Ville Johannes Hakavalle yli viiden vuoden vankeus raiskauksista ja pahoinpitelyistä

0
339127-skaf-gang-rapes
19.1.2018

Helsingin hovioikeus pysyi tänään Espoon käräjäoikeuden linjoilla ja vahvisti vuonna 1974 syntyneen Ville Johannes Hakavan ehdottoman vankeustuomion 5 vuotta ja 6 kuukautta.

Syyksi luetuissa rikoksissa oli useita törkeitä pahoinpitelyitä, pahoinpitelyitä, raiskauksia ja vahingontekoja. Listalla on 12 kohtaa, joista useissa kohdissa oli useita raiskauksia.

Hakava oli harjoittanyt naisystäväänsä kohtaan vuosikausia väkivaltaa. Ensimmäinen syyksi luettu rikos tapahtui vuoden 2009 lopulla jonka jälkeen se on jatkunut säännöllisen epäsäännöllisesti heinäkuuhn 2015, jolloin oikeuden päätöksen mukaan viimeisin pahoinpitely on tapahtunut.

Kuvakaappaus 2018-01-19 14-49-13
Klikkaa kuva isommaksi.

Oikeudessa Hakava on kiistänyt osan syytteistä, osan myöntänyt. Mies oli vuosien ajan pahoinpidellyt naisystäväänsä ja raiskannut pahoinpitelyn päätteeksi tai ennen sitä. Nainen oli ollut ensimmäisen kerran Jorvin sairaalassa 2009, jolloin pahoinpitelyn tuloksena oli ilmarinta ja kylkiluiden murtumaa.

Yhdessä tapahtumassa Hakava oli pahoinpidellyt naista lyömällä nyrkein häntä kasvoihin ja eripuolille vartaloa. Lisäksi Hakava oli potkinut naista. Tämän jälkeen Hakava oli halunnut seksiä naisen kanssa. Kielloista huolimatta Hakava oli raiskannut naisen, joka oli kokenut erityistä kipua juuri hetkä aiemman pahoinpitelyn takia.

Hakava oli harjoittanut väkivaltaa niin selvinpäin kuin humalassa. Nainen kertoi oikeudessa, että vuosien aikana on ollut harvoin sellaista päivää, että mies ei olisi jollain tavallla lyönyt, potkinut tai töninyt. Nainen kertoi myös, että viikonloppuisin Hakavan ollessa humalassa mies oli harjoittanut pitkiä väkivaltasessioita, joiden päätteksi oli aina raiskannut naisen.

Lisäksi Hakavalle lankesi tuhansien eurojen vahingokorvaukset. Hovioikeus päätti pitää miehen vangittuna odottamaan tuomion lainvoimaisuutta.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

5 thoughts on “Ville Johannes Hakavalle yli viiden vuoden vankeus raiskauksista ja pahoinpitelyistä

  1. Naiset, jotka eivät itse pysty jättämään hakkaavaa miestä, pitäisi ottaa huostaan.

  2. Tyhmä.Olisi kannattanut ensin muuttaa nimensä Mohammediksi ja uskonto oikeaksi niin samalla toiminnalla olisi tullut 15 minuuttia ehdollista sekä kulttuurikoordinaattorin virka.Ehkä myös pienet korvaukset rasismin uhrina.

  3. No kyllä siinnä jotain hyvää on täytynyt olla jos muijja 6 vuotta sitä on viitsinyt sietää, vai onko kyseessä narkomaani joka ei pysty lähtemään kamanhaltian luota pois vaikka henki menisi?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.