Skip to content
Mainokset

Malmössä taas räjähdys – poliisin pommiryhmä haravoi aluetta

Kuvakaappaus 2018-01-21 23-54-38.png
21.1.2018

Malmössä tapahtui suuri räjähdys vähän ennen klo 21.00 paikallista aikaa Rosengårdin keskustassa sijaitsevan toimistotalon kupeessa. Useat ihmiset soittivat hälytyskeskukseen ja kertoivat, että oli kuulunut voimakas räjähdys ja ikkunat olivat helisseet.

Von Lingensin tiellä sijaitseva toimistorakennus Tre Skåne oli kohteena. Talon julkisivu on saanut vaurioita, mutta kenenkään henkilön ei tiedetä loukkantuneen. Poliisi eristi heti tapahtuman jälkeen ison alueen toimiston ympäriltä. Myös yksi parkkihalli suljettiin Rosengårdin keskustasta. Kymmenen aikaan poliisi laajensi sulkualuetta ja pommiryhmä alkoi haravoimaan ympäristöä.

Toistaiseksi ei ole kerrottu mikä räjähdyksen on aiheuttanut. Ketään ei ole otettu kiinni teosta epäiltynä.

Nyt kyseessä oleva konttorirakennus sijaitsee sadan metrin päässä Rosengårdin poliisiasemasta, jonka edustalla räjäytettiin keskiviikkona.

Kuvakaappaus 2018-01-21 23-49-52

sprangskador-rosengard-jpg

Mainokset

10 Comments »

 1. Mitä niitä siinä aseman edessä räjäyttelee, viekää sisälle asti. Kyllä muutama poliisi ruumis säväyttäisi enemmän tai sitten ei. Feministihallitus hyssyttelisi samaan malliin.

  Tykkää

 2. Niin se jäi sanomatta että nämä prosessit kuuluu Ruotsin monikulttuurisuuden synntyskipuihin ja ne täytyy vain kestää. Lisätään dialogia poliisin kanssa ja selitetään heille juurta jaksaen että he kuuluvat tärkeään prosessiin, pelko pois.

  Tykkää

  • Myös iskujen sijoittaminen poliisiasemalle tai sen välittömään läheisyyteen tuo toivottuja säästöjä bensakuluihin. Onhan multiongelmajättietnolähiö hieman kallis hinta yhdestä maailmanluokan jalkapalloilijasta, mutta niin nyt päätettiin tehdä tällä kerralla. Jos jonnekin joskus perustetaan Uus-Ruotsi, voi sitten miettiä uudestaan, valitako yhteiskuntarauha ja mahdollisesti yksi maajoukkuejalkapalloilija vähemmän.

   Tykkää

   • Totta, säästetään bensakuluissa. Vaikka eihän matu maksa bensasta vaan ottaa springnotan eli ”juoksulaskun”. Huoltoaseman omistaja sen sijaan säästää sekä bensaa että hermojaan kun ei tarvitse aavikon-/viidakonmenijän perässä juosta yhtä usein.

    Tykkää

    • Varsinkin poliisi säästää, kun voi tallustella rikospaikalle jalan. Tietysti paikallista meteoriittikuuroa varten pitänee hiukan suojautua, ettei tee kipeää.

     Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: