinkin nopeasti Pahoiksi:
  kuka olisi uudenvuodenkemuissa 1988 uskonut, mitä seuraavien kolmen vuoden aikana tapahtuu ja ilman, että on käyty III maailmansotaa?
  Olisiko Nicolae Ceausescu uskonut joulupäivänä 1988 klo 15, että tasan vuoden kuluttua hän lojuu eukkonsa vierellä omien sotilaidensa ampumana Târgovișten kadulla?

  Ennustaminen on vaikeaa, tulevaisuuden ennustaminen aivan erityisen vaikeaa. Mutta kuten Paasikivi sanoi: opetelkaa historiaa, se opettaa teitä!

  1. Nykyäänhän on ennustaminen tullut paljon helpommaksi: kaikki tulee meneemään yhä vaan huonommaksi kunnes pohja tulee vastaan.

   Jos 70-80-90- luvulla olisi saanut tämänpäiväiset Ruotsin TV- ja lehtiuutiset nenänsä eteen olisi luullut että on kyse jostakin B- luokan filmistä tai karkeasta pilasta.

  2. Nykyisen tilanteen ymmärtäminen ja tulevaisuuden hahmottaminen vaatii nimenomaan historian tuntemista -muuten ympärillä tapahtuvista asioista on väkisinkin täysin pihalla.

   Niille jotka haluavat kontrolloida (siinä määrin kun se on mahdollista) omaa elämäänsäulevaisuudessa suosittelen tutustumista menneeseen aikaan -materiaalia on saatavilla valtavasti. ERITTÄIN TÄRKEÄÄ on kuitenkin tiedostaa se ettei kirjoitettu historiakaan ole säästynyt propagandalta ja sensuurilta. Varsinkin sota-ajan tapahtumat on muokattu voittajapuolen agendaan sopiviksi -vain internetin kautta on mahdollisuus päästä käsiksi asioita objektiivisesti käsitteleviin teoksiin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.