Sotapakolainen sytytti Pudasjärven vokin tuleen – suuria savuvahinkoja

0
Kuvakaappaus 2018-01-18 23-16-54
Palo aiheutti pieniä nokijälkiä julkisivussa. Kuvat pudasjärveläien lukija.
18.1.2018

Pohjois-Pohjanmaalla Pudasjärven vastaanottokeskuksessa on meneillään suurpalo. Palolaitos sai hälytyksen klo 9.40 aikaan. Kalevan mukaan hälytys tehtiin alkuun suurpalosta.

Tietojen mukaan vastaanottokeskuksen asukas sytytti itse vuoteensa tuleen, josta palo levisi rakennukseen. Henkilökunta teki hälytyksen palosta ja suoritti alkusammutusta. Ylen uutisten mukaan palo on kuitenkin levinnyt rakenteisiin ja paikalla on parikymmentä palolaitoksen yksikköä.

Laitoksesta on evakuoitu 50-60 sotapakolaista, jotka tulevat etupäässä Irakista, Afganistanista ja Somaliasta.

Kuvakaappaus 2018-01-18 23-17-16

 

Oletko Pudasjärvellä? Lähetä kuvia: pt-media@mail.com

EDIT: Viimeisimpien tietojen mukaan palo saatiin rajattua asukkaan huoneeseen, eikä se levinnyt rakenteisiin. Savuvahingot ovat kuitenkin suuria.

PÄIVITETTY ja lisätty kuvat klo 23.20.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

17 thoughts on “Sotapakolainen sytytti Pudasjärven vokin tuleen – suuria savuvahinkoja

 1. Nyt simpanssi ,orangutaani,babuiini kokee talvisodan olosuhteet metsässä .

 2. Yhteen ”pakolaiseen” kuluu verorahoja 80000e joka vuosi. Ilman rikoksia. Tämä rikastaja maksaa tänä vuonna siis 80000e plus polttamansa kiinteistön hinta. Kannattaako näitä oikeasti ottaa maahan?

   1. meinaatko, että vuokralainen maksaa kulunsa? Myös vahinnon aiheutuksen. Ei siinä lähteitä tarvita, jos on täysjärkinen

  1. Ynnä paikkakunnalle aiheutetut kärsimykset. Lasten vanhemmat joutuvat olla varuillaan koko ajan. Vokki vetää keskenkasvuisia jännitystä hakevia murkkuja kuin hunaja mehiläisiä. Nuo tuholaiset ovat vain jumalaton kulu ja huolien aiheuttajia, ei muuta. Nuo jätteet saisi viedä sinne helsingin seudulle jossa saisivat hellää huolenpitoa matumyönteisiltä humaaneilta hesalaisilta.

 3. No nyt pojat pääsevät tämän keppostelun seurauksena parempiin kortteereihin ja lähemmäs diskoja. Sytyttäjälle pullahaleja ettei toista tekoaan. Ai niin ja Ole käteen sekä ohituskaistalla omaan kämppään jonka saa valita mistä haluaa. Helsinki, porilaisten marssi !

 4. Koskahan suomalaiset kyllästyy paapomaan näitä kultamunia jotka tuhoaa kaiken ympäriltään, raiskaa ja varastaa? Kyllä ne on näyttäneet jo oikean karvansa vuosia sitten. Miksi kunnat yhä niitä ottavat ja hyysäävät?

  Minä syytän lääketeollisuuden hormoniosastoa ja erityisesti e-pillereitä. Ne sumentavat ajatuskyvyn koska pystyvät valehtelemaan aivoillekkin ettei hedelmöittymistä ole tapahtunut.

  1. Nornaalijärkiset suomalaiset on tähän touhuun kyllästyneet ennen kun yhtään kehitysmaalaista on maahan tunkeutunut.

 5. RASISMIA!!!!!!!!! MISTÄ TIEDETÄÄN ETTÄ PALO EI SAANUT ALKUAAN SUOMALAISEN RASISTIN SYTKÄRISTÄ!!!!!!?????????? JA SITÄPAITSI POJAT ON POIKIIII, KYLLÄ SUOMALAISETKIN SYTYTTÄVÄT PATJOJAAN TULEEN KUN EIVÄT SAA ILMAISTA HUIPPUELEKTRONIIKKAA!!!!!!!!! NYT ON PEILIIN KATSOMISEN PAIKKA!!!!! JA SE TOLKKU!!!!!!!!!!!!! VALEUUTINEN!!!!!! VIHAPUHETTA!!!!!!!!!! NÄMÄ OVAT LAPSIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 6. Ei ne mitään sota pakolaisia sodan nähneelle varmaan tollanen vokki kun on ruoat ja kaikki valmiina olisi varmaan taivas elintaso pakolaisia ne on ja nyt on paha olo kun ei päässeetkään palatsiin asumaan.

 7. Jos lähtisit maailmalle discoamaan ja löytäisit itsesi Pudasjärven hankien keskeltä, niin ei naurattaisi, ei. Tulipalo on ehkä hieman ylireagointia, mutta pannaan se pirskahtelun piikkiin.

 8. Myynninedistäjä sai jo ekan remppansa myytyä. Oli varmaan vääriä namusia tarjolla tai Ahmed ahnehtinut Muhamedin lempparit. Porissa taannoin ei annettu pillua tunnetuin seurauksin.

 9. Joko sosiaalidemokraatit ja lipposen akka ovat syyttäneet oodineja ja rasistisia suomalaisia.

 10. ”Härskejä, hävyttömiä, hyväksikäyttäjiä” sanoi 75-v terävä-älyinen naapurini näistä luteista. Oli matkalla äänestämään, kuulemma islam-vastaista ehdokasta. 😉

  Onko tällaista hävitystuholaislaumaa ennen nähty?!! Ruotsi?
  Suomi?
  Kuuluuko Suomi näille luteille?
  Kuuluuko?
  TULE JO vastamaan, NAZZIMA!!

 11. Kielteiset turvapaikkapäätökset näköjään tulostetaan itsestään syttyvälle paperille. Leimahtaa itsestään kuin pellavaöljyssä uitettu rätti.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.