Suomalaisen ”yltiösuvakin” ruotsalainen vastine on batiikkinoita

0
c979e4cf-46b3-4ed3-89f1-95ce1d29ee57.jpg
Kuvassa muuan batiikkinoita, joka asuttaa kotonaan muutamaa afgaanilasta ja järjestää näille mehukekkereitä. Näyttääpä joukossa olevan Afrikan sarveakin.
21.1.2018

Suomalaista suvakki-sanaa vastaava käsite Ruotsissa on batikhäxa (Batiikkinoita). Batiikkinoita on yltiösuvakki sen sanan varsinaisessa merkityksessä, joka näkee rasismia ja sortoa kaikkialla ja kaikessa. Batiikkinoita työskentelee usein julkisella sektorilla jonkinlaisessa yhteydessä sotapakolaisiin.

Tällaisia työpaikkoja voivat olla sosiaalityöntekijä, erilaiset monikulttuurisuustoimenkuvat, sosionomi tai päiväkotitäti. Batiikkinoita näkee kaikki turvapaikanhakijoihin liittyvät ongelmat sosioekonomisina ongelmina eikä yksilöllä ei ole mitään vastuuta omista teoistaan. Rasismikortti heilahtaa aina kun vain esittää eriävän mielipiteen.

Batiikkinoidille yhteistä on vanheneva ikä, vähintään 40 vuotta. Äärimmäisen poliittisesti korrektit mielipiteet turvapaikkamaahanmuutosta ja feminismistä. Asuu usein hienolla alueella, mutta ryntää sieltä maahanmuuttajaghettoihin puolustamaan asioita.

Batiikkinoitien piirissä turvapaikkamaahanmuuttoa kutsutaan monikulttuurisuusmuutoksi, joka itsessään kuvaa hyvin heidän ideologiaansa. Turvapaikanhakija on heille itseistarkoitus, jolla lisätään monikulttuurisuutta. Batiikkinoidan yksittäisiä perustelemattomia lauseita voivat olla mm. ”Sverigedemokraatit on rasistinen puolue”.

Batiikkinoitien kuvaan kuuluu myös majoitta kotiinsa eritoten afgaanilapsia, myös yksintulleita somalilapsia majoitetaan jonkinverran. Naiset kuvaavat lapsia Facebookiin halikuvissa, joissa lapsista puhutaan ”omana poikana”. Suomessakin on jonkinverran ilmiötä, mutta ei niin suuressa mittakaavassa kuin Ruotsissa.

Batiikkinoita on siis astetta kovempi suvakki kuin suomalaiset turvapaikka-aktivistit. Sillä he levittävät jalkojaan reippaanpuoleisesti sotalapsille ja käyvät taistoon sitä kautta.

Advertisements

12 thoughts on “Suomalaisen ”yltiösuvakin” ruotsalainen vastine on batiikkinoita

 1. Vanhemmilla naisilla on sama ongelma kuin vanhemmilla miehilläkin eli ettei omanikäiset ja vanhemmat kumppanit attraheeraa vaan pitää saada nuorempaa, ainakin seksiin. Oma ukkokin (jos sellainen löytyy) on se sama, vanha ja tylsä, ei mitään hohtoa. Tilaisuus tekee varkaan, seksissäkin.

 2. Ehkä pojat tekevät vähemmän rikoksia kun ”äiti” antaa lämmintä piirakkaa? sanoo:

  Turha on Gambiaan matkustaa kun nämä pojat tuodaan kotiovelle asti ja heistä saa hyvän maksunkin. WIN-WIN: ihanaa seksiä nuorten miesten kanssa ja rahaa monta tonnia joka kuukausi. Ainoa joka ei WIN on veronmaksaja.
  Ehkä pojat tekevät vähemmän rikoksia kun ”äiti” antaa lämmintä piirakkaa niin paljon kuin sielu sietää?

  1. Eivät ne tee.
   Päinvastoin nämä batiikkinoidat innostavat heitä tekemään rikoksia, koska osoittavat lemmikeilleen ettei heidän uudessa asuinmaassaan ole näköjään miehiä, vaan ne ovat naisten hallitsemia:
   naiset tuovat maahan rikollisia kehitysmaalaisia saadakseen heiltä seksiä. Miehet eivät puutu siihen mitenkään, koska ”tasa-arvo”. Lemmikit alkavat raiskata teini-ikäisiä ja jopa lapsia, mutta miehet eivät tee mitään, koska ”kulttuuri”. Maahantunkeutuja nauraa paskaista naurua: jos hän omassa kulttuurissaan käyttäytyisi näin, olisi hän äkkiä päätä lyhyempi.

   Mutta täällä kukaan ei tee mitään. Päinvastoin: naiset suorastaan vaativat häneltä seksiä ja tuppaavat taskut täyteen rahaa, jonka jakelusta saavat vastata mielensä mukaan. Poliisikaan ei saa edes lyödä oikeasti…

   Ei. Batiikkinoidat eivät todellakaan hillitse kultapoikiaan rikostelemasta. Länsimaiden nykyinen totaalisuutta hipova alistuminen islamin (arabiaa; suomeksi ”alistuminen”) edessä on seurausta nimenomaan siitä, että batiikkinoidat saavat osallistua täysivaltaisina yhteiskunnalliseen toimintaan.

   Ja se on vain ja ainoastaan meidän valkoisten, lihaasyövien heteromiesten vika. Mitäs emme pane naisiamme ruotuun, kun he kerran meille näin selvästi näyttävät etteivät halua mitään ”tasa-arvoja”, joiden kanssa heillä on paha olla, vaan että miehet olisivat miehiä ja naiset naisia? Sillä sitähän batiikkinoidat suklaasimmuiltaan hakevat.

  1. Ei se naisten äänioikeus ole niin kovin uusi asia. Naiset luulevat, että he ovat jotenkin ”taistelleet” sen itselleen. Eivät ole. Se on vain länsimaisen miehen heille antama lahja, kuten kaikki muutkin länsimaisten naisten vapaudet ja oikeudet vailla vastuita ja velvollisuuksia.

   Yhtä helposti kuin se aikoinaan myönnettiin, sen voi ottaa myös pois.

   Batiikkinoitien touhuja seuratessa vaikuttaa yhä vahvemmin siltä, että ehkä pitäisikin. Siinä menettäisi ääni- ja vaalikelpoisuutensa myös Laura Huhtasari, mutta ehkä se olisi se suuremmasta hyvästä maksettava hinta?

 3. On siinä suvakki ”äidillä” vara valita iltaleikkeihin peiteltäviä. On mustaa ja ruskiaa.

 4. Mitäpä ei sotalasten viihdyttämiseksi tehtäisi! Joka päivälle pitääolla kivaa aktiviteettia ja kaikki on ”ilmaista”. Karvaranteet pitää myös opettaa uimaan etteivät huku kun menevät porealtaasta oikeaan altaaseen tyttöjä puristelemaan. Kyllähän vedessäkin voi tanssirinkuloida. Muistakaa pojat ottaa pois kalsarit uimahousujen alta!

  https://mitti.se/nyheter/bassangen-nyanlanda-simmar/?omrade=varmdohttps://mitti.se/nyheter/bassangen-nyanlanda-simmar/?omrade=varmdo

  Selaa kunnes näet miesten ryhmäkuvan. Kivaa on eikä maksa mitään ja työnteko on kaukana, kaukana… aivan turhaa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.