Ruotsin vuoden 2017 raiskausrikoksissa hurja nousu edellisvuodesta

0
18.1.2018

Raiskausten lukumäärä lisääntyi vuonna 2017 edellisvuodesta 10 prosenttia. Viime vuonna tehtiin 7 230 rikosilmoitusta raiskauksesta. Niin ikään muut seksuaalirikokset nousivat 7 prosenttia.

Vuonna 2016 raiskaukset lisääntyivät vuodesta 2015 noin 13 % ja nyt kasvua oli 10 %. Yhteensä raiskauksia ilmoitettiin viime vuonna 7 230 kappaletta kun vuonna 2016 niitä ilmoitettiin 6 560 kappaletta. Toisin sanoen noin 20 rikosilmoitusta per päivä.

Muut seksuaalirikokset lisääntuivät myös selvästi. Näitä rikosnimikkeitä ovat pakottaminen seksuaaliseen tekoon, joka nousi 7 %. Rikosilmoituksia tehtiin yhteensä 1 330. Erilaiset seksuaaliset ahdistelut lisääntyivät 3 % ja ilmoituksia tehtiin 10 800 kappaletta.

Yhteensä erilaisia seksuaalirikoksia ilmoitettiin siis 19 360 kappaletta. Viime vuonna tehtiin useita maailmanlaajuista huomiota herättänyttä uusruotsalaisraiskausta, mm. Uppsalan Facebook-raiskaus ja Fittjan jättimäinen teko. Lisäksi Malmön joukkosarjaraiskaukset, joiden tekijät ovat edelleen vapaana.

Kyseessä on siis tehdyt rikosilmoitukset, ei lainvoimaiset oikeuden päätökset.

Lähde: Rikoksentorjuntavirasto BRÅ

Advertisements

14 thoughts on “Ruotsin vuoden 2017 raiskausrikoksissa hurja nousu edellisvuodesta

 1. Mutkun #metoo ja Börje on ihan yhtä paha kuin Muhammedkin.

  Börje raiskaa raa’asti vaimonsa kodin suojissa ja puristelee naapurin Monaa ja Åsaa hississä pepusta.

  Muhammed taas joutuu huomion kohteeksi ainoastaan rakennusteknisen rasismin vuoksi. Häntä täytyy ymmärtää, koska hän on menettänyt kaiken paetessaan sotaa ja vainoa ja joutuu uudessa kotimaassaan jälleen kerran syrjityksi.

 2. Minkäs sille voi kun on moniosaaja ja multipotentti. Männäpäivänä oli kauhea lumimyrsky ja bussiliikenteessä suuria vaikeuksia. Vaan ei minun bussikuskillani joka ajoi reilusti ylinopeutta läpi tuiskun ja tuulen yhdellä kädellä ja puhui samalla äbäläwäbälää kännykkään Kun on moniosaaja niin sitä tekee vaikka mitä eikä tarvitse noudattaa mitään tyhmiä määräyksiä.

  1. Tuosta kun olisit tehnyt ilmoituksen, rasmuslaiset repisivät sinua parhaillaan kappaleiksi.

  1. Ei tuomioita vaan rikosilmoituksia. Mutta kaikki evät kykene tekemään niitäkään.o

  1. Sanoppas muuta kun asiaa! Mikä on Olelle ja Börjelle tullut ,ei ne ennen nuin raiskanneet.
   Muutamassa vuodessa ruotsalaisista miehistä on tullut alkukantaisia hirviöitä.Mikä mättää
   ruotsalaiset ?????????????????????????????????????????????????????????????

 3. Börjen ja Åkenkin kannattaa ottaa paremmista kulttuureista oppia ja turhan kommunikoinnin sijaan ryhtyä raiskaamaan ruotsalaisnaisia.Se on selvästi pienempi paha kuin ne raiskaavat katseet ja eleet ja puheet kuten ruotsalaisten #metoo kampanja selvästi osoittaa.

  1. Kärsivät tappioita heti ensi hetkistä koska maassa on kaulankatkojia ja murhiin koulutettuja muhamdein sotureita kylliksi. Ruotsi saa roppakaupalla kuolleita sankarivainajia jotka kuolevat tosin häpelläisesti murhattuina, kuin lampaat teuraalle. Nyt on myöhäistä ulista koska maa on jo hyvin miehitetty.

 4. Jos en väärin kuullut (SVT Lokala Nyheter Stockholm tänään) niin Tukholman alueella ovat raiskaukset lisääntyneet 30% ja asuntomurrot 20% verrattuna vuoteen 2016.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.