Eräältä ruotsalaiselta varaäidiltä vietiin bonuspoika säilöön – surun murtama varaäiti kertoo

0
26815212_409324866163670_1124537189242126374_n
Kuvassa Stéphanie Cheyda Fahlquist bonuspoikansa kanssa.
22.1.2018

Eräs ruotsalainen tunnettu mediajulkisuutta nauttivat turvapaikka-aktivisti on muuan Stéphanie Cheyda Fahlquist. Hän kuuluu kaikkiin ruotsalaisiin Facebook-ryhmiin ja muihin organisaatioihin, jotka puolustavat fanaattisesti kolmansista maista tulleiden miesten oikeutta saada jäädä Ruotsiin ilmaisen ylläpidon piiriin.

Stéphanie Cheyda Fahlquist asuu Göteborgissa ja on ammatiltaan opettaja Frölundan koulussa. Nainen on majoittanut vuosien ajan kymmeniä ja kymmeniä sotapakolaisia kotiinsa. Jostain syystä juuri afgaanit näyttävät olevan Fahlquistin fixaatio.

Nyt Fahlquist tarvitsee apua. Hän kirjoittaa Facebookissa:

– Hätähuuto! Yksi rakkaista bonuspojistani Barat Ali Nazari otettiin kiinni poliisin toimesta 16.1. En tiedä miksi hänet on otettu kiinni. Barat oleskelee edelleen laillisesti Ruotsissa. Olen ollut Baratin extraäiti kesästä asti ja minulla on hänen allekirjoittama valtakirja hoitaa asioita, Granqvist kirjoittaa.

Ja jatkaa:

– Barat on saanut kolme kielteistä päätöstä ja hänen valituksiaan ei oteta enää vastaan. Tämä siksi, että hänellä on ollut epäpätevä ja sydämetön asianajaja sekä samanlaiset asiankäsittelijät Maahanmuuttovirastossa. Nyt Baratilla on riski tulla palautetuksi Afganistaniin.

– Barat on toivonut, että hänet palautettaisiin Pakistaniin, ei Afganistaniin. Hänen äiti ja sisarukset asuvat Pakistanissa. Maahanmuuttovirasto haluaa kuitenkin palauttaa hänet Afganistaniin, jossa hän on hengenvaarassa.

Fahlquist valaisee edelleen asiaa:

– Barat täytti 14. tammikuuta 18 vuotta, mutta Maahanmuuttovirasto on tehnyt hänelle virheellisen ikämäärityksen ja väittää häntä 21-vuotiaaksi.

Niin ikään:

– En lopeta ikinä taistelemasta rakastamieni ihanien, rehellisten, opiskelumotiivisten, työhaluisten ja rohkeiden afgaanipakolaisten puolesta, jotka kuuluvat meidän monikulttuuriseen ja rakastavaiseen perheeseemme tyttäriemme lisäksi nyt ja aina.

20914281_350715992024558_7863859776835858350_n
Stéphanie Cheyda Fahlquist Göteborgissa istumalakossa afgaanien kanssa.

 

Mistä on kyse? Eipä paljon mistään muusta kuin siitä, että tämäkin kyseinen afgaani tuli Ruotsiin 2015 ja esitti 15-16-vuotiasta ikuisen täysylläpidon toivossa. Varaäiti on nyt vihainen, koska edes Maahanmuuttovirasto ei usko pojan olleen lapsi. Lisäksi varaäiti kuvittelee, että mies oleskelee Ruotsissa jotenkin laillisesti. Takana kuitenkin kolme kielteistä ja oikeusasteet eivät ota enää vastaan asiaa.

Kaikenhuippuna mies tulee Pakistanista, mutta vetoaa Afganistanin tilanteeseen saadakseen turvapaikan.

Mikähän motiivi varaäidillä on pojan suhteen?

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

13 thoughts on “Eräältä ruotsalaiselta varaäidiltä vietiin bonuspoika säilöön – surun murtama varaäiti kertoo

 1. Miksi muualla kuin Afganistanissa asuneet afgaanit ovat suuressa vaarassa Afganistanissa? Eihän heitä edes tunneta siellä ulkonäöltä.

  Ruotsissa he ovat kohta suuremmassa vaarassa, kun pyssyt paukkuu ja käsikranaatit räjähtelee.

 2. Saavatko Ruotsissa ( ja Suomessa) yksityisetkin henkilöt yhteiskunnalta hyysäämisavustusta? Asia pitäisi selvittää, jos ei tiedossa. Ja julkistaa.

 3. Otsikosta poiketen, tuo nainen ei ole ruotsalainen. Hän saattaa olla Ruotsin kansalainen, mutta ruotsalainen hän ei ole. Esim. syntyminen ruotsissa ulkomaalaisista vanhemmista ei muuta rotua.

  1. Oikeassa olet,tuo akka ei ole ruotsalainen eikä mikään pohjoismaalainen,ulkonäkö paljastaa.
   Ruotsin kansalainen voi olla mutta niin on moni mustamies myös, eikä taatusti ole silti pohjoismaalainen.

 4. Aina kun media julkaisee jonkun teon tekijäksi suomalaismiehen, ruotsalaismiehen, saksalaismiehen, ranskalaismiehen, italialaismiehen, j.n.e niin on syytä epäillä alkuperää.
  Kantiksista annetaan aina selkeät tuntomerkit.

 5. Jos nyt mulla onkin pari ihanaa 16 vuotiasta bonustyttöä kämpillä, niin mikäs mahtaa olla vaikutin? Eikä prkl ole olemassakaan semmoisia tyttöjä, start deportanions.

 6. Täytä sinä näitä lippaita sillä välii ko minä päästelen, älä hermostu……vai miten se Rokka sanokaan..

 7. Stéphanie voi muuttaa leikkikalunsa mukana afgaanimaahan jos on noin munankipeä.Tuolla naamalla ja olemuksella kyllä käsittää missä puutteessa on ennen näitä afgaaneja elänyt, nyt kaikki otetaan pois. Kyllä siinä hätähuuto pääseekin, loputonta runkkausta taas. Ei muuta kun uuttaa matoa koukkuun ja toivoa että edes joku mautu kiinnostuu.

 8. ”Yksi … bonuspojistani…” viedään extramammalta.
  Toivottavasti ”merkuk:ia” riittää lopuilta bonuspojilta?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.