Kuinka turvapaikanhakijamiehet juoksutettiin sisään yhteiskuntaan

0

Ruotsissa on kymmeniä erilaisia Refugees hospitality clubin-kaltaisia turvapaikka-aktivistien ylläpitämiä organisaatioita, jotka keskittyvät arabien ja afrikkalaisten miesten kestittämiseen. Yksi tällainen puuhakerho on Inlöparna.

Inlöparna:n suora suomennos on ”sisäänjuoksijat”. Sanalla pyritään kuvaanaa jotain sellaista, että juoksemalla ja lenkkeilemällä turvapaikanhakijoiden kanssa he kotoutuvat ja pääsevät ikäänkuin sisään yhteiskuntaan. (Pääsana ”löp” tarkoitaa juoksemista, ”löparna” juoksijat, mutta myös esimerkiksi mäen laskemisesta voidaan käyttää sanaa ”löp”. Näin ollen sanapari ”inlöparna” voidaan ymmärtää myös käsittämään sisäänlaskijoita(!) Puujalka)

Kuvakollaasissa Inlöparna Höga Kusten, joka pitää pääpaikka Härnösandissa. Siellä sotaa, vainoa ja kidutusta paenneet miehet on otettu erityisen hellään huomaan. Kuvat ovat viime vuoden aikan järjestetyistä tapahtumista.

Vastaanottokeskuksen curlingkisa oli tiukka.

Kuvakaappaus 2018-01-14 10-06-31

Kuvakaappaus 2018-01-14 10-12-38

 

Talvisen urheiluriehan jälkeen voidaankin ottaa yhteisselfie. ”Ja meillä miehillä oli niin mukavaa ruotsalaisten tyttöläiden kanssa, että.”

Kuvakaappaus 2018-01-14 10-15-11

Kuvakaappaus 2018-01-14 10-15-28

Kuvakaappaus 2018-01-14 10-11-15

 

Alkusyksyn raikkaassa ilmassa käytiin juoksukilpailu. Turvapaikanhakijamiehet vastaan ruotsalaiset pikkutytöt. Kisa oli kova, mutta tasaväkinen. Kisan  jälkeen otettiin yhteiskuva huoltoteamin naisten kanssa.

Kuvakaappaus 2018-01-14 10-13-43

Kuvakaappaus 2018-01-14 10-16-36.png

 

Suunnistus hikisessä metsässä ruotsalaisten tyttölöiden kanssa. On kuin olisi herrojen kanssa marjassa. Afrikkalaiset oppiva suunnistustaitoja.

 

Korkearannikon yöttömän yön aurinko. Tunturijuoksua naisten kanssa. Huomaa naisten tiukat ihonmyötäiset legginsit venyttelytilanteessa.

 

Kun tulevaisuuden moniosaaja treenaa juoksumatolla, siihen tarvitaan kaksi personal treineriä.

Kuvakaappaus 2018-01-14 10-12-13

 

Ensin juoksua kentällä, sitten hellyyttä ja mukavaa yhdessäoloa. Siitä on hyvä elämä tehty.

Kuvakaappaus 2018-01-14 10-17-50

Kuvakaappaus 2018-01-14 10-13-11

 

Kun miehet hakevat turvaa Ruotsista, ovat naiset kotimaissaan vahtimassa koteja ja lapsia. Muutama nainen oli kuitenkin eksynyt Ruotsiinkin.

Kuvakaappaus 2018-01-14 10-14-18.png

Advertisements

16 thoughts on “Kuinka turvapaikanhakijamiehet juoksutettiin sisään yhteiskuntaan

 1. Voi hellan duudelis sentään! Vaikka nainen olenkin, niin miksi suvakit on tollasii? Yäk, Yäk!!

 2. Niin – älkää naiset hölkätkö yksin ettei murhaaja iske.Hölkätkää neekeri ja arabilauman kanssa…Hohhoijaa.

 3. Suvakit leimaavat meitä tavan normaalisti ajattelevia Suomi naisia. Ei saa kuntosalillakaan olla ilman epämiellyttävää tunnetta: eivät puhu sanaakaan vaan tuijottelevat ja mittailevat. Olen joutunut pois lähtenmään kun on viimenenkin suomalainen mies pois lähtenyt. En minä mene sinne tuijotettavaksi vaan omaa lihaskuntoani ylläpitämään, että töissä jaksaisi repeltää vielä muutaman vuoden.

  1. Niin tekevät.Kannattaisi varmaankin alkaa pitämään huomattavasti kovempaa ääntä asiasta.Suomalaisnaisen kollektiivinen julkinen kuva maailmalla ja jo osittain Suomessakin on nykyään lähinnä halpa,oksettava huora.

    1. No esim. Rikastuttajien Haaremi Clubilaisten palvomien kieliryhmien keskuudessa.Ei tarvitse mennä facebookia kaeummas.Myös ihan tuossa naapurissa on hiljaista nurinaa kuulunut votkan tai parin jälkeen siellä täällä kuinka finskihuorat kuten vaikkapa pt:ssäkin edustavasti esiintynyt Maire antavat täysin väärän kuvan oikeista etnisistä Ruotsalaisista.

    2. No tuo ”halpa, oksettava huora” oli epäilemättä kommentaattorin henkilökohtaisen mielipahan purkua, mutta naispuoliset lähiomaiseni ovat kyllä osanneet kertoa tämänkin vuosituhannen puolen vähemmän miellyttävistä kokemuksistaan Välimeren pohjois- ja koillisrannikon maiden asenteista suomalaisia naisia kohtaan. Eikä niistä kuuleminen ole todellakaan ollut näin keski-ikäisen suomalaisen heteromiehen korviin ilahduttavaa.

     Eivät suomalaisnaiset ole sikäläisten silmissä huoria, saati oksettavia. Helppoja sen sijaan…koska se hinta kulkee sielläpäin toiseen suuntaan, kuin meillä sikamiehillä Tallinnan- ja Thaimaan-matkoillamme.

 4. Karate ja ammunta on niin raskaita lajeja että välillä on päästävä tunturiin tuulettumaan.

 5. Kuulin ettei suomalaisten miesten Aasian matkailu eroa näitten arabimiesten hommista.
  Vastasin että Aasiassa yhteiskunta ei maksa suomalaismiesten kuluja, vaan itse maksavat matkansa, majoituksessa, ruokansa ja mahdollisten nais- tai miesseuransa kuluja.
  Passi, finanssipuoli ja muut asiakirjat kunnossa on turistit tervetulleita lähes kaikkialle. Itse haluaisin käydä Mekassa, mutta ei onnistu vaikka rahaa ja passi on. Uskontoni on väärä heidän mielestä.

 6. Olen itse kulttuurimatkailija ja lomillani enemmmän liikun, uin ja kuntoilen sekä tutkin paikallista kultuuria ja historiaa sekä jotakin tarpeellista voin ostaakkin. Se, että mennään naimaan tai itseään naitattamaan ihan rahan voimalla on vastenmielistä olipa kyseessä mies tai naismatkailija. Sieltä tuodaan hepatiitit ja HIV tartunnat sekä monenmoiset resistenssit seksitaudit Suomeen ja suomalaisiin. Se ei ole oikeanlaista ihmisen elämää.

  1. Mahtaa Crescentin satula tehdä häijyä runnellulle ja moneen kertaan ommellulle vekottimelle. Jatkossa näemme kummitusasuisia mopedisuunnistajia mäkistarttaamassa ajokkejaan parkkihallien rampeissa? Mitä muuten hyödyttää kompassin käytön opettelu kavereita, jotka ovat eksyneet tuhansia kilometrejä ja hukanneet passinsakin? Myöhäistä se enää on. Ultimaattinen selviytymiskamppailu on jo voitettu.

 7. Miksei kantahölmöläisille työttömille, vanhuksille, syrjäytyneille, koulu/työpaikkakiusatuille yms. järjestetä lähellekään mitään tällaista?

 8. Tuolla luonnon helmassa on hyvä opetella puskaraiskauksia toden tuntuisessa maastossa. Matupatjat toimivat harjoittelualustoina. Ainut ongelma on vastustelu, se kun ei onnistu kiimassa mitenkään.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.