Tipaton tammikuu puolessa: 8 murhaa, joista yhdessä epäilty ruotsalainen

0

logo.png

Tipaton tammikuu on puolessavälissä ja Ruotsissa on tehty 8 murhaa tai tappoa. Vain yhdessä teossa tekijä on ruotsalainen. Kaikissa muissa tapauksissa tekijät ja uhrit ovat uusruotsalaisia, joiden edustus on Lähi-idästä ja Afrikan sarvesta.

6.1. Örebro. Afgaaninuorukainen löydettiin murhattuna yleisestä vessasta. 18-vuotias nuorukainen vangittiin epäiltynä murhasta.

8.1. Örnsköldsvik. 50-vuotias mies otettiin kiinni epältynä murhasta. Miehen asunnosta löytyi väkivaltaisesti kuollut nainen, luultavasti miehen nuorempi puoliso. Kiinniotettu on ruotsalainen mies.

8.1. Rinkeby. Uusruotsalaista ammutaan useita laukauksia päähän täpötäydessä pizzeriassa. Ei kiinniottoja.

9.1. Halmstad. Maantieojasta löydetään kuollut uusruotsalainen. Mies murhattu ja viskattu autosta teon jälkeen ojaan. Ei epäiltyjä.

10.1. Nässjö. 25-vuotias paperiton työntekijä puukkomurhataan ravintolan keittiössä. Ravintolan omistaja otetaan kiinni epäiltynä teosta. Uhri ja tekijä lähi-itätaustaisia.

12.1. Helsingborg. Kahta nuorukaista, joista 23-vuotias menehtyy vammoihinsa. Tekijät ovat poliisin tuntemia lähi-itätaustaisia gangstereita. Ei kiinniottoja toistaiseksi

14.1. Malmö. 21-vuotias uusruotsalainen gangsteri ammutaan hengiltä bussipysäkille. Ei kiinniottoja.

15.1. Tukholma, Sundbyberg. 35-vuotias mies ammutaan maahanmuuttajaghetto Rissnessä hengiltä. Ei epäiltyjä.

Kaikissa tapauksissa rikosnimike on murha, mutta se voi muuttua tapoksi tai kuolemantuottamukseksi.

Advertisements

21 thoughts on “Tipaton tammikuu puolessa: 8 murhaa, joista yhdessä epäilty ruotsalainen

 1. Ruotsi jakaa kohta oppaan kuinka toimia sotatilanteessa joten ei hätää.Kaikki on hallinnassa.

 2. Eikun joo, Uppsalan kepposessa ei kuollut kukaan, mutta muistelin sitä hollantilaista, joka sattui luodin tielle.

 3. Kaikki ovat korkeintaan kuolemantuottamuksia, joista ei pidä ketään tuomita sakkoa ankarampaan rangaistukseen, koska tekijät ovat sodan ja vainon traumatisoimia pakolaisia tai heidän jälkeläisiään, joilla ei ole ollut parhaita edellytyksiä edetä yhteikunnassa muulla tavalla.

  Yhteiskunnan pitää tavanomaisten aseiden lisäksi tarjota heille toimivat käsikranaatit, jotta ne eivät jää suutariksi ja vaaraksi sivullisille. Olisi oikeudenmukainen reilun kaupan ratkaisu, jos yhden vanhentuneen kranaatin saisi käydä vaihtamassa kahteen armeijan tarjoamaan uuteen ja varmasti toimivaan malliin. Armeija toki antaa samalla ohjeet säilytykseen ja mahdolliseen huoltoon.

 4. Joku ei täsmää näissä tammikuun tapahtumissa. Ketkä näitä teloituksia OIKEASTI tekee ja kuka käskyttää?

 5. Matusodan takia lööperihallitus on nyt siirtänyt fokuksen Venäjän mollaamiseen ja syyttämiseen. Matusodalle ei lööperi pysty/halua tehdä yhtään mitään muuta kuin jatkaa samaa hampaatonta höpinää. On siis annettava kansalle muuta ajateltavaa jotta matusota menisi siinä ikäänkuin taustalla huomaamatta.

  1. Samaa taktiikkaa käytetään myös suomessa. Täällä Venäjä vouhkoilulla peitellään miehitysjoukkojen tekemisien lisäksi sitä todelisuutta että valtio on konkurssissa ja jäljellä olevaa omaisuutta RYÖSTETÄÄN ulkomaalaisten suuryhtiöiden haltuun.

   Päämäärä mihin tähdätään on molemissa maissa sama. Kantaväestön orjuuttaminen raha-eliitin käyttöön.

 6. Jos Ruotsi jatkaisi tätä murhavauhtia koko 2018 niin mitä maailmaan maata se muistuttaisi murha/capita- lukumäärällään?

  1. Tällä tahdilla ei päästä Ruotsin kokoisessa maassa kuin n.kahteen murhaan 100 000 asukasta kohden. Kyseinen tahti on maailman mittakaavassa erittäin maltillista tasoa. Kärkeen, jota miehittävät El Salvador, Honduras ja Venezuela on vielä aika paljon kirittävää. Näissä maissa kyseinen luku heittelee vuodesta riippuen 70-120 välillä.

  2. Pertsa ehtikin jo laskea tämän kaavan: 365pv/15pv * 8 murhaa = 195 henkirikosta vuodessa eli noin 2 henkirikosta 100 000 asukasta kohti.

   Tämän https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_intentional_homicide_rate listauksen mukaan Ruotsi nousisi Länsi-Euroopan/Pohjoismaiden kärkeen Belgian kanssa. Baltia pysyy kirkkaasti edellä. Luvut ovat vanhoja, mutta esim. Syyria 2,23, Jordan 2 ja Suomi 1,60. Tuskin kuitenkaan missään muualla on niin räikeä ero kantaväestön ja maahanmuuttajataustaisten välillä kuin Ruotsissa.

   1. Kannattaa huomata, että ko. sivulla muistutetaan lain erilaisuudesta eri maissa. Tahallinen henkirikos ei ole kaikkialla samoin määritelty, mikä on vaikeuttanut datan keruuta.

    Tuossa taulukossa on jätetty pois sodan, itsepuolustuksen ja itsemurhan takia tulleet väkivaltaiset kuolemat, samoin on pyritty poistamaan vahingossa tapahtuneet kuolemantuottamukset.

    Tekijät myös huomauttavat, että eri maiden vertailu on tehtävä erittäin varoen, koska joissakin maissa ei poliittisista syistä ole saatavilla luotettavaa dataa vaan tilastoja vääristellään poliittisista syistä. Euroopan maiden osalta data lienee melkoisen vertailukelpoista.

    Tuolla vauhdilla Ruotsin lukema tulisi olemaan 1,94 (jos tänä vuonna sattuu se 195 murhaa/tappoa ja väkiluvuksi otettaisiin 2017 heinäkuun lukema 10 065 389). Tokihan Ruotsin lukema pienenee, jos väestö tänä vuonna onkin olennaisesti suurempi.

    No, todennäköisesti 1,9 nurkilla pyörivällä lukemalla pääsee ainakin jo Suomen ohi, jollei meillä meno pahene. Ruotsissa on todellakin se erikoisuus, että lukemaa nostavat ulkomaalaistaustaiset, kuten sanoit.

 7. Onpa levottomammaksi mennyt läntinen maa. Poliitikkoja ei kiinnosta näköjään nämä asiat.

 8. Onneksi nykyisen maahanmuuttopolitiikan puolustajien mukaan on täysin normaalia, että 10% muslimivähemmistö tekee 90% murhista ja raiskauksista.

 9. Hyvä vai huono, että kouluttavat ”snaippereita” muslimeista? Ei jää kitumaan, kun päähän osuu joka luoti. Toisaalta omaisille ei yhtään kivaa hautajaisia järjestellä. Kolmanneksi ammuskelevat kumminkin ja kehno ampuja suotta vaarantaa sivulliset.

 10. Oisko näihin kun pistetään niin mahdollista saada lähteitä kans samalla? Ei sillä että epäilisin, ois vaan mielenkiintosta lukea enempi eri tapauksista.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.