Tukholmassa väkivaltaisku – kahta puukotettiin kaulaan

0
c2ccd83c-2177-404c-b22d-21c6f04b877f
Uhreja nostetaan paareille Björnin puistikossa.
18.1.2018

Tukholman keskustassa Södermalmilla ja tarkasti Medborgarplatsenilla on tapahtunut jonkinlainen väkivaltaisku. Kahta henkilöä on puukotettu. Molemmat on viety sairaalaan ja toinen on loukkaantunut vakavasti.

Kuvakaappaus 2018-01-18 21-24-54

 

Tapahtumat alkoivat noin klo 19.00 paikallista aikaa kun yksi tai useampi tekijä puukotti kahta henkilöä kaulaan. Molempien kerrotaan olevan vakavasti loukkaantuneita.

Poliisi eristi heti tapahtuman jälkeen alueen ja kaikki metrot ohjattiin Medborgarplanin ohi. Eristetty alue koskee Björnin puistikkoa, joka on tunnettu narkomaanien kokoontumispaikka. Aluetta haravoidaan poliisikoirien avulla ja paikalla on kymmeniä partioita.

Yksi henkilö on otettu teosta kiinni ja kolme on haettu kuulusteluun. Tilanne on tällä hetkellä hieman sekava, mutta mitään terrorismiin viittaavaa ei toistaiseksi ole mainittu.

Advertisements

17 thoughts on “Tukholmassa väkivaltaisku – kahta puukotettiin kaulaan

 1. Ja puukko on heilunut Brommassakin. Hotellin käytöstä ei oikein olla perillä. Onko paikka turvapaikanhakijoiden asumus vai laitapuolen asunnottomien ”hotelli” Flashbackissa ei varmaa tietoa suuntaan ei toiseen. Mutta etnistä värinää tuossa paikassa on runsaasti. Ruotsin normipäivä. Uutinen on se ettei puukko heilu tai jossain räjähdä tai pala. Mutta jos sattuu sellainen päivä ettei raiskailla tai ahdistella niin se on juhlapäivä Ruotsille. https://samnytt.se/man-hittad-dod-i-bromma-polisen-misstanker-mord/

  1. Lööperi ei kerkiä edes edeliistä paukkua kunnolla kommentoimaan kun jo uusi tulee. Ja mitäpä sitä kommentoimaan, kaikki osaavat ne kommentit jo ulkoa eli ”ei hyväksyttävää”, ”hyökkäys demokratiaa vastaan”, ”hyökkäys avointa yhteiskuntaa vastaan” jne jne. Yhtä hyvin voisi kommentit äänittää ja sitten soittaa ne vaikka ilmahälytyskaiuttimien kautta ympäri maata.

 2. Hemmetti Pate,sie oot tehny ittes turhaks🏇👀,viestintuojaa ei enää ammutakkaan?Tosimediakin jo paukuttelee kylmänviileesti näitä uutisia,onko pato murtunut?

  1. Ei ole. ”Valta”media on edelleen vihollisen hallinnassa ja sitä pitää boikotoida kaikin mahdollisin keinoin. Mikään ei tule muuttumaan ennenkuin omistajat vaihtuvat eli ei koskaan.

   1. Media on eräs tärkeimpiä vallankäyttäjiä yhteiskunnassa. Median valta ulottuu erityisesti niihin ihmisiin jotka eivät hirveästi ajattele itse/ole kiinnostuneita/tai ovat muuten vain kiireisiä. Yhdysvalloissa valtamedian omistus on keskittynyt tietyille tahoille.

 3. Joltain narkkarilta pöllitty huumeet/kusetettu kamojen myynnissä ja tästä suivaantuneena asiakas on huitaissut tekijöitä ”moralisoijalla” kaulan seutuville? Mutta missä on diilereiden työturvallisuus, ehkä heidän työolosuhteita pitäisi parantaa? Palkkaus tosin lienee kohdillansa, koska kaikista tuloista ei todellakaan kannata ilmoittaa verottajalle?

  Ja jos kruununvouti tulisi karhuamaan verovelkoja se olisi sitä inhottavaa rasismia ja törkeää yksityisyritteliäisyyden rajoittamista moniosaajilta….

 4. Pitääkö olla puolittain hyvillään, jos kurkunleikkaajalla ei ollut selkeää terroristista motiivia?

 5. Oi, kyllä meidän suomalaisten on nyt syytä olla niin saatanan kateellisia! Naapurissa värisee enemmän kuin kaalimadon tehtaalla. Voi niitä onnekkaita ajattelee Karin Emmakin luultavasti.

  Ville, Paavo, Lisbeth, Jutta, Jykä, Stupido, Kela-Anssi, Vilkkumaijja, Hela Erkoopee, esdeepee, Harri Pottari ja kaikki muut vajakit. Teillä oli UNELMA. Ja se unelma näyttää, kuulostaa ja tuntuu tältä mitä Swedistan niittää.

  HERÄÄÄTYYYYS, valot päälle!

 6. Kalifaatin uskonsoturit ja solut alkavat heräilemään, varokaa svedut, puukko voi viedä hengen missä vain. Kehoittaisin myös kantaväestöä asestautumaan ja myös käyttämään asetta reippaasti tarpeen tullen. Käykää myös harjoittelemassa aseen käyttöä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.