Södermalmin moskeijan seiniin ja oviin sotkettiin hakaristejä

0
180120-moskeklotteruv-600755-a001nh-jpg
Södermalmin moskeijan ovissa oli aamulla hakaristejä. Kuva Janerik Henriksson.
20.1.2017

Tukholmassa koettiin tänään harmillinen tapahtuma. Perjantaiyön aikana joku oli käynyt maalaamassa hakaristejä ympäri Södermalmin moskeijaa. Hakaristejä oli  etuovessa ja julkisivussa sekä takaovilla.

Imaami Mahmoud Khalfi moskeijan päällystöstä kertoo, että tällaine sotkeminen on lisääntynyt selvästi. Vuonna 2017 he joutuivat tilaamaan putsausfirman 22 kertaa putsaamaan seinien sotkuja. Kaksi kertaa aikaisemminkin on ollut hakaristejä.

– Tällainen on todella kurjaa. Se muistuttaa siitä vihasta, mitä koemme, Mahmoud Khalfi kertoo.

Moskeija on yrittänyt saada lupaa valvontakameroille, mutta lupaa ei ole myönnetty. Päätöksen mukaan kamera voi heikentää ihmisten yksityisyyttä. (Toim. huom. Ruotsissa kameravalvonta julkisella paikalla on luvanvarainen. Kameroita ei voi asetella ihan mihin tahansa ja luvan saaminen ei ole helppoa) Moskeijasta ollaan kuitenkin tehty valitus kielteisestä päätöksestä, Mahmoud Khalfi kertoo SVT:lle.

– Turvallisuus on tärkeää. Olemme joustavia ja hyväksymme kaikki vaatimukset kameroiden sijoittelusta, jotta yksityisyys turvataan.

Södermalmin moskeija oli invaasiosyksyn 2015 aikana yksi niistä tahoista, jotka järjestelivät laittomien muslimien matkoja Tukholmasta Luulajaan ja edelleen Tornioon. Moskeijan päällystä oli T-Centralissa mm. ohjaamassa laittomia pohjoisen juniin.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

19 thoughts on “Södermalmin moskeijan seiniin ja oviin sotkettiin hakaristejä

  1. Minusta tämä on enemmän sitä ”poikasten keppostelua” kun joku raiskaus.”keppostelu”

 1. Eikös ne ole tuossa ihan oikeassa paikassa? Turkin Arrogantilta jos kysytään niin ei varmasti ole mitään vastaan.

  Nuohan ne niitä oikeita nazzeja ja nazzejen ihailijoita sekä symppaajia olivat ja ovat?

 2. 22 kertaa TILATTU PUTSAUSFIRMA !
  ilmeisesti Ruotsalaisten työssäkäyvien verorahoilla.
  Mikseivät rättipäät ota sitä rättiä päästään, kasta tärpättiin ja hinkkaa töhryjä pois ?!
  Ai niin, liian vaivalloista -muistuttaa liiaksi työtä…

 3. Aika asenteellinen otsikko pt-median toimittajalta. Ei hakaristit ole sotkemista. Ne ovat puhdasta kauneutta. Sieg heil.

  1. Tai daavidin tähti. Olet oikeassa -ne perkeleet vaikuttavat nykyisin jo kaikkien näiden taustalla.

 4. Miten saattoivatkin antaa tuon vanhan, kauniin ent. sähkölaitoksen talon tuolle poruukalle? Siellä ne kaikki laittomat ramppaavat, tulevat suoraan moskeijaan rajalta kun livahtavat maahan.

 5. Parempia sentään hakaristit kuin ripsipiirakat ja pehmeät jänikset! BSS olis myös voitu kirjoittaa kuten joskus 80-90- luvulla tehtiin.

 6. Hakaristi oli alunperin rauhan ja onnen merkki.Sitä tässä on tavoiteltu. Tekijä ei ilmeisesti tunne historiaa kovin hyvin.Toisen maailmansodan aikaan natsit ja muslimit veljeilivät varsin avoimesti.
  ”Amin al-Husseini,oli arabinationalisti ja muslimijohtaja Palestiinan brittiläisessä mandaatissa. Hän oli keskeinen sionismin vastustaja ja toimi vuosina 1921–1948 Jerusalemin suurmuftina. Amin al-Husseini oli toisen maailmansodan aikana natsi-Saksan liittolainen ja tapasi vuonna 1941 Adolf Hitlerin.Hän auttoi rekrytoimaan Bosnian muslimeja näiden omaan SS-divisioonansa.Sodan päätyttyä hän pääsi Ranskan suojeluksessa Kairoon ja säästyi oikeudenkäynneiltä. Hänen tiedetään olleen mukana kehittämässä radikaalia islamia, jonka pohjana on ollut muslimiveljeskunta aate ” Lähde Wikipedia

 7. Rikollisjärjestölle muutaman sadanmiljoonan lasku aiheuttamistaan kustannuksista nyt ihan alkuun. Sitten haittamaahanmuuton junailijat linnaan. Lopuille potku persiille ankaran **ttuilun säestämänä ja tiloihin vaikka nakujoogailijoita.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.