Neljä arabia tuomittiin vankeuteen 97-vuotiaan ruotsalaisen naisen ryöstöstä

0
MalmöGänget-1068x489
16.1.2018

31. elokuuta 2017 alkoi 97-vuotiaan ruotsalaisen rouvan painajainen. Rouva heräsi yöllä siihen, että hänen huoneistossaan oli useita miehitä. Hän luuli ensin, että kotipalvelun työntekijät olivat tulleet tarkastuskierrokselle ja katsomaan hänen vahigoittunutta sormeaan.

Rouva oli osittain oikeassa. Huoneistoon tulleessa uusruotsalaisessa miesporukassa oli mukana mm. muuan Halder Salim, joka olikin aiemmin työskennellyt kotipalvelussa samalla alueella ja näin ollen tiesi hyvin useimpien vanhusten rutiinit ja tunsi asuntojen pohjapiirustukset.

Salimilla ei kuitenkaan ollut seurassa kilttejä kotipalvelun naisia vaan kolme muuta ei-niin-kovin-kilttiä afrikaanoa Pohjois-Afrikasta. Kaksi heistä oli laittomia muslimeja. Kun rouva tajusi, että kyse oli jostain muusta kuin kotipalvelusta, yksi tekijöistä painoi pitkä ruuvimeisselin rouvan kaulalle ja sanoi ”Jos huudat niin silloin lähtee henki!”.

Sen jälkeen tekijät aloittivat asunnon penkomisen. Kaikki käännettii ympäri. Laatikot revittiin lattialle ja hyllyjen tavara pengottiin arvoesineiden ja rahan toivossa. Koko asunto käytiin läpi lattiasta kattoon ja jopa sängyn patja revittiin tekijöiden luullessa, että siellä olisi rahaa jemmattuna.

Asunnosta ei kuitenkaan löytynyt monen tunnin penkomisen jälkeen oikeastaan mitään rahanarvoista. Luultavasti tästä suivaantuneena rouva kaadettiin lattialle ja hänelle tehtiin jonkilaista väkivaltaa. Esitutkintapöytäkirjassa hän kertoo, että selkävaivojen takia lattialla makaaminen teki valtavan kipeää. Lisäksi sieltä löytyy kuvia, joissa rouvan kehossa on useita isoja mustelmia. Kun porukka aikaisin aamulla lopulta häipyi asunnosta, ottivat he mukaansa rouvan ikivanhan tv:n, vihkisormuksen ja joitakin rahallisesti arvottomia tavaroita sekä ainakin pankkikortin.

Rouva jätettiin makaamaan lattialle, josta hän ei voinut nousta omin avuin. Kesti tunnin verran, ennenkuin ohikulkija kuuli avunhuudot.

 

 

Rikos oli sen verran huomiotaherättävä, että se herätti inhoa jopa Malmön poliisissa ja se laittoikin koko koneiston pyörimään ratkaistaaksen keitä tekijät olivat. DNA-koira etsi pihamaalta jälkiä ja myös asunnon sisältä löydettiin useita DNA-jälkiä, sillä tekijät polttivat tupakkaa ryöstökeikan aikana ja jättivät tumpit huoneistoon. DNA:t eivät kuitenkaa saaneet osumia Ruotsin poliisin tietokannasta. Näytti, että tekoa ei ehkä saataisi selvitettyä.

Jonkinlainen tuuri kävi kuitenkin pelissä mukana. Pari päivää ryöstön jälkeen siviilipoliisin jäljestysryhmä (spaningsgrupp) oli toisessa tehtävässä ja se kiinnitti huomiota erääseen autoon, jonka ympärillä oli naisia ja lapsia, jotka penkoivat auton tavaroita. Myöhemmin selviää, että kyseistä autoa käytettin ryöstön yhteydessä tavaroiden poiskuskaamiseen.

Syyskuun alussa sai poliisi hälytyksen, että joukko arabeja oli rikkonut ikkunan erääseen huoneistoon, jossa asui vanhempi nainen. Naapuri kuitenkin näki tapahtuman ja hänen huuto sai tekijät keskeyttämään teon ja poistumaan paikalta. Poliisi pysäytti hetkeä myöhemmin epäilyttävästi käyttäytyneen seurueen, joka oli liikkeellä autolla. Koska porukka oli hermostunut, päättivät poliisit hieman hiillostaa porukkaa ja tutkivat autoa. Siinä yhteydessä löydettiin 97-vuotiaan rouvan pankkikortti. Poliisi osasi tässä tilanteessa yhdistää kortin aikaisempaan ryöstöön.

Autosta löytyi myös sellaisia työkaluja, jotka löytöhetkellä saattoi päätellä olevan murtotyökaluja.

 

 

Tästä kiinniotosta juttu alkoikin sitten selvitä. Osoittautui, että ryöstössä olleet kolme muuta olivat 20-vuotias Mohammad Al Agawi, 18-vuotias Alladin Al Arabi ja epäselväksi jääneen ikäinen Mansour Alzafiri. Kaksi miehistä oli tullut Ruotsiin turvapaikanhakijoina Marokosta ja Mansour Alzafiri tuntemattomaksi jääneestä maasta. El Arabi ja Alzafiri olivat kuitenkin saaneet jo aikoja sitten kielteisen ja karkoituspäätöksen, eli he oleskelivat Ruotsissa laittomina muslimeina.

Koko liigan aivot oli siis Haiderat Raad Salim, irakilainen, mutta saanut myös Ruotsin kansalaisuuden. Hän puhui sujuvaa ruotsia ja oli työskennellyt kauan kotipalvelussa, joten hänellä oli hyviä tietoja vanhuksista.

Salim tuomittiin joulukuussa Malmön käräjäoikeudessa 5:n vuoden ja 6:n kuukauden vankeuteen ryöstöstä ja useista muista rikoksista, Al Arabi 4:n vuoden vankeuteen. Muu porukka sai pienempiä tuomioita vajaasta kolmesta vuodesta reiluun vuoteen.

Esitutkinta: Malmö-TR-B7608-17-Aktbil-105

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

19 thoughts on “Neljä arabia tuomittiin vankeuteen 97-vuotiaan ruotsalaisen naisen ryöstöstä

 1. Hyvin riittäisi se integraatiohaasteinen vähemmistö, joka on jo 500 vuotta pyörittänyt vastaavaa toimintaa. Kahta asiaa näissä jutuissa aina toivoo: että tieto kullanpalojen toiminnasta kantautuisi Unelma-ihmisten korviin, jotta saattaisivat edes teoreettisesti hävetä ja katsoa totuutta silmiin, ja ilmoitusta kansallisuuden eväämisestä ja kaikkien maasta poistamisesta maahantulokiellon kera. Lisäksi tekopaikalle voisi joskus sattua joku John Rambo, joka kertoisi luihuille fyysisesti, miten meni.

 2. Ulkonäöstä päätellen niitä vartiaisen ja orpon peräänkuuluuttamia haluttuja insinöörejä, lääkäreitä ja korkeastikoulutettuja, miten kehtaavat. Olen shokissa ja järkyttynyt.

 3. Rasismia syyttää lapsukaisia pikku keppostelusta.Eivät raiskanneet tarkastivat vain paikkoja.

  1. Seksuaalirikollinen matu(vale?)lääkäri saa jatkaa lääkärinä ja tappaa vauvan synnytyksessä sanoo:

   Ihme etteivät kimpparaiskanneet, missä vika? Kotiavustajamatut ovat ennenkin raiskanneet yli 90- kymppisiä. Ja myös matulääkärit joista löytyy pedofiilejä, gerontofiilejä, seksuaalisadisteja kuten tämä niljakkuus:

   http://kriminellt.com/lukman-haj-ersan-orebro/

   Sama lääkäri tappoi vauvan synnytyksessä ja saa silti jatkaa!?!?!?

   https://www.expressen.se/nyheter/hilda-dog-efter-lakarens-miss/

    1. Kiitti linkistä. Tää Sammer Hennan oli tosi ällö tyyppi, poikalasten raiskaaja ja ahdistelija. ”Han greps 2013 misstänkt för en rad brott och dömdes bland annat för våldtäkt mot barn och sexuella övergrepp mot barn vid tre tillfällen.”

     Onneksi hän menetti lääkärilupansa (jota tosin yrittää saada takaisin) ja sai 4 vuotta vankeutta vuonna 2014 – jokohan kohta taas poikia kohta jahtaamassa?

     Hassusti äijä yrittää kieltää tekonsa muka lääketieteellisenä tutkimuksena ja ”miesten välisenä jutusteluna”, vaikka on jäänyt tekoineen filmille: ”I domen framgår det att det finns två filmer på läkaren och de två unga pojkarna. Filmerna visar hur Sammer Hemdan begår sexuella övergrepp mot pojkarna. Läkaren hävdade själv att det ena brottet i själva verket var en ”medicinsk undersökning” och att det andra rörde sig om ”grabbsnack”.”

   1. ”En av dem dömdes nyligen för grova sexuella övergrepp mot barn på en vårdcentral. En annan sitter i fängelse efter att ha sexofredat flera av sina kvinnliga patienter.”

    Ei saat.na! Börje perkkkle!

   2. Tuossa eka linkissä kerrottiin, että sormilla suoritettu raiskaussyyte ei mennyt raiskauksena läpi vaan 41-vuotias lääkäri Lukman Haj Arsan sai 2 vuoden vankilatuomion 19 seksuaalisesta ”uhriuttamisesta” (sexuellt offrerande), joka meidän lakitermistösdämme lienee seksuaalinen hyväksikäyttö(?). Kohteena oli 11 naista, joiden ikiä ei kerrottu. (Expressenissä miehen kuva, erona se, että tapauksia sanotaan olevan 16 ja potilaita 9:

    Toisessa linkissä heti alkutekstissä kerrotaan lääkäriä epäiltävän ja syytettävän vauvan kuolemantuottamuksesta synnytyksen yhteydessä ja kerrotaan nyt LÄÄKÄRIN MENETTÄNEEN LUPANSA. Vauvan kuolinsyy oli katkennut niska. Jutussa kerrotaan lääkärin olevan 67-vuotias ja jääneen eläkkeelle melkein heti jutun pieleen menneen synnytyksen jälkeen, jossa myös äiti sai pahoja vaurioita. Lääkärin nimeä tai etnisyyttä ei kerrota missään koko jutun aikana. Lääkäri ei siis ollut sama kuin eka linkissä, mutta senhän korjasitkin tuossa alla jo…

    Oikeudenkäynti on vasta edessä, lääkäri kiistää syytteen kuolemantuottamuksesta, mutta Ruotsin terveys- ja sairaanhoidon vastaava viranomainen HSAN on vienyt ko. lääkärin luvan (syynä lääkärin epäpätevyys / törkeä epäpätevyys synnytyksen hoidossa, jossa on rikottu HSANin sääntöä epäämällä keisarinleikkaus liian pitkään kestäneessä synnytyksessä).

 4. Näiden piti hoitaa vanhuksia ja meitä sitten kun olemme vanhoja?

  Olisiko jo aika myöntää, että kotipalvelujen rekrytointiseula ei voi estää tällaisia valintoja, kun hakijoina on myös paljon maahanmuuttajia?

  Hoidon sijaan vanhukset saavatkin turpiin,

  1. Jätkät ovat muuten häkellyttävän tyhmän näköisiä. Mahtaisiko sujua edes kolmasluokkalaisen matematiikka…

  2. Ruotsin rekrytointiseula on toistaiseksi vielä huomattavasti surkeampi kuin Suomen, mutta kovasti yritämme kiriä. Meillä ei kyllä etnisiä kauhuhoitajia tai -lääkäreitä Suomessa ole vielä tullut ilmi. Yksi virolainen vanhushoitajapariskunta kyllä taisi joutua tuomiolle sotkeuduttuaan johonkin insuliinilla murhaamiseen tms.

   Huolestuttavaa, että varsinkin hoitohenkilökuntaan ja jopa lääkäreiksi valitaan ihan epäkelpoja tyyppejä. Ruotsissa tästä on jo paljonkin näyttöä. Joku täällä ketjussa heistä (lääkärilupansa menettäneistä ja menettämäisillään olevista) tänne jo esimerkkejä laittoikin, ja kaksi kauhulääkäriä oli ainakin varmoja matuja. (Tietysti myös paikallisemmista lääkäreistä oli listalla juttua ja osan henkilöys vielä salattiin, kun rikostuomiotakaan ei ollut julkistettu.)

 5. ÖKAD OTRYGGHET BLAND KVINNOR/ KASVAVATURVATTOMUUS NAISTEN KESKUUDESSA:

  31% naisista kokee turvattomuutta (31 procent av alla tillfrågade kvinnor uppger att de upplever otrygghet. Det är en ökning med sex procentenheter från den förra mätningen som gjordes 2015).

  12% ei mene ulos ollenkaan iltaisin (12 procent av kvinnorna känner sig så otrygga att de avstår från att gå ut på kvällarna).

  9% miehistä turvattomia, 2% ei mene ulos iltaisin (9 procent av männen upplever otrygghet. Bara 2 procent av männen är så otrygga att de stannar hemma på kvällen).

  75-79- vuotiaista 39% kokee turvattomuutta, samoin suuri joukko nuoria naisia (Störst är problemet bland kvinnor i åldern 75–79 år, där hela 39 procent upplever otrygghet. Även bland unga kvinnor är problemet stort).

  Lähde/Källa: Brå

 6. Viisi naamioitua, tummiin puettua miestä ryöstivät puukolla uhaten 9- vuotiaan pikkupojan Nackassa. Poika oli tulossa kotiin koulusta:

  ”(poistin nimen) är i Nacka.
  20 tim · Instagram ·
  Ni fega kräk med maskerade ansikten som knivrånade min 9 åriga son på väg hem från skolan idag, jag vill förutom att meddela att ni förmodligen gett honom spår för livet och rädsla att gå hem själv från skolan men också en vädjan att ni för ert eget bästa håller er långt borta från Nacka och Järla Sjö området med omnejd inom den närmsta tiden. Ni andra som befann er i närheten av Järla Sjö/Ekudden kl 15.30 idag och kan ha sett 5 st mörkklädda män med luvor hör gärna av er till mig eller Polisen i Nacka.”

 7. Samhällsnyttin uutinen on kerännyt jo 39.000 jakoa ja 910 kommenttia. Porukka aivan hiilenä. Toivottavasti tämä herättää edes muutamia ruotsalaisia ulos kuplastaan, mutta feministihallitus se vaan jatkaa peukaloiden pyörittelyä.

  1. Epäilen että ei herätä mitään muuta kuin kauhua pellesvnssoneissa ja osa pakenee norjaan. Suomeen ei kannata tulla koska täällä tulee hulluksi jos jo ei ole.

 8. Monesti olen auton oven unohtanut lukita ja joka kerta sama juttu. Kyllä, naiset ja lapset tutkimassa kamojani. Tuommoisen käytöksen soisin kitkettävän pohjoismaisesta kulttuurista, ehkä pakolaiset voivat auttaa asiassa.

 9. Pitää muuttaa ulkomaille sillä jos sama kohtalo odottaa minua kun täytän 20 v päästä 67 ni vaikeaa on siinä iässä pistää kahdelle tai useammalle nuorelle jäbälle pataan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.