Tukhoman eteläpuolella Botkyrkassa kiireinen ilta poliisilla

0
Kuvakaappaus 2018-01-18 00-38-45
Klikkaa kartta isommaksi.
18.1.2018

Tukholman eteläpuolella sijaitsevassa Botkyrkan kaupungin ongelmalähiöissä on tänään riittänyt vauhtia ja nopeita käänteitä. Poliisi on saanut sahata ees taas isompien ja pienempien juttujen perässä.

Klo 16.00 aikaan iltapäiväruuhkassa pakettiauto ajoi tahallaan päin poliisiautoa. Tapahtumapaikkana oli Albyn ongelma-alue. Kolme poliisia loukkaantui tapahtumassa ja heidät vietiin sairaalaan tarkistettavaksi. Kuljettaja otettiin kiinni epäiltynä murha yrityksestä vaihtoehtoisesti törkeästä pahoinpitelystä.

Tapahtuma alkoi kun poliisipartio yritti pysäyttää pakettiautoa rutiinitarkastusta varten. Tässä yhteydessä tilanne eteni siihen, että kuljettaja päätti ajaa poliisiauton kylkeen.

img-0447-jpg
Pakettiautoilja ajoi päin poliisiautoa. 

 

Klo 18.00 nurkilla ammuttiin Norsborgssa. Hätäkeskukseen soitettiin useita puheluita, että ympäristössä ammutaan. Poliisi ei kuitenkaan löytänyt alueelta haavoittuneita, kuolleita tai muutakaan ampumiseen viittaavaa.

Klo 19.00 aikaan huumepoliisin siviilipartio pysäytti niin ikään Norsborgissa autoseurueen. Auto tutkittiin ja sieltä löytyi iso määrä huumausaineita. Tässä yhteydessä alettiin ammuskelemaan.

Pysäytetyssä autossa istuneet henkilöt eivät ampuneet vaan lähistöltä, luultavasti toisesta autosta ammuttiin useita laukauksia. Ampujat eivät ampuneet varsinaisesti kohti vaan peloituslaukauksia. Tarkoitus oli siis saada poliisit pois paikalta ja pysäytetty autoseurue huumeineen karkuun.

Partio teki paniikkihälytyksen ja paikalle tulikin nopeasti useita partioita. Autoseurue otettiin kiinni. Kiinniotetut olivat poliisin tuttuja. Tapahtuman johdosta tehtiin Norsborgin ympäristössä useita kotietsintöjä, mutta poliisi ei ollut iltaan mennessä avannut yhteyksiä.

Klo 19.20 poliisi sai hälytyksen, että Tumban ongelmalähiössä makaa maassa puukotettu mies. Poliisin saapuessa paikalle parkkipaikalla mies oli tajuissaan ja ambulanssi vei hänet sairaalaan. Uhrin tila oli iltaan mennesä vakaa.

Poliisi otti kiinni myöhemmin yhden henkilön epäiltynä törkeästä pahoinpitelystä.

Advertisements

5 thoughts on “Tukhoman eteläpuolella Botkyrkassa kiireinen ilta poliisilla

 1. Albin Hansson olisi ylpeä, jos tietäisi minkälaisen paratiisin hänen ideologiset jälkeläisensä ovat Ruotsista rakentaneet.

 2. Eihän toi autolla päin poliisi-setiä ajaminen voi olla murhayritys, varsinkin jos kuskilla on suojakertoimet päällä. Kuskia pitää ymmärtää koska hänellä voi olla liian iso kertaloikkaus kamelista pakettiautoon, ja ajokorttikin lienee hankittu tyyliin ”arpajaisista”. Herrasmiehellä meni vain kaasu ja jarru sekaisin sekä hän taisi unohtaa että pakussa on kääntyvät eturenkaat?

  1. Tässäkin yksittäispakussa oli ihan varmasti varmasti tekninen vika tai mielenterveysongelma.
   Vaihtoehtoisesti kyseiseltä kuskilta pääsi kristityn valkoisen heteromiehen olemassaolosta johtuva hätähuuto jota ei voi rangaista muuten kuin halilla ja pullalla.

 3. Muuten, olisi mielenkiintoista jos saisi tänne sivulle laskurin jossa näkyisi kunkin vuoden mokurikokset. Tyylillä:

  1.1. -18.1 saldo:
  Raiskaukset: 15kpl
  Joukkoraiskaukset: 3 kpl
  Murhayritykset: 13 kpl
  Kuolleita: 8 kpl
  Ampumiset: 5
  Mellakat:
  Autogrillit: 4 kpl
  Tuhoutuneet autot: 123 kpl
  Poliisiautojen räjäytykset: 3 kpl
  Jne.

  Se vaatisi varmasti kyllä aikaa, mutta antaisi kokonaiskuvaa paljon paremmin lukijoille. Ihan vain ideana tällaista.

  1. Ideana ihan hyvä, se vaatisi kuitenkin ehkä mieluummin oikeuden lainvoimaisen tuomion, sillä iso osa rikoksista muuttuu oikeudessa esim murhan yrityksestä tapon yritykseksi tai törkeäksi pahoinpitelyksi.

   Lisäksi osassa jutuista syyte kaatuu, joten nämä tapaukset vääristävät liikaa tilastoa ”raaempaan suuntaa”.

   Mutta tuota lainvoimaiseksi tulleiden juttujen listaa ollaan suunniteltu, sen toteutus on vain vielä hieman hakusessa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.