Puoluejohtajadebatissa nostettiin esille armeijan käyttö jengisodassa

0
12it062j6yoy

 

18.1.2018

Eillisessä Ruotsin hallituksen puoluejohtajien keskustelutilaisuudessa tuli esiin mielenkiintoinen tilanne. Sverigedemokraattien Jimmie Åkesson kertoi puheessaan, että järjestäytynyt rikollisuus on nyt todella pitkällä ja ehdotti, että Ruotsin pitäisi harkita sotilaiden apua jengisodassa.

Puheen jälkeen pääministeri Stefan Löfveniltä kysyttiin mitä hän ajattelee asiasta. Löfven vastasi:

– Ei ole ihan ensimmäisiä toimiani käskeä armeijaa avuksi, mutta olen valmis tekemään mitä tarvitaan, jotta törkeä järjestäytynyt rikollisuus saadaan kitkettyä.

Omassa puheessaan Löfven painotti valoisaa kuvaa Ruotsista. Pääministerin mukaan yhä useampi käy töissä, eläkkeet ovat nousseet ja talous käy vahvana. Hän mainitsi kyllä ampumistapaukset ja rikollisuuden olevan yhteiskunnallinen ongelma, mutta aikoo tehdä asialle jotain.

Oikeusministeri Morgan Johansson ei pidä armeijan sekoittamista asiaan realistisena.

– Asia ei ole mitenkään aktuelli, eikä pääministerikään siihen usko, luulen. Lisäksi jengirikollisuus vaatii erityisen tietotaidon, joka poliisilla on. Heillä on uniikki taito käsitellä asiaa kun taas armeijalla ei ole minkäänlaista käsitystä jengeistä.

Onko armeijan käyttöönotto tässä tilanteessa realistista? Miten sotilaat toimisivat? Kulkisivatko he tietyissä kaupunginosissa aseistautuneena, isoina joukkoina kuin miehitysalueilla vai miten? Ajettaisiinko Rinkebyhyn panssarivaunuilla? Vai valvottaisiinko sitä helikoptereilla? Ammuttaisiinko ihmisiä vai harjoittaisivatko sotilaat sittenkin vain dialogia?

Löfvenin vastaus oli lähinnä hypoteettinen eikä hän tarkastiottaen sanonut mitään sellaista, että olisi edes harkinnut asiaa jossain vaiheessa.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

22 thoughts on “Puoluejohtajadebatissa nostettiin esille armeijan käyttö jengisodassa

  1. Mistä ne ruotsalaiset armeijan avukseen ottaisivat kehari ongelmiaan hoitaan, kun on armeijansa lopettaneet jo vuosikymmeniö sitten.
   Suomelta tosin liikenis muutama komppania lainaan hyvää korvausta vastaan ,mutta sille työlle sais takuun.

 1. Tuota… eikös Ruotsin armeija ole aika pitkälti ajettu alas? Laivasto ja ilmavoimat lienevät iskukykyisiä, mutta ne eivät taida tulla kyseeseen omissa lähiöissä. Jos maavoimissa on muutama tuhat ukkelia, se saa keskittää koko toimintansa Ruotsin kymmeniin lähiöihin, jos aikoo jotain saada aikaan.

  Mutta eihän Ruotsi voi armeijaa lähiöihin lähettää – silloin täytyisi tunnustaa, että Trump oli oikeassa ja etnopalvonta on oikeastaan aika syvältä. Häpeä olisi liian iso. Ruotsi herää aikaisintaan, kun kuninkaalta ollaan leikkaamassa päätä – jos silloinkaan.

  1. Tarkemmin mietittynä Rinkebyn torilla pönöttävä fregatti voisikin olla hyvä ruotsalainen ratkasu.

 2. Voisihan feministisotilaita käyttää Rinkebyn torilla jengiläisten kusitolppana, purkaisivat siihen agressioitaan. Ehkä se parantaisi tilannetta ja keskinäiset ampumiset jäisivät vähemmälle. Enämpi Rispektiä, vähemmän paukuttelua. Sitte kerran viikossa armeijan tarjoamat pullakahvit, keskustelua ja haleja.

 3. Helpompaa olisi jos väriliset vain karkoitettaisiin RUotsista ja Suomesta sekä Norjasta. Niiden mukana voisivat lähteä myös ne jotka haluavat asua niiden joukossa.

 4. Minkä maan armeija kaduilla temmeltää on suurempi kysymys? Ruotsalaisilla ei ole taitoa eikä tahtoa ongelmaa havaita tai ratkaista. Tilanteen eskaloiduttua lopullisesti voisi vaikka Suomi tarjota edullista osaamista sodankäynnistä, toki meidän olisi helppo määritellä palvelukselle hinta kun tankkimme olisi Tukholmassa kuninkaanlinnan edustalla. Sodan voittaja kirjoittaa historian kirjat ja määrää lystille hinnan, kuten aikaisemminkin. Saataisiin talous kohilleen ja valtionvelka kerralla pois.

  1. Suomen armeijan käyttäminen ei käy (((tietyille tahoille))) koska (((ne))) eivät pysty hyötymään siitä. Globalistien rautanyrkin eli naton sotilaiden maahantuloa ruåtsissa pohjustetaan parhaillaan. Ne eivät sitten poistukkaan ikinä jos kerran kaduille pääsevät…

   VMP!

   1. Kaaoksen ja sekamelskan keskellä on helppo viedä maa natoon ja pyytää (((isoveljeä))) apuun. Kansa kiittää kun mutiaiset on pantu aisoihin, eikä edes yritä enää kysellä miten ne alunperin on tänne tullu. (((He))) ottavat vaan kohtuuttoman hinnan ”avustaan”.

    1. Kyllä. On todella hieno huomata yhä useamman ymmärtävän mistä on kysymys ja (((ketkä))) niitä naruja taustalla vetelee. Muslimit ovat pelkkä työkalu mitä (((ne))) käyttävät päästäkseen tavoitteeseensa.

     Suomea ei voi kiristää samalla tavalla mutta rahalla voi -siitä pitää huolen 110 miljardin valtionvelka (((niille))).

     Saatanallista toimintaa! -aivan kirjaimellisesti.

      1. Globaali raha-eliitti. Nato on tämän rikollisjoukon palkka-armeija jonka ainut tehtävä on pitää rahajärjestelmää pystyssä ja ennenkaikkea suojella dollarin ylivaltaa ympäri maailmaa.

       1. Keitä tähän globaaliin raha-eliittiin kuuluu? Millä tavalla Nato puuttuu rahajärjrstelmän ylläpitoon? Haluaisitko pankkien lakkaavan ja bitcoinin tilalle?

  2. Ruotsi puolustautuu viimeiseen suomalaiseen, eikä siitä oteta maksua koska puolustusyhteistyö…
   Voimmekin odottaa että seuraavana ramadanina järjestetään pohjoismaiden yhteineen maavoimien kriisinhallintaharjoitus Tukholmassa, Göteborgissa, Malmössä…
   Tekninen vika voi estää harjoitusjoukkoja palaamasta kotimaihinsa, mutta täytyy suvaita ja ymmärtäää…

 5. Eikös ruotsissa taanoin linjattu että puolustusvoimien tulee suuntautua kansainväliseen kriisinhallintaan? Jos kriisinhallintavalmiutta on kehitetty niin silloinhan homman pitäisi olla oikeastaan se leipälaji armeijalle.

 6. Löpsylle on menossa vetelät housuun, eduskuntavaaleihin on vain 200+ päivää ja viidakonmeno senkuin kiihtyy. Jos huonosti käy joutuu muuttamaan hienosta Sagerin palatsista Tukholman ehdottomalla paraatipaikkojen paraatipaikalla. Kyllä siinä mieli synkkenee hitsurillakin:

  https://www.google.se/search?q=sagerska+huset&rlz=1C9BKJA_enSE678SE678&hl=sv&prmd=imvn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiD4q_21OHYAhWIfywKHXnmC_8Q_AUIESgB&biw=768&bih=909&dpr=2#imgrc=SSYzWYFxhO5-4M:

 7. Tämän päivän hs:ssa oli juttu, että Ruotsi on kaikista maailman valtioista eniten ja kauemmin käynyt sotia ja ihmetelty kuinka maasta on tullu näin rauhallinen. Nyt taitaa rauhan aika taas loppua, olihan siellä vajaa 200 vuotta rauhallista.

 8. Hyi millaista viharetoriikkaa vaikka ratkaisu on ilmeinen ja yksinkertainen.Ruotsin kannattaa nopeasti hankkia ongelmapaikkoihin rauhan uskovaisia.He tuovat rauhaa kaikkialle missä vain ovatkaan.Vaikka aluksi pari kolme miljoonaa niin saavat rauhan alueelle.Samalla he tuovat myös valtavaa rikkautta jolla Ruotsi voi maksaa velkansa pois.

  1. Nyt on lupa olla ahne, koska kaikille on hyvää jaossa. Paratiisi on portin takana, täytyy vain uskaltaa avata se.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.