Ruotsalaisessa yksintulleiden asumisyksikössä paljastui useiden naistyöntekijöiden seksisuhteita yksintulleisiin

0
21.1.2018

Örnsköldsvikiläisessä perhekodissa paljastui hiljattain tapahtumasarja, jossa perhekodin kolmella naispuolisella työntekijällä oli suhde yksintulleisiin turvapaikanhakijalapsiin. Perhekoti oli tarkoitettu ainoastaan ns. yksintulleilla lapsille. Asiasta on tehty rikosilmoitus.

Tapahtumat ajoittuvat viime syksylle ja loppuvuoteen kun ruotsalaiset naiset aloittivat seksisuhten yksintulleiden kanssa. Jokaisella oli oma rakkauspakkaus. Tapahtuma alkoivat paljastua marraskuussa ja sen jälkeen kaikki kolme naista irtisanottiin toimestaan.

Örnsköldsvikin kunnan sosiaalipuolelta Mats Gidlund kertoo Allehandenille, että tapaus on vakava. Siksi siitä on tehty sisäinen tuktinta sekä rikosilmoitus.

Tilanne on tavallaan koominen ja samanlainen ympäri Ruotsia. Vaihdetaan hieman rooleja.

Kuvakaappaus 2018-01-21 11-08-11
Afganistanilainen 17-vuotias Qais asuu Åsa Johnssonin ja tämän puolison luona.

 

Leikitään, että Ruotsiin tulisi yhtäkkiä satoja tuhansia nuoria naisia kolmansista maista. He olisivat iältään 15-25. Nuorimpien ei tarvitsisi leikkiä lasta, mutta ylivoimainen enemmistö esittäisi alaikäistä. He pukeutuisivat ja meikkaisivat kuin esiteinitytöt ja muutenkin yrittäisivät olla lapsia.

Tytöt sijoitettaisiin ympäri maata perhekoteihin, joita ylläpitäisivät 40-60-vuotiaat miehet. Miehillä olisi täysi hallinta tyttöjen suhteen miten heille annetaan discorahaa, uusia puhelimia, hygieniatarvikkeita, alkoholia tai tupakkaa. Jotkut miehet huomaavat, että voivat käyttää hyväkseen seksuaalisia perverssejä fantasioitaan alisteisessa asemassa olevia tyttöjä kohtaan.

preview
Ali Reza Panahi on kuvanottohetkellä 17 ja hän saa asua Catarina Salomonssonin luona.

 

Miehet ottavat tyttöjä kotimajoitukseen. Tyttö muutta asumaan miehen kotiin ja sen jälkeen miehet laittavat Facebookiin kuvia kun he halivat ja pusivat ”tyttönsä” kanssa. Yhä useammassa tapauksessa huomataan, että heillä on suhde.

Tottakai miehet tajuavat, että naiset ovat yli 18 eivätkä mitään lapsia kuten esittävät. He tietävät tasan tarkkaan mistä on kysymys, mutta rakastavat ”omia tyttöjään”. He tietävät myös, että tytöt jäävät mieluummin ”kotiin” kuin lähtevät kadulle huoraamaan. Tytöt elävät alisteisessa suhteessa miehiin nähden, mutta tyytyvät tilanteeseen. Jalkoja levittämällä ruotsalaiselle hyväntekijälleen lisääntyvät mahdollisuudet saada oleskelulupa, sillä miehet tietävtä mitä naruja vedellä.

flyktingbarn2-jpg.jpg
16-vuotias afgaani Noorali ja Magdalena Blomqvist, joka asuttaa miestä kotonaan.

 

Miehille on ihan sama hyväksyykö tyttö ”suhdetta” vai ei, Hän voi lähteä tai jäädä ja levittää jalkojaan. Joka viikko tulee bussilasteittain uusia tyttöjä, joista löytyy varmasti halukkaita kotimajoitukseen.

Voisiko tällaista tapahtua? Ei tietenkään voisi. Mikä hirvittävä haloo nousisi jos asiat olisivat toisinpäin.

ensamkommande-sami-och-lotta-larsson
Lotta Larsson ”poikansa” Samin kanssa, jonka oli 16 tullessaan Ruotsiin, mutta ikätestit päättivät toisin.

Juttuun sijoitetut kuvat eivät liity Örnsköldsvikin tapahtumaan vaan ovat otteita mediassa olleista naisista ja heidän ”pojistaan”.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

18 thoughts on “Ruotsalaisessa yksintulleiden asumisyksikössä paljastui useiden naistyöntekijöiden seksisuhteita yksintulleisiin

 1. Ai että ku pääsis ton Magdalenan viereen köllöttelemään….muuttuis arkisin juhlaksi saman tien… 😆

  1. Jonkun p:n yläpuolella taisi olla ’Lucky you’ tatska.
   Ylähuuleen – ohuiden viiksien alle – voisi tässä tapauksessa pistää sen L y:n.

 2. Kaksoisstandardeja löytyy paljon ja reippaasti. Kun aikoinaan alkoi ilmestymään vain naisille tarkoitettuja kuntosaleja tai kuntosaleja, joissa yleisen tilan lisäksi on vain naisille tarkoitettu osio, ajattelin, että tämä ei täysin vastaa näkemystäni tasa-arvosta, mutta yksityisellä rahalla jokainen voinee tehdä, mitä haluaa.

  Mutta sitten huomattiin, että uimahalleja voi halutessaan varata vain naisille eli yhteiskunnan varoilla kustannetaan ilmeisen epätasa-arvoista toimintaa – islam ja etnopalvonta osoittautui tasa-arvoa tärkeämmäksi. Ja sittemmin on myös huomattu, että joku vain miehille suunnattu sikarinpolttokerho on törkeää syrjintää – eli ei sillä yksityiselläkään rahalla sitten kai voi tehdä mitä haluaa. Todellisuudessa tasa-arvo ei ole asia, josta voi tinkiä halutessaan – paitsi olemalla itselleen epärehellinen.

  Toki myös naisten Gambian-seksilomista voi kirjoittaa iloisen positiiviseen sävyyn, mutta miesten Kaukoidän reissuista aina Länsimaiset sortajamiehet -asenteella, vaikken ainakaan mina tiedä, mitä todellista eroa näillä seksiturismeilla on.

 3. Näinhän se menee, Gambiassa aina aitoa rakkautta, Thaimaalla vain rahasta… Paljon painavampana vikana näissä kaksoisstandardeissa toki se, että alkavat ulottumaan paitsi poliisien toimintaan myös tuomioistuimiin. Tämä on mennyt niin pitkälle, että puhdistusta tosissaan tarvittaisiin – ja järkyttävintä on, että valtamedian valppaat toimittajat tuskin edes huomanneet (!) ilmiötä. Kirjoittamisesta nyt puhumattakaan.

 4. Mitä mieltä lienee meidän oma lellityttömme Petra tästä? Saa nähdä saako Gambia suitsutusta valevaleuutistenpaljastajan blogissa.

 5. ”Tapahtumat ajoittuvat viime syksylle ja loppuvuoteen kun ruotsalaiset naiset aloittivat seksisuhten yksintulleiden kanssa. Jokaisella oli oma rakkauspakkaus. Tapahtuma alkoivat paljastua marraskuussa ja sen jälkeen kaikki kolme naista irtisanottiin toimestaan.”

  Mutta, mutta, jos naisen tulot loppuvat joutuu rakkauspakkauskin tuuliajolle valuutan tulon lopahtaessa. Rasismia!!!

 6. Minä kannatan tuota ”miesten mallia” tasa-arvon nimissä. Kyllä miehillekkin pitää järjestää mahdollisuus majoittaa yksin tulleita pakolaistyttöjä. Sehän on vain kansakunnan hyväksi ja huoltosuhteen korjaamiseksi koska he ovat vielä hedelmällisessä iässä.

 7. Väestön väheneminen saataisiin kyllä kuriin tällä tavalla. Suomessa pitäisi ehkäpä jopa laillistaa moniavioisuus miehille. Yksi suomalainen mies voisi ottaa useamman – ehkäpä jopa neljä – vaimon. Nämä vaimot tuotaisiin kolmansista maista ja heidät luovuttaneille perheille maksettaisiin korvaus. Tietenkin täytyisi suorittaa jonkinlainen psykologinen arviointi (äo) ja terveydellinen karsinta. Näin saataisiin väkiluku reippaaseen nousuun ilman, että yhdenkään suomalaisen naisen tarvitsisi alkaa monen lapsen synnytyskoneeksi.

  Eli ei edes tarvitsisi alkaa pakolaiseksi. Valtio hankkisi vaimot suoraan perheistä.

 8. No tuohan on ollut tiedossa normaalisti ja realistisesti ajattelevilla, mutta ns. valtamedia on hyvin vaitonainen näiden kiimaisten valaiden tosiasiallisita motiiveista ”auttaa” Ei tässä totuudessa mitään rasimia ole vaan kiima paistaa noiden mature akkojen silmistä ensi vilkaisulla.

 9. Voi vitt.. noita ämmiä. Suorastaan oksettavaa touhua. Vanhat akat himoitsevat mustaa maggaraa. Lehtijuttujen mukaan käyvät gambiassakin teettämässä pikku asennuksia, ja nyt kun laumat ovat saapuneet, asennustyöt onnistuvat kotonakin.
  Jos olisi edes nuoret naiset asialla, mutta kun ei.

 10. Kuvateksti: ”Afganistanilainen 17-vuotias Qais asuu Åsa Johnssonin ja tämän puolison luona.”

  Qais näyttää vähintään kolmekymppiseltä.

  Olisiko syytä laittaa Åsa-rouva holhoukseen ja ainakin avohoitoon. Perustelu hoitoon ohjaamiselle ja oikeustoimikelpoisuuden menettämiselle olisi terveen arvostelukyvyn puute. Rouva vahingoittaa itseään ja siinä sivussa myös muita. Hänet siis pitää pelastaa itseltään.

  Ehkä Ruotsissa on valloillaan lääketieteelle vielä tuntematon aivojen toimintaa heikentävä tarttuva tauti.

 11. Hyi helkkari! Mummot raiskaavat ihan aitoja pakolaislapsia ja yhteiskunta maksaa heille siitä palkkaa. Lapset luovutettava vanhemmilleen ja mummot lukittava loppuelämäkseen vankilaan.

 12. Toki nämä naiset sponsoroivat omilla rahoillansa näiden ”pakolais”miesten ylläpidon, eivätkä hae valtiolta (eli veronmaksajilta) avustuksia ”kotin33k3rin” ylläpitoon….

 13. Ei välttämättä ihan näin: Ruotsissa on ns. ”God man” -systeemi, jossa valtio maksaa näiden kullannuppujen asioiden hoitajalle (usein tälläinen humanistitäti) vakituisen kk-korvauksen ja tätä kautta esimerkiksi 10 kakaran goda mannina tienaa 2500 euroa kuukaudessa (riippuu vähän kunnasta ja ”prosessin” vaiheesta) eli kyllä siinä leiville pääsee etenkään kun kontrolli näistä on tuttuun ruotsalaiseen tapaan ihan holtitonta eli uskotaan kaikkeen hyvään eikä god man ikinä huijaa koskaan eikä ketään – mutta se onkin jo ihan toinen asia..

  1. God man eli uskottu mies on siis ”lapsen” holhooja, sillä jokaisella alaikäisellä pitää olla holhooja. Vaikka lapsi asuu ns. HVB-hemmetissä eli perhekodissa niin silti tuo uskottu mies voi olla ihan kokonaan perhekotiin liittymätön henkilö.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.