Kanadalainen musliminuori väitti huiviaan leikellyn tuntemattoman toimesta- poliisi vahvistaa tapahtuneen olleen keksitty juttu

0
hijab-cutting-02-rtr-jrl-180115_4x3_992
Tyttö perheineen. Huivin saksimista ei tosiasiassa tapahtunutkaan. Äiti oikealla punaisessa takissa.
16.1.2018

Muuan torontolainen tyttö, 11-vuotias Khawlah Noman kertoi viime viikola, että tuntematon mies kävi käsiksi häneen ja alkoi leikata saksilla hänen hijabiaan. Asia sai valtavat mittasuhteet ja mm. suomalaisessa rasisminvastusteluryhmä Rasmuksessa paheksuttiin ankarasti tapahtunutta.

Paheksunta meni kuitenkin harakoille, sillä Toronton poliisiin tiedottaja Mark Pugash totesi eilen, että laajan ja kattavan tutkimuksen jälkeen tultiin siihen tulokseen, että tytön väittämää tapahtumaa ei ole tapahtunut.

Tytön mukaan hän oli menossa nuoremman veljensä kanssa kouluun kun tuntematon mies hyökkäsi takaapäin repien tytön muslimihuivia. Miehellä oli sakset ja hän yritti leikata huivia irti. Tyttö alkoi huutaa ja mies juoksi paikalta pois. Mies tuli kuitenkin hetken päästä uudestaan takaisin jatkaen hijabin saksimista. Lopulta mies poistui hymyillen paikalta.

Tytön perhe piti perjantaina tiedotustilausuuden tytön koululla ja vaati poliisia toimimaan, kyseessä oli viharikos.

Mark Pugash ei avaa sen enempää miten asiasta saatiin varmuus, mutta hän kertoi eilen:

– Ymmärrän kyllä, että asian luonteen takia se on saanut valtavasti huomiota ja aiheuttanut huolta. Poliisi ei kuitenkaan tiedota tällaista, ellei asiasta olla täysin varmoja.

Pugash kieltäytyi vastaamasta miten he ovat saaneet selville, että teko oli keksitty. Hän ei kerro onko tyttö myöntänyt tapahtuman olleen tapahtumaton.

Toronton piirikunnan koulupäällikkö Ryan Bird kertoo, että viranomaiset ovat kiitollisia, että väitettyä väkivaltaista tapahtumaa ei ole tapahtunut.

Odotamme Rasmuksen oikaisua.

Asiasta kirjoitti mm. ABC News.

Advertisements

11 thoughts on “Kanadalainen musliminuori väitti huiviaan leikellyn tuntemattoman toimesta- poliisi vahvistaa tapahtuneen olleen keksitty juttu

 1. Maailmassa on paljon pahaa murhataan ja kidutetaan ihmisiä, Turun torilla leikataan kauloja auki, mutta sitten rasmus löytää vielä vakavamman teon valtameren takaa:
  Jonkun muslimin huivia on leikattu…pöyristyttävää
  Eikä sitä ollut edes leikattu.

  1. Sanoppas muuta kun asiaa! Huivin leikkely on ameriikassa rasmukselle isompi asia kun kurkkujen leikkely Suomessa oikeauskoisen tekemänä.
   Paitsi että sitä muslimin huivia ei ollut edes leikelty.Kurkut kyllä leikattiin ihan todellisuudessa turussa,mutta ei se rasmuksen ääliöitä paljon hetkeuta.

 2. Perus yhteiskuntajihadismia taqiyyan avulla jotta saadaan kuormitettua kohdemaan yhteiskuntainfraa ja voidaan uhriutua huutamalla islamofobiaa ja edistettyä siten jihadin tarkoitusperiä. Sama kaava toistuu joka paikassa mihin nämä tallustelevat.

 3. Käytännössähän nuo kaikki vastaavat ovat olleet keksittyjä ja joka kerta valtava ulina rasismista.Media nostaa ison haloon tapauksista mutta mitään kiirettä ei koskaan ole korjata kun valehtelu paljastuu.Muslimiveljeskunnankin strategiassa uhriutuminen on erittäin tärkeässä asemassa.

  1. ”Muslimiveljeskunnankin strategiassa uhriutuminen…”

   Joo ei ole ollenkaan poissuljettua, että tuollakin
   valehtelijaperheellä olisi jotain vastaavia yhteyksiä.

   Suht’ tuoreessa muistissa on vielä ”Ahmed the clock
   boy” joka yritti pumpata keissistään irti kaiken
   mahdollisen hyödyn ja sympatian.

   Usein nämä vaikuttavat jos ei orkestroiduilta, niin
   ainakin sopivasti ajoitetuilta kausteilta, mitähän
   kanukeissa tapahtui samalla viikolla tapauksen kanssa…

   Menkää lukemaan ja ihmettelemään Moonbatteryn
   keräämää vihapilalistaa:

   http://moonbattery.com/links/Hate-Hoax-List.html

   (Suomessakin joku saisi kerätä vastaavan listan
   tapauksia kyllä riittää.)

 4. Tämänhä nämä osaavat, valehtelun, uhriutumisen ja röyhkeyden. Vietiinköhän tuolle valehtelijalle pääministerin toimesta jo uusi entistä ehompi vähän kuin pikku valtterin tapauksessa polkupyörä ja otettiin valtakunnallisesti kantaa rasismia vastaan. Nämä itse muuten lietosvat vastakkainasettelua ja taustalla olevat uskonnolliset imaamit ja siihen liittyvät tahot, aina isikseen asti ulottuvat lonkerot tekevät tätä tarkoituksella. Ja nauravat paskasiin partoihinsa kun hömöt poliitikot menvät vanhanaikaiseen. Tuon rasmuksen taustoja muuten kanntaisi suojelupoliisin tutkia hieman isommalla luupilla, ties mitä jännää sieltä taustalta löytyy.

 5. Yksisoluiset Rasmuspöljät eivät opi koskaan mistään mitään sanoo:

  Taqiyya- teatterin tyttö, Lähi-Idän mustalainen, sai huomiota ja haastattelupalkkioita perheensä kannustamana.

 6. Jutun kuvassa pojalta on rasisti varmuudella vienyt lakin ja poika kärsii vilua ja syrjintää. Perheellä ei ole varaa uuteen turkislakkiin ja poika saa varmasti aivokalvontulehduksen ja ikuisen trauman tästä hirvittävästä viharikoksesta. Satavarmasti näin. Kyllä rasismi on maailman pahin vitsaus ja tulevaisuuden uhka. Järjestäkää rahakeräys, kuka ottaa kopin.

 7. Viranomainen on kiitollinen, ettei väitettyä viharikosta koskaan tapahtunutkaan. Me maallikot jäämme ikuiseen kiitollisuuden velkaan

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.