Boråsin poliisi varoittaa selvittämättömän murhan takia ihmisiä: ”Älkää liikkuko yksin korvakuulokkeet korvilla”

0

Kuvakaappaus 2018-01-14 01-05-33

Boråsin poliisi kehoittaa ihmisiä erittäin suureen varovaisuuteen Ulricehamnissa varsinkin jos liikkuu kuntopolulla. Kyse on kaksi kuukautta vanhasta selvittämättömästä murhasta, jonka tekijää ei ole saatu vielä kiini ja poliisilla on pienoinen pelko mahdollisesta uusinnasta.

Tomas Stakeberg Jansson Boråsin alupoliisipäällikkö kertoi eilen lauantaina 13.1. Borås Tidningenille:

– Älkää liikkuko kuntoradalla yksin älkääkä pitäkö korvakuulokkeita korvilla. Liikkukaa suurinta mahdollista varovaisuutta noudattaen ja mieluummin kaksin kuin yksin. Meillä ei ole murhaaja vielä kiinni. Jos kokee turvattomuutta pitää liikkua kaksin ja jos kuulokkeet ovat korvilla niin on vaikeampi havaita mahdollisia uhkatekijöitä.

– Älkää liikkuko kuntoradalla yksin älkääkä pitäkö korvakuulokkeita korvilla. Liikkukaa suurinta mahdollista varovaisuutta noudattaen ja mieluummin kaksin kuin yksin

Kuvakaappaus 2018-01-14 01-08-48.png

 

Viime lokakuussa toistaiseksi tuntematon mies hyökkäsi kuntopolilla 60-vuotiaan naisen kimppuun Lassalyckansin kuntopolulla Ulricehamnissa. Mies käytti sen verran kovaa väkivaltaa, että nainen menehtyi. Poliisin teorian mukaan tekijä ja uhri eivät tunteneet toisiaan. Koska teolle ei ole löytynyt toistaiseksi motiivia niin poliisi kehoittaa ihmisiä siksi varovaisuuteen. Ei voida olla varmoja iskeekö mies uudestaan.

Poliisi sai tekopaikalta DNA:ta, jolle on haettu osumaa alueen miehistä. Ainakin 1 000:n miehen DNA:ta on verrattu murhapaikalta löytyneeseen. Osumaa ei ole vielä tullut, mutta poliisi on toiveikas osuman löytymiseen.

– Jossain tuolla liikkuu vapaana murhaaja ja me haluamme luonnollisesti hänet kiinni ennenkuin tapahtuu jotain lisää, Stakeberg Jansson kertoo.

Advertisements

10 thoughts on “Boråsin poliisi varoittaa selvittämättömän murhan takia ihmisiä: ”Älkää liikkuko yksin korvakuulokkeet korvilla”

 1. ..ja päivän epäuutisissa tänään: Ruotsin poliisi ei vielä ole saanut murhaajaa kiinni.

 2. Yksin + korvakuulokkeet = itseaiheutettu VAARA . Kukaan ei muka tiedä mikä vaaran aiheuttaa, ei sitä kuitenkaan ennen ollut.
  Suomalaisiin kirjastoihinkin palkataan nykyään vartijoita syystä,että ne muuttuvat matujen olohuoneiksi. Ennen ei tarvinnut, mutta nyt on nyt.
  Ihanaa monikultturisuutta sanoisi suvakki ja Stub.
  Olen erimieltä maahanmuutosta, mutta se lienee laitonta nykyään 😀

  1. Tämä kertoo siitä että Ruotsin poliisi ei pysty suojelemaan kansalaisiaan ja siksi osasyyllisyys laitetaan kansalle. Jos ei -70 luvulta asti olisi päästetty vierasta kulttuuria maahan kuin työnteon merkeissä, ei Ruotsissa olisi nyt tätä itseaiheutettua ongelmaa.

   Sama asia on Suomessa jossa esim. kaupunkeihin keskitetyt palolaitokset eivät pysty ajamaan napurikuntiin tarpeeksi nopeasti ja sen vuoksi on jouduttu asentamaan elektronisia palohlyttimiä sekä sprinklauksia. Osa itseaiheutettusta ongelmasta siirretään veronmaksajille. Kuten Ruotsissakin.

   1. Mikä osasyyllisyys? Me kansalaiset olemme tähän nimenomaisia syyllisiä, koska olisimme voineet valita itsellemme oman kansan ja valtakunnan etua ajavia johtajia, kuten unkarilaiset, tšekit, slovakit, puolalaiset, virolaiset ja nyt itävaltalaiset ovat tehneet. Voisimme toki jo ensi keväänä korjata asian…
    mutta näyttää vähän siltä, ettemme halua. Jätämme vain äänestämättä ja annamme vihervasemmiston äänestää toukolaaksot ja lianderssonit tekemään lisää tuhoa.

    Valinta on meidän.

 3. Ne näytteet on kai otettu vaain pottunokkaruåtsalaislta? Menisivät näytepurkkien kanssa matukeskittymään niin saattaisi tärpätä nopeeestikin.

  1. DNA:stahan poliisi on jo tekijän etnisyyden selvittänyt ja arvelee Allahu akbaria huudetun? Rasismia taas tapahtui, vaikka näytteitä otettaisiinkin vain kantiksilta ja kohta neuvotaan luukuttamaan Paranoidia täysillä, sekä lenkkeilemään aina yksin. Pyrkiiköhän ne tietyn klaanin haarukoimaan, syyllinenhän ei näytettä anna vapaaehtoisesti? Imaami perjantaisaarnassaan kieltää avaamasta suutaan vääräuskoisten pumpulipuikkojen edessä ja viaton syyllinen varjeltuu lailta, jota ei tule noudattaa, jos se on ristiriidassa sharian kanssa.

  1. Mutta älkää ottako sitä mukaan, ennen kuin olette opetelleet käyttämään sitä ja olette varmoja, että myös uskallatte käyttää sitä tositilanteessa! Se nimittäin on aivan muuta kuin se, mitä kotisohvalla amerikkalaista väkivaltaelokuvaa katsoessanne kuvittelette pystyvänne tekemään.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.