Skip to content
Mainokset

Västeråsin poliisin talon ampumisesta uusi kiinniotto, 31-vuotias poliisin tuttu pidätetty

vaska-polisskott-jpg

Laukku, jossa AK 47 oli, löydettiin metsästä 20 metrin päästä maantiestä.

16.1.2017

Lokakuun lopulla viime vuonna Västeråsissa ammuttiin poliisin asuntoa kohti useita laukauksia Kalasnikov AK 47-konekiväärillä. Tutkinta on tähän asti ollut julkisuudelta lähes kokonaan piilossa, mutta nyt kerrotaan, että jotain on saatu aikaan.

Poliisi iski maanantaina  aamulla Esklistunassa ja otti kiinni 31-vuotiaan miehen epäiltynä murhan yrityksestä. Mies pidätettiin iltapäivällä ja syyttäjän mukaan miestä esitetään vangittavaksi torstaihin mennessä.

Poliisi ei avannut asiaa tiedotteessaan muuten kuin sanomalla, että nyt kiinniotettu on poliisin vanha tuttu. Hän oli hetken aikaa kiinni viime kesänä epäiltynä ampumisesta McDonaldsissa Eskilstunassa. Tuolloin 19-vuotiasta ammuttiin selkään, mutta näyttä ei riittänyt vangitsemiseen.

Poliisi sai jo aiemmin poliisin talon ampumisessa käytettävän aseen. Se löytyi vahingossa erään toisen jutun yhteydessä maastosta, kun Missing People oli avustamassa kadonneen naisen etsinnöissä. Ase löytyi laukkuun pakattuna 20:n metrin päässä maantiestä. Aseella on tehty koeampumisia ja kassista kerrotaan löydetyn DNA-jälkiä.

Poliisi otti jo aiemmin syksyllä kiinni ampumisestä 19-vuotiaan nuorukaisen, mutta tämä laskettiin vapaalle näytön puutteen vuoksi. Nuorukainen on kuitenkin edelleen epäilty teosta.

 

Mainokset

10 Comments »

  1. Jahaa, koska ruotsin poliisi saa ensimmäsien teloitetun matusodan uhrin. Meno alkaa olla kuin meksikossa jossa ruumiita tulee kuin liukuhihnalta.Ja tapot raaistuvat. Mutta saavat syyttää ihan itseään kun ovat päästäneet nuo saastat niskan päälle. On vaikea alkaa vallata tilaa takaisin.

    Tykkää

  2. Ruotsissakin pelletuomiot ja pigmenttialennukset joten kaupungilla niitä ”vanhoja tuttuja” sitten piisaakin enemmän ja vähemmän.

    Tykkää

  3. Jos kasvat ympäristössä, jossa ilo ilmaistaan summittaisilla rynkkysarjoilla, mitä muuta voisi odottaa vihan hetkellä?

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: