Arif Moradi kertoo unohtaneensa syntymäaikansa tullessaan Ruotsiin

0
Kuvakaappaus 2018-01-22 16-01-32.png
22.1.2018

Mitäpä kuuluu Arif Moradille? Mies siis istuu Maahanmuuttoviraston säilössä ja odottaa enää lentokoneen tankkausta.

Moradi kirjoittaa Facebookissa ystävilleen, että voisivatko nämä ottaa yhteyttä medioihin, jotta hänen juttunsa saisi julkisuutta ja sitä kautta hänen pakkopalautuksensa joutuisi outoon valoon ja mahdollisesti peruttaisiin.

Tämä selvä. Arif Moradin toiveesta Pt-media julkaisee hänen tarinansa vielä kerran.

Arif Moradi tuli Ruotsiin jo vuonna 2014 ja sai aika pian kielteisen päätöksen, koska selvisi, että hän oli valehdellut ikänsä. Julkisuuteen Moradi nousi ”Yksintulleiden lasten” äänenä. Hän kuului Ung i Sverige-nimiseen yksintulleiden afgaanilasten etujärjestöön. Moradi paistatteli päivää median paisteessa teeveessä ja lehdissä. Hän kertoili kuinka yksintulleilla lapsilla oli vaikeaa ja kuinka oleskelulupaa tarvitaan. Toimittajat kuuntelivat silmät kosteina miehen juttuja, vaikka tämä oli maahanmuuttoviraston päätöksellä julistettu täysi-ikäiseksi hammastestien perusteella.

Viime kesänä sitten selvisi, että Moradi oli tuppautunut teinien rippileirille. Mies yritti kristitty-kikkaa viimeisenä keinonaan. Hän esitti jotain hurskasta kirkkoon kuuluvaa jeesusta. Rippileirillä Moradi ei pystynyt hillitsemään kiimaansa ja yritti raiskata 14-vuotiaan tytön.

Tyttö onnistui kuitenkin riuhtomaan itsensä irti afgaanin otteesta ja pääsi pakenemaan vessaan lukkojen taakse. Myöhemmin Moradi sai seksuaalisesta ahdistelusta pienen tuomion. Tämä ei kuitenkaan vaikuttanut karkoituspäätökseen, sillä palautusta oli alettu jo järjestellä.

Nyt Moradi kirjoittaa Facebookissa, että Hän saa tappouhkauksia maanmiehiltään kun ”kääntyi” kristityksi.

– Ne, jotka lähettelevät minulle uhkauksia oleskelevat Afganistanissa, He ovat isiksiä, talibaaneja, imaameja, sotilaita, opettajia, oikeuden henkilöitä ja tavallisia ihmisiä. Miksi tämä ei riitä Maahanmuuttovirastolle, että olen uhatussa asemassa uskontoni takia. (Moradi siis esittää kristittyä) Miten voin todistaa tämän?

Tämä kaikki sen takia, että Maahanmuuttovirasto antoi minulle kielteisen päätöksen vain siksi, että unohdin syntymäaikani.

Moradi siis kertoo, että unohti syntymäaikansa tullessaan Ruotsiin.

 

 

Advertisements

13 thoughts on “Arif Moradi kertoo unohtaneensa syntymäaikansa tullessaan Ruotsiin

 1. On typillä pitnyt olla täydellinen kulttuurishokki kun syntymäpäivänäkkin unohtivat. Intiaanit jotka aikoinaan näki valkoisen miehen tulevat suurella rautalinnulla ja että sen mahasta tuli eläviä ihmisiä, järkyttyivät niin pahasti että jäivät lentokentän vierelle odottamaan rautalinnun paluuta ja että se vie taivaaseen. No, tavallaan pääsivät taivaaseen kun nääntyivät nälkään. Mutta eivät siltikään unohtaneet syntymäpäiväänsä.

  Tämä hyväkäs on unohtanut syntymäpäivänsä muttei ole nääntynyt nälkään. Valinnainen kulttuurishokki, väittäisin.

 2. Vaikka maanmiehet uhkaisivat kristityksi kääntymisellä on asia helppo kuitata taqialla.

  1. Outo sana, mutta voi tarkoittaa sitä, että islamin vastaisen teon saa anteeksi, jos synti on tehty hätätilanteessa. Sianlihaa ja viiniä voi nauttia nälkäkuoleman vaihtoehtona. Islamin voi tilapäisesti kieltää, jos siitä on haittaa pyrkimyksille.
   Allah ymmärtää ja antaa anteeksi.

 3. Amnesiasta Asyyliin? Luovutaisit jo, RVRKK (=Rikollinen Valehteleva Raiskaaja Kaukana Kristitystä).

 4. Kaveri huutelee facessa, kuinka hän on kääntynyt kristityksi ja varmasti **ttuilee ilmaisesta tulevaisuudestaan ”hähää, syökää köyhät paskaa”. Jopa omaimaami aikoo vetäistä tyyppiä pataan, kunhan saa juostua kiinni. Sen jälkeen mummonsa potkii kasseille. Piti vielä kaikille mahdollisille islamporukoille isotella. Raiskaus ei onnistunut, joten silläkään ei saa mitään anteeksi.

  Omanpa on soppansa keitellyt, turha muille ulista. Enää voi melskata lentokoneessa? En kehota, koska rikos.

  P.S. Hetken saa kepittää aasilla menemään, ennen kuin suvulle velat maksettu. Kannattiko niillä seteleillä pyyhkiä perseensäkin, pohtii Morad seuraavat pari kesää.

 5. Kaikki uskonnothan ovat samanarvoisia tai arvottomia, eiku mites se nyt oli ? Ei ole Migrationsvärketin ongelma jos Arif teeskenteli hetken kristittyä. Paluu islamiin kiiruusti ja kotiappäin. Insh Allah ja Akbar sano. Nyt ei lotto vetänyt ja kiitos siitä.

 6. Kumma, jos mikään naula ei vedä. Kun on yksintullut, alaikäinen, kristitty ja dementikko, niin luulisi jonkinmoista kansainvälistä suojelua jo saavan. Emmehän me voi lähettää noita kielteisen päätöksen saaneita muistisairaita harhailemaan kotomaihinsa taistelemaan kristikunnan arvojen puolesta.

 7. Mitäs jos minä sanoisin että ne on ihan vaan tavallisia ihmisiä siellä jotka haluavat suloisen pikku moradin tappaa uskonnon näennäisen vaihtamisen vuoksi?Ai niin.En voi sanoa koska rasismi,vihapuhe ja olen niin helvetin etuoikeutettu kaiketi.

 8. Tämä lapsi tarvitsee vain yhden asian, menolipun mahdollisimman äkkiä kotiinsa jossa voi muistella ruotsin seikkailua ja sitä runsasta pillun lämpöä mitä sai ruotsin ”äideiltä” Vähän vanhaa ja elähtänyttä mutta aina kotiolot voitti.

 9. Nämä siirtolaiset pistävät halvalla pohjoismaalaisia, koska pohjoismaalaiset yrittävät leikkiä Jeesusta. Nämä siirtolaiset ovat vieneet ihmisoikeudet meiltä, jopa murhaamalla ihmisiä. Tulevaisuudessa ja oikeastaan jo nyt, ei uskalleta puhua mitään. Eli siirtolaiset ovat vieneet jopa sananvapauden.
  https://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/1531-turkki-ja-amerikkalaiset-kiistelevat-historiasta
  –Myös Yhdysvaltain presidentti George W. Bush haluaa toppuutella asiassa kongressia. Hän arvioi, että ikävän historiallisen asian tuomitseminen pilaa turhaan välit tämän päivän turkkilaisiin.

 10. Minkä sille voi ,jos muisti pätkii ,ja kun ei osaa lukea ,mistä sen vois tarkistaakaan ,jaa ku ei ole varmaan papereitakaan. ,mistä sitten ,en tiä ,enkä välitäkään,

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.