Monikulttuurisuus tulee – oletko valmis?

0
21.1.2018

Monikulttuurisuus saapu myös Kalajoelle, oletko valmis? Hiljaa hiipii islam yhteiskuntaan. Videokuva Kalajoen keskustasta. Siis Kalajoelta. Sinänsä yksittäinen musliminainen ei haitanne ketään kunhan mieslauma saadaan pysymään kotimaassaan.

Mutta missä menee raja? Yksi, kaksi, sata, tuhat, satatuhatta? Milloin on liikaa?

 

 

Advertisements

21 thoughts on “Monikulttuurisuus tulee – oletko valmis?

  1. Oli totuttamassa vääräuskoisia näkemään oikeauskoisen epämääräisen näköistä nysväämistä, ettei asianomainen enää herättäisi huomiota asentaessaan puotiin lähitulevaisuuden allahuakbar-pommiaan?

 1. Samanlailla se hiipii joka kolkkaan. Ei helsingissäkään ollut pakolaisia 80 luvulla ensimmäisen erän jälkeen tulee toinen sitten kolmas ja nyt 30% syntyvyydestä hoitaa ulkomaalaiset, niin vaan se kansa vaihtuu.

 2. Mietin että vaihtaako se hintalappuja kuten kansallispukuisilla on tapana. Mutta jos se oli töissä niin minimipalkkakin tuosta tahdista olisi liikaa. Kyllä pitää saada pikkuisen enemmän aikaan.

  Miksi muuten Halpa-Halli on lopettanut niin monta myymälää? Eivätkö myymälät ole olleet kannattavia vai eivätkö ne ole tuottaneet ”tarpeeksi” voittoa?

 3. On täälläkin neekeri jynssäämässä äsmarketin lattioita.

  Äsketjuhan sitoutui työllistämään turvapaikanhakijoita ja muuta porukkaa mutta jätti mainitsematta, että palkan maksavat veronmaksajat.

 4. Tuosta työtahdista ei ainakaan tule hiki mutta työasusta kylläkin. Onko se Halpa-Hallin virallinen univormu nykyään?

 5. xxx kirjoitti:
  Chiara ja Ing.geolog: Mitä tulee Ruotsin tappo-, raiskaus- ja varkausrikoksiin, maahanmuuttajat ovat yliedustettuina. Ruotsi olisi turvallisempi maa vähemmällä lähi-itäläisellä ja afrikkalaisella tms. maahanmuutolla.

  Noin sanoo ihminen joka lukee muukalaisvihamielistä nettilehteä, jossa ei edes ole mukana lähteitä joista voisivat tarkistaa mitä asioista sanotaan. Herkät näkyy uskovan kaikkeen mitä isommat muukalaisvihamieliset värikkäästi kirjoittelee mielipiteitään 🙂
  Olin tukahtua nauruun sen nettilehden sisällöstä kun vilkaisin sinne toopen lähteeseen mistä hän ammentaa toisten mielipiteitä totuuksina.

  Tuollaista palautetta tulee, kun laittaa PT-median uutisia ILMAN LÄHTEITÄ! Olen joskus aiemminkin huomauttanut siitä, että PT-median nimenomaan pitäisi laittaa lähteet uutisilleen mukana linkkeinä, koska uskottavuus paranee. Toivottavasti luette tämän viestin. PT-media on mediaa, ja sillä on tietyt pelisäännöt, esim. lähteiden tarkistettavuus. Uskottavuuden kannalta kehottaisin PT-mediaa harkitsemaan uudestaan linjaansa ja laittavan alkuperäislähteet uutisilleen näkyville. En kritisoi näitä uutisia mitenkään, koska tiedän niiden olevan aitoja, mutta satunnaiset lukijat epäilevät tätä valesivustoksi, koska lähteitä ei ole näkyvissä.

  Miettikääpä tätä
  DuPont

  1. Mitä lähteellä oikeastaan tarkoitetaan? Useimmat jutut kaivelen netin syövereistä ja pengon niiden taustoja jos sieltä löytyisi jotain mielenkiintoista. Olen itse useimmille jutuilleni lähde. Kuten vaikkapa tämän päivän jutut.. olen itse penkonut ja kaivellut niiden taustoja eikä niille ole mitään sen kummempaa ulkopuolista lähdettä.

   Toisaalta suurin osa esimerkiksi rikosjutuista tulee poliisin lyhyistä tiedotteista ja tilannehuoneesta. Siellä voi olla vain maininta vaikkapa raiskauksesta, ei muuta. Sen jälkeen pengon juttua lisää niin, että siitä voi kirjoittaa vähän enemmän kuin muutamalla sanalla.

   Tässä tilanteessa olisi siis jotenkin tyhmää laittaa ”Lähteeksi” joku toinen media. Ikäänkuin varmistaisin uskottavuuteni. Eihän Iltasanomatkaan laita jokaisen juttunsa perään ”lähteeksi” Hesaria.

   Mutta ymmärrän pointin ja voin laittaa jatkossa merkittäviin uutisiin vaikkapa googlen haun uutisesta, jolloin jokainen voi valita minkä valtamedian kautta varmistaa uutisen aitouden.

 6. Kuten sanoin, en itse epäile mitään ongelmia PT-median suhteen, olen monesti katsonut Ruotsin mediasta juttuja ja ne kyllä vastaavat PT-median kirjoituksia, toki tämä on vähän vapaamuotoisempi media ja omia näkemyksiä saakin esittää. Pointtini on se, että ulkopuolelta tuleville sivusto ei näytä luotettavalta, jos linkkejä alkuperäisuutisiin ei näy, tämä mielestäni on ongelma. Jonkintasoista lähdemateriaalin osoittamista sivusto tarvitsee oman uskottavuutensa puolesta. En pitäisi lainkaan pahana sitä, jos artikkelin lopussa olisi se Aftonbladetin tms.roskan linkki, kun satunnaiset lukijat kuitenkin kiinnittävät huomiota siihen, onko lähteitä…?

 7. Pidän PT-foorumista, haluan sen olevan uskottava. Sanon näin vähän kännissä loppuillan ratoksi. Hyvää työtä teette, rehellisempää kuin HS tai YLE.

 8. Halpa-Halli haluaa näyttää olevansa suvaitsevainen ja monikulttuuriin myönteisesti suhtautuva liikeketju. Uussuomalaiseksi kotoutuvalle kunniavieraalle tarjotaan mahdollisuus tutustua työelämään. Tosin voihan ko. tyyppi olla vaikka oikeaan uskoon palannut pottunokka. Ilmeisesti työharjoittelu tai työkokeilu sallitaan uskonnon perusteella tuolla tavalla pukeutuneena. Nyt kaikki ne joita hätyytellään TE-toimistojen taholta tällaisiin hommiin ja ei oikein nappaa, kääntykää muxlimiksi yhdessä yössä ja ilmaantukaa komennuspaikalle uskontonne mukaisissa kaavuissa mieluimmin täysin kasvot peittävissä niin eiköhän vapaus velvoitteesta koita samalla siunaamalla.

 9. Jotain ihmeellistä tuo kaapumummu värkkäsi, – siis Kalajoella, onkohan ne edelliset matujen rötökset kylällä selvitetty?.

 10. Kesällä käytiin Nordkapissa. Olin niin iloinen, kun vastaan tuli vain normaalin näköisiä ihmisiä.
  Eikö mitä ”Nordkapin keskustassa” Honningsvågissa laahusti somaliämmä jätesäkki päällä.
  Ei vittu mikään paikka ole enää turvassa noilta syöpäläisiltä.
  Loppu lomafiilikset hetkeksi. TANA!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.