Malmössa ammuttiin kolmas gangsteriperheen veljes hengiltä

0

Kuvakaappaus 2018-01-15 07-43-24

Malmössä ammuttiin taas. Tällä kertaa uhriksi pääsi 21-vuotias uusruotsalainen, jonka matka päättyi asfalttiin Per Albin Hanssonin tiellä bussipysäkille Holman maahanmuuttajaghetossa aivan Rosengårdin kupeessa. Uhri on poliisin hyvin tuntema asiakas.

Tapahtumat alkoivat puoli kymmenen aikaan illalla kun ampuja(t) alkoivat tulittaa henkilöä, joka astui ulos taksista. Useat alueella olleet ihmiset joutuivat hakeutumaan suojaan tai maastoutumaan tulituksen alkaessa. Poliisin tullessa nopeasti paikalle suurella joukolla löydettiin mies maasta haavoittuneena.

Poliisi aloitti ensiavun ja ambulanssi vei miehen sairaalaan, mutta tämän henkeä ei voitu pelastaa. Laukauksia oli 3-4, joista kaikki oli ammuttu miehen päähän. Paikallaolledien mukaan laukauksia ammuttiin yhteensä 6-7, kertoi poliisi tiedotteessaan.

 

21751747_274669876382765_8930713807643110192_n
Kuvassa nyt ammuttu mies (oikealla) viime talvena ammutun veljensä haudalla, Klikkaa kuva isommaksi.

Poliisi aloitti heti tapahtuman jälkeen ison operaation Malmön eteläosissa.  20 poliisia kiersi aluetta etsien silminnäkijöitä ja tehden teknistä tutkinaaa. Tapahtuman kerrotaan olevan Malmön poliisin prioriteeteissä ns. erityinen tapahtuma.

 

Ketään ei aamuu mennessä oltu otettu kiinni epäiltynä murhasta.

Nyt ammuttu mies kuuluu jonkinlaiseen gangsteriperheeseen ja hänen vanhempia veljiään on myös murhattu ja murhayritetty. Nyt murhatun nimi on Amir Mekky. 23-vuotias veli ammuttiin kuoliaaksi viime talvena ja 25-vuotiasta yritettiin murhata keväällä, mutta tämä selvisi luotiliivien ansiosta hengissä. Perhe on irakilainen.

Malmön alamaailman mukaan eräs uusruotsalainen gangsteri olisi vihastunut jostain syystä veljeksille ja hänen kerrotaan luvanneen hoidella veljekset. Hommassa hän on onnistunut nyt 2/3 yhden jäätyä aiemmin henkiin murhayrityksessä. Poliisi ei ole perillä mitä tapahtuu.

Tämän takia Malmön sairaalassa nostettiin turvallisuustasoa heti kun uhri tuotiin sinne. Poliisilla oli useita yksiköitä turvaamassa sairaalan rauhaa ja kiinteistön ovet lukittiin. Sairaalassa ei kuitenkaan ollut yön aikana häiriöitä.

Seurataan tapahtumia.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

8 thoughts on “Malmössa ammuttiin kolmas gangsteriperheen veljes hengiltä

 1. Ja HESARI kirjoitti tos jokinaikaa sitten:Malmö ja rosengård :Rauhallinen ja mitä parhain paikka asua.Ja on monikultuurinen ihmisten paratiisi.Tänä vuonna jo YLI 100 ampumistapausta.Yli 600 autoa palnut,ryöstöt ym…JADA tää Suomalainen muslimi kehui aikoinaan lehdissä Malmöa rauhan tyys sijaksi.Samoin ,että Ruotsi ottaa AINA kaikki pakolaiset vastaan.No tulihan ne rajat vastaan Ruotsillekkin.Ja,että ulkolaiset ei tee rikoksia-ERITOTEN muslimit

 2. Tammikuu puolivälissä ja ruumispussia on täytetty jo urakalla. Mihin vielä päästäänkään? Mitä kautta tämä on yhteiskunnan/kantisten syytä? Mitä kiertoilmaisuja ja syitä valtamedia Suomessa kehittää selittäessään, miksi Ruotsi on lähestymässä maailman murhatilastojen kärkeä? Onko ilmoituskynnys murhissa ja tapoissa laskenut? Mitä tekee Maria Pettersson? Jännän äärellä!

 3. Se on se rakennustekninen rasismi. Pettersson tehnee vielä uusia matkoja gettoihin ja hehkuttaa niiden ihanuutta ihan vanhaan malliin.

 4. Alkuvuoden murhat ja teloitukset Ruotsissa, jo 12 kpl

  RIKOLLISUUS. Ruotsissa kaikki halukkaat voivat hankkia koulutuksen, työpaikan ja tulevaisuuden. Monet valitsevat kuitenkin laiskuuden vuoksi rikollisuuden. Sitä poliitikot ja toimittajat kutsuvat sosioekonomiseksi vaikutukseksi.

  25-vuotiasta miestä puukotettiin ravintolassa Nässjössä, hän kuoli vammoihinsa. Hänen sukulaisilleen on ilmoitettu. 45-vuotias mies on pidätetty epäiltynä murhasta.

  Poliisi

  1. tammikuuta: Mies murhattiin autotallissa Rinkebyssä. Murha, teloitus.

  4. tammikuuta: Kuollut mies löydettiin raiteilta Uddevallassa. Poliisi tutkii murhana.

  6. tammikuuta: Kuollut mies löydettiin julkisesta WC:stä Örebrossa. Murha.

  7. tammikuuta: Pyörällä liikkunut mies kuollut, käsikranaatin epäillään räjähtäneen. Murha, kuolemantuottamus.

  8. tammikuuta: Mies kuollut ammuskelussa pizzeriassa Rinkebyssä. Murha, teloitus.

  8. tammikuuta: Kuollut nainen löydettiin asunnosta Borlängessä. Poliisi tutkii murhaa.

  9. tammikuuta: Nainen kuoli sairaalassa Örnsköldsvikissä – poliisi epäilee murhaa.

  9. tammikuuta: ”Halmstadin ulkopuolella olevasta metsästä löydetty kuollut mies ”muistuttaa teloitusta”.

  10. tammikuuta: Mies kuoli puukotuksessa Nässjössä

  12. tammikuuta: Mies ammuttiin Helsingborgissa.

  14. tammikuuta: 21-vuotias mies ammuttiin Malmössä.

  15. tammikuuta: 35-vuotias mies ammuttiin Tukholmassa.

  petterssonsblogg.se

  https://petterssonsblogg.se/2018/01/15/mordaret-2018/

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.