Malmössä ammuskeltiin yöllä taloja – yksi sairaalaan ikkunan läpi tulleesta luodista

0
CyNYWfRBKqRklqykxv4Wf_mV3Xk
Luodinreikä ikkunassa. Kuva Patrik Persson.
19.8.2018

Malmössä vietettiin viime yönä todellisia ampujaisia. Puolen tunnin sisällä ammuttiin kahteen huoneistoon luoteja. Molemmista huoneistoista kilahti ikkunoita rikki.

Tapahtumat alkoivat klo 00.50 aikaan kun Suflörgatanilta Lindeborgin ongelmalähiöstä soitettiin, että kerrostaloa ammutaan ulkoa. Kun poliisi saapui paikalle todettiin, että ainakin yhden huoneiston ikkuna oli rikki ja siinä oli luodinreikä. Poliisi rikkoi asunnon oven päästäkseen sisälle, sillä kukaan ei vastannut ovikellon soittoon. Poliisi tarkisti, että asunnossa ei ole loukkaantuneita. Loukkaantuneita ei kuitenkaan ollut.

Talon julkisivusta löytyi useita luodin osumia ja kerrostalon ympäristä eristettiin poliisin nauhoilla. Poliisi löysikin useita tyhjiä hylsyjä arvioidulta ampumispaikalta. Tapahtuma kirjattiin murhan yrityksenä.

Kuvakaappaus 2018-01-19 09-02-16

 

Toinen ampuminen alkoi 01.20 aikaan kilometrin päässä Fosien maahamuuttajalähiössä Docentgatanilla. Myös täällä ammuttiin kohti kerrostalon huoneistoa. Yksi huoneistossa oleskellut henkilö sai osumaa ja hänet kuljetettiin sairaalaan. Ampumahaava ei kuitenkaan ollut hengenvaarallinen. Mies oli nukkumassa kun luoti osui käteen.

Tässäkin tapauksessa koko kerrostalon ympäristö eristettiin tutkintaan varten ja tekninen tutkitan alkoi suorittaa yöllä tutkintaa molemmissa paikoissa. Myös tämä teko kirjattiin murhan yrityksenä. Ketään ei oltu otettu kiinni aamuun mennessä epäiltynä teosta.

Vielä ei tiedetä onko tapahtumilla yhteyttä keskenään ja onko asunnon haltijoilla yhteyksiä johonkin.

Seurataan tilannetta.

Advertisements

7 thoughts on “Malmössä ammuskeltiin yöllä taloja – yksi sairaalaan ikkunan läpi tulleesta luodista

 1. Eikö olisi parempi jos kantasvenssonit ja kunnolliset muuttaisivat pois Malmösta ja väkivaltaa harrastavat uusruotsalaiset muuttaisivat sinne niin saisivat touhuta keskenään mitä tykkäävät eikä poliisin tarvitsisi laittaa vähäisiä resursseja heidän touhujensa tutkailemiseen. Malmö, ihana, kaunis, vanha kaupunki on täysin pilattu.

 2. Tälle oli joku sanakin joka kuvasi sitä tilannetta kun pommit räjähtelevät ja ammuskellaan.Mikähän se oli??Ai niin – sota.

 3. Sotaa ja kauhuja Malmööseen paenneet kehitysmaalaiset palaavat pian lähtömaihinsa koska siellä on turvallisempaa.

 4. Viimeisimmät tiedot vuoden 2017 ampumisista Ruotsissa:
  320 ampumista
  140 haavoittunutta
  43 kuollutta

  ”Polisen: 43 personer sköts till döds 2017. Förra året sköts 43 personer ihjäl och 140 skadades. Nästan alla skjutningar med dödlig utgång kan kopplas till kriminella konflikter i utsatta områden.– Våldsvågen har inte klingat av, säger Linda H Staaf på polisens nationella operativa avdelning. Totalt inträffade 320 skjutningar i Sverige under 2017. De flesta ägde rum i Stockholmsregionen.” (Lähde: SVT)

 5. Kiitos PT-Media ja Paavo hienosta tiedottamisesta ja kiitos päivämäärän lisäämisestä uutisen otsikon yhteyteen. Nyt näitä jakaa mieluusti somessakin kun näkyy heti että on ajankohtainen.

  Olen jo pitkään seurannut tuotoksiasi ja olen sikölätin ajoista asti arvostanut asiallista ja lievää sarkastista otetta joka ainakin minulle näkyy uutisissa käytettyinä ruotsalaisina suvakotermeinä ”jekuttamien” jne 🙂

  Vielä voisi lisätä päivämäärät, jos mahdollista noihin suositellut linkkeihin? Auttaisi myös aina asiaan perehtymätöntä käsittämään, että tätä paskaa tapahtuu Ruotsissa tosiaan käytännössä päivittäin eikä vain silloin tällöin.

  Kiitos!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.