Päivän rasmuksessa lastenrääkkäjien ja isänmaallisten väliin laitetaan yhtäläisyysmerkki

0

 

Kuvakaappaus 2018-01-17 11-34-36.png

17.1.2018

Rasmuksen yksi tunnettu turvapaikka-aktivisti antaa uusimmassa päivityksessään ymmärtää, että isänmaallisten ihmisten toimiin kuuluu omien lastensa kiusaaminen.

Syksyllä 2015 julkisuuteen nousi erään jälkijättöisen isän video, jossa hän opetti pientä tyttöä lyömään nallea, joka esitti pakolaista. Filmillä tyttö selvästi ei halua lyödä pakolaisena esiintyvää nalleaan, vaikka isä tsemppaa tyttöä siihen.

Nyt tuo 50-vuotias mies on saanut pienen ehdollisen tuomion lapsiinsa kohdistuneista erilaisista rikoksista. Mies oli mm. antanut 7-vuotiaalle tytärpuolelleen ladatun ilmakiväärin ja käski tytön ampua, vaikka tulilinjalla oli 5-vuotias poikapuoli. Ilmakiväärin panos osui poikaa rintaan ja aiheutti kipua. Niin ikään mies oli pakottanut 7-vuotiaan tytön istumaan saunassa ämpäri päässä 20 minuuttia. Isä oli myös kastellut vedellä peltikaton liukkaaksi kun tyttö kiipesi liiterin katolle. Tyttö luikastui ja putosi katolta kahden metrin matkan ja sai jalkoihinsa vammoja.

Tiettävästi kaikki miehen huostassa olleet lapset on nyt huostaanotettu.

Rasmuksessa annetaan nyt siis ymmärtää, että tällainen lapsenrääkkäys kuuluu jollain tapaa isänmaalliseen ajatusmaailmaan. Kun turvapaikka-aktivistien ote lipeää, alkaa ala-arvoinen kirjoittelu, jota rasisminvastustelupiireissä on harjoitettu jo pitkään.

Advertisements

8 thoughts on “Päivän rasmuksessa lastenrääkkäjien ja isänmaallisten väliin laitetaan yhtäläisyysmerkki

 1. Sopiihan se.Samoilla säännöillä mutta paremmin perustellusti RASMUS-toimintaan kuuluukin sitten lasten joukkoraiskaajien,kansanmurhaajien,terroristien ja taparikollisten suojelu,tukeminen sekä avustaminen.

 2. Se, että me (me itse, paremmat ihmiset) meuhkataan rasmuslaisten edesottamuksista, vain levittää tietoa heidän toiminnastaan ja loppupelissä on mainos tuolle ryhmälle.

  On paljon kirjoittajia (nettihörhöjä), joille vain näkyvyys merkitsee jotain. Olla kuuluisa 15 minuuttia. Erikseen sitten ovat kantakirja-rasmuslaiset, joille tuo julkisuuden hakeminen on tullut pakkomielteeksi.

  Jos sieltä ei sisältöä kirjoituksille löydy, ei heistä kannata kirjoittaa vain siksi, että kirjoittaja on tunnettu henkilö. (– Joka lopultakin kirjoitti vain siksi, että oma nimi tulisi mainituksi.)

  1. Olet periaatteessa oikeassa. Tuolla kyseisellä henkilöllä on kuitenkin aika paljon arvovaltaa turvapaikka-aktivistien piirissä, joten on hyvä tietää hieman mitä he ajattelevat..

   1. Ilman muuta noiden umpihullujen ”ajatuksia” pitää rekisteröidä
    ja levittää. Tiedä vaikka joku noista olisi nouseva tähti – vihreiden
    tai vasemmistoliiton tuleva ehdokas joihinkin vaaleihin.

    Luoja minä rakastan tätä sananvapautta!

  2. Kyllä näiden suomalaisvastaisten nilkkien kirjoitukset pitää paljastaa kokonaisuudessaan jottei vain kertaakaan pääse syntymään sellaista tilannetta jossa ne saavat esiintyä julkisuudessa ”hyvänä ihmisenä” joilla on mukamas täysin puhtaat jauhot pussissa, harhauttamassa hyväuskoisia jotka eivät niiden taustoista tiedä yhtään mitään.

 3. Rasmus porukalla tunnetusti logiikka pelittää luovaan ajatteluun. Kuten sähkö tulee pistorasiasta, maitoa saa kaupasta ym.

 4. Samat tyypit jotka syyttelevät 14-vuotiasta tyttöä joka joutui rippileirillä ”pakolaislapsen” raiskaamaksi, sössöttävät samaan hengenvetoon lasten rääkkäämisestä.

 5. Samat antifantti-tyypit asialla jotka yrittivät ajaa pikkulapset alpakoiden poljettaviksi?
  Löytyy myös videoita muslimi-isistä jotka opettavat pikkulapsiaan puukottamaan juutalaisia ja kristittyjä.
  Olen yllättynyt, järkyttynyt, shokissa ja pöyristynyt enkä voi lakata itkemästä vaikka kyynelkanavat tulehtuu…

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.