Malmössä iso räjähdys ostoskeskuksen kupeessa – ikkunat rikki

0

kE77jgGoG5jL6pBv9EwDfQRAfl0

18.1.2018

Malmössä rytisee taas. Klo 21.00 paikallista aikaa tapahtui Carolin kauppakeskuksen ulkopuolella voimakas räjähdys ja ainakin rakennuksen julkisivun ikkunat kilahtivat asfalttiin.

Pommi tai käsikranaatii viriteltiin rakennuksen Rundelsgatanin puoleisen sisäänkäynnin ulko-ovelle ja kyseisen sivun ikkunat ovat rikki. Rakennuksen ei kerrota saaneen itsessään vaurioita vaan vain lasit ovat rikkoontuneet.

Poliisi eristi nopeasti koko kadun ja paikalla oli useita partioita ja vartijoita. Poliisin johtokeskuksen tiedotteessa sanottiin, että joku tehokas pyrotekninen laite on aiheuttanut räjähdyksen. Luultavasti kyse on kuitenkin käsikranaatista.

Kukaan ei loukkaantunut räjähdyksessä ja ketään ei ole otettu kiinni.

Advertisements

13 thoughts on “Malmössä iso räjähdys ostoskeskuksen kupeessa – ikkunat rikki

 1. ”Suojelurahat” myöhässä Balkanin mafialle tai sitten lähi-itäläisten reviirikiistoja huumemarkkinoiden diilaus-/hallinta-alueista?

 2. Villilänsi on tulossa takaisin. Tai ainakin villit ovat villiintyneet.

  Poliisien palkat tod näk vielä nousee reippaasti, jos vielä tulevaisuudessakin halutaan opiskelijoita poliisikouluun. Ei sinne ainakaan kutsumuksesta enää kauaa mennä, jos feministipoliisijohto jatkaa pullakahvilinjallaan…

   1. Ai sekö, jonka ruotsalaiset ovat käytännössä lakkauttaneet?

    Hupaisaa muuten, että Ruotsi lähetti Gotlannin-saarelle ihan kokonaisen komppanian sotilaita, kun pelkäävät että Vladimir miehitää saaren. Samaan aikaan mutut ampuu kahviloissa aivoja seinille ja räjäyttelevät ostoskeskuksia ja poliisiasemia. Tällä Ruotsin ainoalla komppanialla saattaisi olla ihan jotain käyttöäkin jossain, mutta nyt ne tappeluttaa muurahaisia Gotlannissa, odottaessaan milloin Vladimir hyökkää.

    Joukkoraiskaavat matut on tietysti maanvaiva kyseisellä saarellakin, niin että sen Vladimirin miehillä kyllä riitäisi munaa pistää ne joukkoraiskaavat kestävyysvajeen paikkaajat kuriin. Ja kotiin.

 3. Moneskohan yksittäistapaus tuo tänä vuonna jo oli?Ei oikein pysy enää laskuissa mukana kun rikkautta ja voimavaraa tulee jatkuvalla syötöllä.

  1. Koulutuhopoltto yksittäistapauksia ainakin oli useampi jokaiselle vuoden päivälle viime vuonna.

   Raiskauksia myös.

   Kranaatti-iskuja ei ihan.

 4. http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201801182200677351_ul.shtml

  ”Miespuoliset seksirobotit ovat vuoden 2018 uutuus – bioninen mies jaksaa, jaksaa…”

  Muhammed päihitti testeissä seksipanokoneen. Ja kun Muhammed uupuu tulee kaverit jatkamaan. Robotilla ei ole mitään saumaa.

  No nyt siellä paukkuu raiskausten välissä jälleen pommit. Mutta perussvenssoni ei liene vihainen, vaan ymmärtää. Muhammed on vihan ja sorron uhri. Hänelle pitää elämän olla yhtä ohituskaistaa.

 5. Joo tää on sitä suvaitsevuutta ja sen tulos nähtävissä mihin se johtaa kun Islamisaatioo annetaan kasaantuu :((

 6. Luultavasti viidakonporukka on mielissään saamastaan negatiivisesta julkisuudesta ja päätti pistää vielä paremmaksi. Kun ei muutakaan ole yhteiskunnalle antaa niin se on sitten tätä mitä annetaan.

 7. Ruotsin asuntomarkkinoiden kuplan puhkeamisesta varoitettu. Näytäisi liikerakennuksista alkavan.

 8. Muistakaa toimituksessa AINA lisätä suora linkki, hyperlinkki, uutislähteeseen. Ei tällaista pitäisi lukijan tarvita muistuttaa… Tiedän että löydän hakukoneella lähteen mutta se ei ole minun velvollisuus vaan artikkelin kirjoittajan. Vai enkö vaan löydä linkkiä tällä sivulla?

  Etenkin kun valtamedia hyökkää tätä sivustoa vastaan, on kriittisen tärkeä pitää tiukka ote lähteiden lisäämisestäkin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.