Paavo Väyrynen Junes Lokan haastattelussa Monokulttuurissa

0

Paavo Väyrynen Monokulttuurin Junes Lokan haastattelussa. Väyrynen kertoo mm. mediapelistä. Jos joskus olet kokenut valtamedian surkeiden toimittelijoiden ”hiillostuksen” kiusallisena, kuuntele ja katso, mihin suuntaan oikeiden toimittelijoiden toivoisi pyrkivän.

 

Advertisements

3 thoughts on “Paavo Väyrynen Junes Lokan haastattelussa Monokulttuurissa

  1. Tämä haastattelu kyllä vahvisti kantaani seiskan suuntaan.
    Myönnettäköön skeptisyyteni Paavon suuntaan, mutta kanta on vaihtunut voimakkaasti.
    Toivottavasti ei ole vain populistista porinaa.

  2. Vuosikausia Paavolle on naurettu, vaikka hän on koko ajan puhunut totta. Mutta sehän on aina ollut niin, että valheen puhujat haluavat salata totuuden. Paavolle tiedoksi. tuskin Laura haluaa kalastaa Paavon ääniä tuomalla esiin Paavon kannattaneen taakanjakoa. Laura on ykkönen Paavo kakkonen.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.