Pieni ulkomaalaistilasto Järvan alueelta

0
Kuvakaappaus 2018-01-20 18-24-16

 

20.1.2018

Järvan alueeksi kutsutaan Tukholman luoteisosia ja siihen kuuluvat isot maahanmuuttajaghetot Rinkeby, Tensta, Husby, Akalla ja Kista. Alue jakaantuu Järvan laakson ympärille ja on kooltaan noin 5 km x 10 km.

Väkimäärä tällä alueella on 67 496 henkeä, joista ulkomaalaisten osuus on 56 348 henkeä. Afrikkalaisten ja aasialaisten osuus tästä on 44 645 henkeä.

Kuvakaappaus 2018-01-20 17-29-25

Klikkaa kuva isommaksi.

 

Rinkebyssä asuu 15 941 henkeä, joista ulkomaalaisia 14 531. Eli ”ruotsalaisia” on 1 410 henkeä. Tosiasiassa hekään eivät ole ruotsalaisia. Tenstassa väkeä on 18 223, joista ulkomaalaisia 16 005, joten ”ruotsalaisia” on reilu 2 200.

Taulukossa ulkomaalaisiksi on laskettu henkilöt, jotka ovat syntyneet ulkomailla ja henkilöt, jotka ovat syntyneet Ruotsissa, mutta jonka molemmat vanhemmat ovat syntyneet ulkomailla.

Koko Tukholmassa asukkaita on 935 619 henkeä. Siitä ulkomaalaisia on 299 905 henkeä ja siitä taas afrikkalaisia ja aasialaisia 156 940 henkeä.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

16 thoughts on “Pieni ulkomaalaistilasto Järvan alueelta

 1. Näin ollen ruotsalaiset voivat olla tyytyväisiä siitä, että väestönvaihto on täydellinen jo joillain osa-alueilla. Tästä heidän on hyvä jatkaa. Mutta minin laitetaan lopulta vihatut kantaruotsalaiset, kun väestönvaihto ulottuu koko maahan?

  1. Uuniin.He ovat rasisteja ja rasistien polttaminen uunissa on ninq natsismin vastaista taistelua.

   1. Ne jotka irtisanoutuu kansallissosialismista poltetaan miedommalla lämmöllä…

 2. Myös monessa etelän turistipyydyksessä kantikset jääneet vähemmistöön.

  1. Turistit lähtevät viikon tai parin jälkeen kotiinsa ja jättävät omalta osaltaan maahan rahaa. Täysin päinvastainen tilanne.

   Ruotsin tilanne sen sijaan on järkyttävä ja pahemmaksi vain menee; on se afrikkalaisten ja lähi-itäläisten syntyvyys sitä luokkaa, ettei siinä Svenit ja Göranit pärjää. Adjö Sverige!

 3. Kyllä on Kista sellainen afrikansarvi että pikaisesti katukuvaa katsoessa luulee sielä olevan prosenttuaalisesit paljonkin enemmän neekereitä. Tai sitten ne kaikki vaan lonnii kauppakeskuskessa ja bussipysäkeillä.

   1. Vähän niinkuin (Lähi-)Itäkeskus nykyään, aivan karsea paikka jo nyt, ja vuosi vuodelta vain pahenee.

 4. Tuli Malmö nähtyä viime kesänä moottoripyöräreissulla. Köpiksestä tultiin pitkää siltaa ja ajettiin Malmön läpi kaupungin pohjoispuolelle. En olisi siinä kaupungin keskustan liepeillä ajaessani ympärilleni katsomalla arvannut olevani Ruotsissa. Suosittelen käymään ja katsomaan miltä tulevaisuus näyttää Suomessa.

 5. Pt-media tekee arvokasta työtä kertoessaan Ruotsin todellisuudesta. Poliittisten päätöksien, myös yksittäisten kansalaisten äänestyspäätöksien, laatu paranee, jos ne perustuvat todellisuuteen.

 6. Ruotsalaiset saisi oppia erottamaan tilastoinnissa Lähi-idän muusta Aasiasta, kun onnistuvat Euroopankin ryhmissä. Arvata sopii että japanilaisia ja eteläkorealaisia löytyy tuolta aivan mitätön määrä. Jotain osviittaa antaa että vuonna 2014 tukholmalaisista 16200 oli syntynyt Irakissa ja 11683 Iranissa ja suunta on ollut vain pahenemaan päin.

 7. Juuri näin, hyvä että edes jotain tietoa saadaan noista ruotsin asioista. Osataan ainakin varoa tiettyjä paikkoja, vaikka ei se pitemmän päälle auta, suuntaus leviää joka paikkaan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.