Malmössä räjäytettiin pommi poliisiaseman kupeessa

0
qSJ52jX4VKOVh2uY-ohHe_sLY-M
Aseistautuneet poliisi kulkivat ryhmissä luotiliivit päällä. Kuva Patrick Persson.
17.1.2018

Rosengårdin lähipoliisiaseman kupeeseen viriteltiin tänään illalla noin klo 22.00 Suomen aikaa jonkilainen pommi. Räjähdys tuntui viereisissä kiinteistössäkin ja useat ihmiset myös soittivat hätäkeskukseen.

Poliisiasema on iltaisin ja öisin miehtittämätön asema ja tietojen mukaan asemalla ei räjähdyshetkellä oleskellut ketään. Räjähdyksen kerrotaan tapahtuneen aivan poliisiaseman kiinteistön viereisessä puistikossa. Toisaalta kerrotaan, että viereisellä Von Lingensin tiellä on sattunut myös räjähdys. Tässä vaiheessa ei tiedetä onko kyseessä yksi vai kaksi räjähdystä.

Kuvakaappaus 2018-01-17 23-21-46.png

 

Kukaan ei ole tiettävästi loukkaantunut, mutta ainakin muutaman auton kerrotaan vahingoittuneen.

Poliisin pommiryhmä on eristänyt alueen teknistä tutkinaa varten ja pommikoira etsii alueelta mahdollisia räjähtämättömiä pommeja. Sydsvenskan kertoo, että alueella asuvien ihmisten mukaan räjähdys helisytti ikkunoita ja tuntui kiinteistöissä. Poliisi ei toistaiseksi ole kertonut asiasta mitään muuta kuin sen, että yksi henkilö otettiin kiinni.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

10 thoughts on “Malmössä räjäytettiin pommi poliisiaseman kupeessa

 1. Poliitikot, kuten Morgan Johansson, senkun jatkavat vaan peukkujensa pyörittämistä perseissään. Lainaus Ylen uutisesta:

  ”Pääministerin puoluetoverit kuitenkin torjuvat ajatuksen sotilaista kaduilla täysin. Oikeusministeri Morgan Johanssonin mielestä ajatus ei ole ajankohtainen, eikä hän usko pääministerinkään olevan sitä mieltä.

  – Ei pidä aliarvioida sitä, kuinka vaikea tällaista jengrikollisuutta on ehkäistä. Poliisilla on siihen pätevyys, mutta sotilailla ei. Ei siitä, että on aseistautunut ja kuvitella, että asiat selviävät sillä, Johansson sanoo Aftonbladetissa.

  Myös Tukholman vaikutusvaltaisiin kunnallispoliitikkoihin kuuluva sosiaalidemokraatti Karin Wanngård torjuu ajatuksen sotilaista lähiöissä.

  – Aseistettujen sotilaiden lähettäminen kaduillemme ja toreillemme aloittaisi vain jotakin muuta, jotakin aivan uutta. Se ei tule kysymykseen, Wanngård sanoo Aftonbladetissa.”

  Eli ennenkuin kitka kolkuttelee arvon oikeusministerin kotiovelle, tulee Ruotsin toimia edelleen kaavalla sormen heilutus + soo-soo + pullakahvit.

  1. ”Aseistettujen sotilaiden lähettäminen kaduillemme ja toreillemme aloittaisi vain jotakin muuta, jotakin aivan uutta”

   Oikeastaan uutta oli jo hälytysajoneuvojen kivittäminen ja aseelliset hyökkäykset poliisia kohtaan sekä koulujen ja muiden julkisten rakennusten polttaminen ja kaikki muu tuhotoiminta ja anarkia. Jos yhteiskuntaa vasaan hyökätään, yhteiskunnan pitäisi puolustautua ja hyökätä, koska tällaista sotaa ei ole varaa hävitä. Mutta omaa hautaansa kaivavat. Tulee mieleen natseja auttaneet juutalaiset – autettiin pyöveliä, että saatiin pitää oma pää varttia pidempään.

 2. Ruotsi lähestyy väistämättä sitä tilannetta, jossa myös yhteiskunnan on laitettava omat asemiehet kadulle. Muslumaanit siellä jo on.

  Oikeusministeri on kyllä tietämättään oikeassa siinä, että aseistautuminen yksistään ei riitä. Pitää myös olla valmius koukistella sitä liipasinsormea. Melkoinen virhe olisi pistää sotilaita kadulle ja antaa matujen kivitellä niitä ilman, että kivittelystä seuraisi mitään sen enempää, kuin poliisin kivittelystä nykyään. Sillä tavalla tulisi myös sotilaista aisankannattajia. Poliisi sitä jo on.

  Ruotsi ole likimainkaan poliittisesti valmis matulauman laittamiseen riviin ja ojennukseen. Se olisi sama kun myöntäisi että viimeinen neljännes vuosisata on heitetty tunkiolle. Tai tässä tapauksessa aavikolle ja viidakkoon. Vaikka poliittista tahtoa löytyisi niin mitä sitten? Miljoonan moniosaajaan riviin laittaminen on liian iso urakka Ruotsin lakkautetulle armeijalle.

   1. Ennemmin tai myöhemmin tulee, muslimiarmeijan lisäksi. Se on eriasia kuka korjaa potin kun Ruotsi on romahtanut, pelastaja/voittaja määrää kyllä hinnan avulleen.

    1. Suvereniteetin voi menettää monella eri tavalla…”pelastava ratsuväki” on jo täydessä valmiudessa ja sen tavat tuntien sillä on osuus myös näihin viimeaikaisiin tapahtumiin.

     1. Tehdään ongelma

     2. Tarjotaan ratkaisu

     3. Ollaan sankareita ja samalla otetaan koko maa hallintaan

     -Kuullostaako tutulta toiminnalta? Onko ruåtsissa tapahtumassa sama toimenpide?

 3. Ja feministihallitus hyssyttelee. Tässä käy kuin Suomen talvisodassa, sota alkaa mutta vieläkin jotkut uskoo rauhanomaiseen yhteiseloon vihollisen kanssa. Hallituksen olisi aika julistaa poikkeustila eikä ehdotella typeriä, kuten tämän aamun YLE:n annon uutisissa että Ruotsin eikka ehdotti armeijan käyttöä jengiväkivallan kitkemisessä. Voi helvetti mikä pahvipää. On poliisi, on nykyaikaista aseistusta, miksi poliiseille ei anneta sellaisia valtaoikeuksia, kuten heti kohti ampuminen jos poliisia kohti hyökätään.Tuo ehdotus tosin tyrmättiin heti suoralta kädeltä feministi sisarten suunnalta, ei kultamunia ja ruotsin tulevia hallitsijoita saa vahgoittaa missään oloissa.Esim. vuoden päästä tilanne voi olla sata kertaa pahempi. Poliiseja ja myös politiikkoja tulee vielä kuolemaan salamurhissa, ehkä sitten jonkun silmät aukeaa.
  https://yle.fi/uutiset/3-10028169

 4. Kun on täysin selvä, että konflikti on tulossa, on Ruotsille parempi, mitä aiemmin aletaan.

 5. Milloinkohan ne keksivät sen, joka on jo keksitty? Muuallahan tehdään hieman suuremman luokan monikulttuurisia kohtaamisia poliisiasemille. Sitten vain otat yhteiskunnan haltuun ja Kalifaatti on pystyssä. Poliisi kun ei saa enää pelkureitaan sängystä ylös, tulee shariakyttä jakamaan jätesäkkejä ja rottinkimailaa portoille. Miehille Koraaniläksyt.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.