30-vuotias uussuomalainen vangittiin Pirkanmaan käräjäoikeudessa maanantaisen väkivallanteon takia

0
Kuvakaappaus 2018-01-17 16-10-44.png
17.1.2018

Maanantaina tehtiin Tampereen Hervannassa väkivallanteko, jossa 30-vuotias mies kävi 30-vuotiaan naisehenkilön ja kahden Tampereen kaupungin sosiaalityöntekijän kimppuun käyttäen apunaan jonkinlaista astaloa.

Poliisi sai hälytyksen Opiskelijankadulle kello 19.30 aikaan ja paikalle tuli useita partioita ja pelastuslaitoksen yksiköitä. Aamulehden mukaan sosiaalityöntekijät luultavasti pelastivat naisen hengen, sillä nainen oli alunperin väkivallan kohde ja sosiaalityöntekijät estivät tapahtuman etenemisen surmaamisen asteelle.

Tampereen poliisista Joni Länsipuro kertoo Aamulehdelle, että sosiaalityöntekijöiden merkitys oli merkittävä, että mitään lopullista ei ehtinyt tapahtua. Lisäksi kerrotaan, että on harvinaista, että viranomaisten kimppuun käydään tällä tavalla.

Tapahtumien kulku oli pian selvillä ja poliisi otti paikalta kiinni 30-vuotiaan miehen, joka vangittiin tänään todennäköisin syin epäiltynä tapon yrityksestä ja törkeästä pahoinpitelystä. Vuonna 1985 syntyneellä epäilyllä Ali Karimilla oli istunnossa persian kielen tulkki.

Advertisements

15 thoughts on “30-vuotias uussuomalainen vangittiin Pirkanmaan käräjäoikeudessa maanantaisen väkivallanteon takia

 1. ”Ali Karim”, kovasti nämä suomalaiset ovat sosiaaliturvan kimpussa. Varmaan verorasitus painanut.., ja leikkaukset eläkeläisiltä .., ja aktiivimalli siihen päälle. Ilmankos.

  1. Pitää muistaa,että ”MEILLÄ ON UNELMA” joka toteutuu vähän kertaansa, mutta toteutuu vääjäämättä.Loistava tulevaisuus oottelee meitä suomalaisiakin !!!!!!!!!!!

  2. Onnistunut tuo Tutustu Tatarstaniin -mainos kommenttiosion keskellä. Eiköhän lähdetä porukalla, kierretään kaikki -stanit kerralla!

 2. Lisäksi kerrotaan, että on harvinaista, että viranomaisten kimppuun käydään tällä tavalla.

  Tulevaa normaalia.

 3. Tästä se alkaa ja seuraava askel, röyhkeys kaikessa laajudessaan. Pelottelevet sossutädit myöntyväisiksi heidän täysille toiveille.Ei sanaa EI tunneta. orpo lisää resursseja joka tarkoittaa, lisää rahaa matu ongelman ratkaisemiseksi ennen seuraavaa vaatimusta.

 4. Eiköhän sossutädit rupea antamaan harkinnanvaraista tukea entistäkin helpommin että näitä Lähi-Itäläisten hyökkäyksiä ei tulisi. Tämä ei tietenkään koske suomalaisia.

  Olisi mukava kysyä naisystävältä että miten se ihana nappisilmä näin riehaantui?

  1. Lahdessa oli yksi musuli kehunut kirkkain silmin, että ”raha ei ongelma”, joten ei syytä huoleen, kyllä hyysääjä-Suomi maksaa. Täällähän on erinomaista loisia, kun jo vokeissa on P***UAKIN tarjolla kaupan päälle!!

 5. Jotain hämärää koko jutussa on kun asuntoon on mennyt kaksi sossutanttaa.. tuo naisten pahoinpitely on taas normaali muslimitoimintaa, saattaa tietysti olla että ilman sossutanttoja olisi kunniamurha tapahtunut…

  1. Arvaisin lastensuojelukeissin olevan kyseessä, jos toisen kotiin menevät murhia estämään. Tällöin jatkossa tullee kalliiksi tuokin muslimi, koska ei vältsiin opi ehdollisesta tulevasta tuomiostaan mitään.

   Toisaalta poliisi ei kerro tätien läsnäolon syytä. Jospa olivat mitoittamassa tulevaa käsinkudottua kashmirmattoa tahi syyrialaista klaanisohvaa. Ehkä he ideoivat samalla lasitehtaalta tilattavan vesipiipun tilavuutta ja värimaisemaa. Auton luovariakin saattoivat olla allekirjoituttamassa, pitäähän sinne Kelaan päästä karauttamaan.

 6. Jotenkin arvasin jo Aamulehden uutisesta että tulkkia tarvitaan. Saattaahan siinä mennä kuppi nurin rauhalliseltakin mieheltä jos ei vaan ymmärrä.

 7. Tulkki tarvitaan aina, sillä musut jakavat tulkin palkkion, puolet tulkille ja puolet tulkittavalle. Ei siis ole kysymys kielitaidon puutteesta.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.