Paavo Väyrynen Oulussa 14.1.2018 – Juneksen live Monokulttuurikanavalla

0

Paavo Väyrynen Oulussa 14.1.2018 pitämä vaalitilaisuus, jossa paikalla Junes kuvaamassa. Tietojen mukaan hän myös saa lyhyen haastattelun lopussa. Varmasti katsomisen arvoinen jos presidenttipeli kiinnostaa.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

4 thoughts on “Paavo Väyrynen Oulussa 14.1.2018 – Juneksen live Monokulttuurikanavalla

 1. Paavo puhu erittäin hyvin 🙂 Lopussa Juneksen haastattelun jälkeen alkoi tarinoimaan, että kyllä hän vois kritisoida Lauraa siitä, että se kannatti Sipilän hallituksen politiikkaa (ennen suurta loikkausta). Paavo on kuitenkin fiksu eikä ala kinastelemaan, vaikka Paavolla ja Lauralla on molemmilla kova hinku päästä toiselle kierrokselle.

  1. Perussuomalaiset on päästetty petoksestaan aivan liian vähällä huomiolla. Toivottavasti ymmärtävät tämän eivätkä lähde itse huutelemaan tiukemman linjan kansallismielisille -siihin ei ole mitään oikeutusta nyt eikä koskaan tulevaisuudessakaan. Vuoden 2015 tapahtumat eivät unohdu koskaan.

   1. Ei se ollutkaan tämä nykyinen Perusuomalainen puolue, joka sen jatketun petoksen teki. Se oli tämä nykyinen SinTu-Uuvattipuolue, jonka tosiasiallisena johtajana jatkaa Perussuomalaisia äänestäneet kansallismieliset pettänyt Timo Soini.

    Kansallismieliset äänestäjänsä pettänyt Soini lähtee vahvistamattomien tietojen mukana eläkevirkaansa ensi kesänä, jolloin SinTu-uuvatit putoavat tyhjän päälle. Ministereistä J. Niinistö ja S. Terho siirtynevät Kokoomukseen, Simon Elo ja ehkä myös Maria Lohela KriDeihin. Hyvä työministerimme Pihvi voi hyvinkin saada SDP:ltä tarjouksen, josta ei voi kieltäytyä – mutta johon on tartuttava hyvissä ajoin ennen kevättä 2019.

    Perussuomalainen puolue on nyt se poliittinen voima, jota heistä odotettiin, mutta johon kohdistettujen odotusten torppaamiseksi Soini on tehnyt todella parhaansa, tai pahimpansa.
    Niinpä siis:
    petossyytteet ohjattakoot Timo Soinin ja SinTu-uuvattipuolueen suuntaan. Ei Jussi Halla-ahon Perussuomalaisten, Suomen ainoan vakavasti otettavan kansallismielisen poliittisen voiman suuntaan, kiitos?

    1. Hienoa että joillakin riittää uskoa. Toivottavasti ette pety lopputulokseen. Itse näen että perussuomalaiset ovat aivan liian ”kosher” muuttamaan mitään mihinkään. Miten yhden henkilön (sika-soinin) täydellisessä alamaisuudessa olleet yht’äkkiä olisivatkin jotain muuta? Esimerkiksi mainitsemani vuoden 2015 invaasioon YKSIKÄÄN persu ei edes ottanut kantaa vaan vyöryn annettiin tulla ilman pienintäkään vastarintaa. Missä oli Immonen, Halla-aho, Huhtasaari…?

     Toki uskoa saa. Siinä voi vaan mennä energiaa ja aikaa hukkaan eikä kumpaakaan niistä ole tässä tilanteessa varaa menettää. Virhearvion hintana voi olla Suomen itsenäisyys.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.