Tukholmassa gangsteri hengiltä yön tulitaistelussa

0

Kuvakaappaus 2018-01-15 08-15-30.png

Tukholman naapurikunnassa Sundbybergissä käytiin puolen yön aikaan hurjanpuoleinen katutaistelu, jossa hengiltä saatiin yksi uusruotsalainen, 35-vuotias mies. Tapahtumapaikkana oli Rissnen maahanmuuttajaghetto aivan Rinkebyn kupeessa.

Poliisi sai puolen yön aikaan hälytyksen, että Rissnen keskustassa ammutaan. Ilmoittajien mukaan laukauksia oli useita. Poliisin saapuessa paikalle löydettiin yksi henkilö maasta haavoittuneena. Mies toimitettiin Karoliiniseen sairaalaan, mutta hän menehtyi saamiinsa vammoihin.

3f90d349-009d-40b3-9e88-26b6e1e28756

 

Poliisin tekninen tutkinta eristi yöllä ison alueen tutkintaa varten ja Rissnen ja Rinkebyn alueella oli useita poliisipartioita valvomassa liikennettä. Mm. Enköpingvägenin ja Oslontien alun isoa liikenneympyrää, joka yhdistää Rinkebyn ja Rissnen, vahdittiin.

Poliisi ei aamuun mennessä ollut ottanut ketään kiinni epäiltynä teosta, joka kirjattiin ritsivihkoon murhana.

Rissne sijaitsee siis Rinkebyn kupeessa. Ampumisen taustoja ei vielä tiedetä, mutta useimiten erilaiset tapaukset Rinkebyn ja Rissnen välillä ovat yhteydessä toisiinsa, joten on mahdollista, että tällä tapauksella on yhteys aiempiin Rinkebyn ampumisiin,

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

7 thoughts on “Tukholmassa gangsteri hengiltä yön tulitaistelussa

 1. Ruotsissa on henken vaarallista palleroisille. Mihinkä seuraavaksi pakoon Varmaa Kuolemaa?

  Vaikka onhan se kumma, että Varman Kuoleman kulttuurimaalaiset eivät osaa toimittaa Varmaa Kuolemaa.
  Kyllä on aika Epävarma Kuolema, jos vasta sairaalasta noutaa. Toki parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

  Oisi kanssa aika näyttää Varman Kuoleman mallia Suomi 100 -henkeen, jos minulta kysytään.
  Silleen nappiajoitus, sanoisin.

 2. On tainnut teloitusmurhien ilmoituskynnys laskea entisestään. Jokohan Ruotsi ottaa maailman henkirikostilastojen piikkipaikan?

   1. No joo, onhan joku Lesotho vielä toivottoman kaukana, mutta niin oli aikoinaan Euroopankin kärki. Mutta ei ole enää, Unelmat toteutuvat, täältä tullaan, Lesotho!

 3. Suomen vasemmistokaan ei ole tyytyväinen, ennen kuin Suomessakin on sama meininki. Muut merkit kertovat, että vastuuta ei ole kannettu vielä riittävästi.

 4. Ehkä se olis uutinen ,JOS Ruåtsissa ei ole ammuttu ketään yöllä.no tai päivällä tai illlalla. Aamullahan ne varmaan vielä nukkuvat raskaan tyäpäivä
  n jälkeen..

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.