Edes talvi ei hillitse puskaraiskauksia

0
Kuvakaappaus 2018-01-21 19-33-51.png
21.1.2018

Norrköpingissä raiskattiin lauantaina päivällä nainen ulkosalla. Tapahtumapaikkana oli Norrköpingin keskusta. Poliisi on kuitenkin hyvin vaitelias tapahtumien johdosta.

Norrköpingin poliisista kerrotaan, että kaksi henkilöä on otettu kiinni epäiltynä raiskauksesta. Poliisi teki teknistä tutkintaa alueella iltaan asti.

Norrköpingissä on ollut siis oikea talvi ja lunta kohtuu paljon. Lauantaina oli pakkasta -6 astetta ja kevyttä talvista lumisadetta. Se ei kuitenkaan estä raiskaamista, korkeintaaN hidastaa paksujen talvivaatteiden riisumista.

Advertisements

18 thoughts on “Edes talvi ei hillitse puskaraiskauksia

  1. No niin! Nytkö on saatu kerranki kiini raiskarit,niin kirurgin pöydälle ja jousi poikki kummaltaki niin hyvin, että ne ei enää pysty raiskaamaan ikinä.

   Tuo riittää rangaistukseksi,ei tarvi sen lisäksi mitään 6 kuukauden ehdollista tuomiota.

   1. Eikös se yksi suomalais-nainen (?) sanonut että tukeva ote hepistä juurta myöten ja nykäisee voimalla, kuin ruohonleikkuria käyntiin, niin se ei toimi enää koskaan.

   2. Voi hyvinkin pitää paikkansa, mutta sen pitävän otteen saaminen siitä hepin juuresta ja se nykäiseminen ovatkin sitten tositilanteessa aivan eri juttu kuin kotisohvalla filosofoidessa. Yhä uudelleen täytyy muistuttaa:
    älkää hyvät ihmiset tuudittautuko fantasioihin siitä, mitä voisitte väkivaltatilanteessa tehdä!

    Kun tilanne kaatuu päälle, siinä ei kukaan voi tehdä muuta kuin mitä on kauan ja tavoitteellisesti harjoitellut. Toisto toisensa jälkeen. Vuodesta toiseen.
    Kaikki ”Minä heilautin jalkani taakse ja sitten eteen ja potkaisin munille tosta vaan!” ja ”Minäpä otin sitä hepinjuuresta ja väänsin tosta vaan kuin ruohonleikkuria!” ovat fantasiaa. Fantasiaa.
    Tuollaisiin tai niitä läheisestikään muistuttaviin suorituksiin ei todellakaan kykene, ellei ole selkäytimeen upotettua tuhansien ja taas tuhansien toistojen liikemuistia.

    Treenatkaame siis, koska niin tekevät vihollisemmekin!

    1. Mistähän saatais niitä vapaaehtoisia heppejä joilta voisi vääntää niskat nurin ihan vaan harjoittelumielessä?

 1. Kaksi epäiltyä kiinni, eli poliisi kertoi tekijöiden olevan tiimityöskentelijöitä. Enää jännittää palkkion suuruus, jonka tulevat aikanaan saamaan.

 2. Epäiltyjen sukupuoli jäi vielä auki. Mahtaako koskaan selvitä?

 3. Eksoottinen talvi saa moniosaajissa aikaan aivan uutta värinää. Tätä voisi matkailuala käyttää mainonnassa kuten suomen lappia joulupukin tunnetuksi tekemisessä.Vaaleat neidot ja valkoinen eksoottinen Ruotsi, mikä mielikuva arabimaihin suunnattuna. Ruotsin RHC, ottakaa koppi.

 4. Taistelu jatkuu, sprayt käyttöön jne, itsepuolustuskurssille. Opettelisin myös veitsenheittoa. Pitäisin myös asetta, mutta vaikeampaahan se on, kun lupia syynätään ja mistä se tavan nainen sen aseen nyt yks kaks saa.
  Jos olen oikein ymmärtänyt niin raiskaus on naiselle aika traumaattinen kokemus, mutta vähimmällä ehkä pääsee avaamalla nepparinsa?
  Asia on yhteiskunnallinen, eu-globalistit ovat vastuussa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.