Malmöläinen poliisi: Jos halutaan, että poliisi on väkivaltaa vastaan, tarvitsemme tukea johdolta

0
1den
22.1.2018

Malmön paikallispoliisi kirjoittaa tunteikkaan kirjeen, joka julkaistiin Skånen maakuntalehti Sydsvenskanissa. Siinä poliisi kertoo tunteistaan kun hän keskiviikon pommi-iskun jälkeen pitkän yövuoron jälkeen lähti kotiin.

– Kun minä ja kolleegani pitkän yövuoron jälkeen torstaiaamuna lopetimme vuoromme oli mielessä monenlaisia tunteita. Olin ylpeä siitä ammattimaisesti hoidetusta työstä, joka tapahtui yön mittaan. Olin samalla surullinen ja todella pahoillani siitä välinpitämättämyydestä, jota työnantajamme osoittaa työpaikkaamme kohtaa, että räjähdyksiä voi tapahtua uudestaan ja uudestaan, poliisi kirjoittaa.

Poliisi kirjoittaa niin ikään kuinka poliisisetiä kiusataan työpaikalla. He joutuvat ulkopuolisen tahon vainon kohteeksi:

– Kun kollegat joutuvat lähtemään ja saapumaan asemalle ryhmissä välttääkseen kiusaamisen, joutuvat parkkeeraamaan omat autonsa kauas asemalta välttääkseen vahingonteot tai joutuvat istumaan kauempana ikkunoista, jotka joka tapauksessa ovat kaihtimilla suljetut, kun on ruokatauko – tällainen ei ole siedettävä työympäristö.

Poliisi on pahoillaan kun heitä ei suojata ylemmiltä tahoilta:

– Aluepoliisipäällikkö kertoi taanoin, että kaikilta mahdollisilta iskuilta ei voida millään suojautua. Olen sitä mieltä, että ainakin on yritettävä. Samassa tilausuudessa poliisipäällikkö Stefan Sinteus kertoi, että erilaisia iskuja on odotettavissa tulevaisuudessakin kun poliisi painostaa kriminaaleja. On todella kummallista, että työnantaja ei priorisoi henkilökuntansa suojaamista korkeammalle.

Loppuun poliisi kertoo, että he tarvitsevat yhteiskunnan apua:

– Käsitykseni on, että jos poliisien halutaan jaksavan olla rikollisia tahoja vastaan niin silloin vaaditaan muidenkin viranomaisten tuki. On olemassa vaara, että jos meille ei anneta tukea, mekään emme anna tukea.

– Nykyään nauramme usein paikallisille tapahtumille. Mutta kuten kolleega sanoi torstaiaamuna, päivä päivältä lähestyy tilanne, jossa nauru muuttuu itkuksi kun kolleega, ystävä ja perheenjäsen loukkaantuu työnantajan välinpitämättömyydestä.

Pitäisikö poliisien näyttää vielä enemmän tunteitaan julkisesti? Kun pelottaa, voisi sanoa rehellisesti ”Minua pelottaa” jne.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

27 thoughts on “Malmöläinen poliisi: Jos halutaan, että poliisi on väkivaltaa vastaan, tarvitsemme tukea johdolta

 1. Silloin kun matut hilluivat Murmanskissa ja unohtivat että eivät ole euroopassa, ryssät näytti heti homman juonen. Matut ei varmaan enää unohda että ryssä ei elä euroopan arvojen mukaisesti. Tuo poliisimies on hyvä esimerkki aivopesun ja denialismin voimasta. Noita ammutaan automaattiaseilla ja kranaateilla. Heitä ”kiusataan” ja autot rikotaan. Mutta tämä puhuu tunteistaan ja odottaa että esimies tulee viereen vahtimaan kun poliisit kävelee autolleen tai asemalle. Tämä uskottelee itselleen että on olemassa jotain muitakin vaihtoehtoja kuin puolustaa omiaan ja ottaa jonkinlainen aloite haltuun. Tällä hetkellä kytät on tuolla täysin reaktiivinen, alistuva ja puolustuskyvyön osapuoli.

  Mitä nuo luulee että siitä seuraa kun poliisi juoksee karkuun tai välttelee poliisiasemalta poistumista kun matut kiusaa ja rikkoo autot?

  Nuo hakkaa Vastarintaliikkeen aktiiveja patukalla arvojen takia, mutta eivät puolustaudu kun matu heittää kranaateilla ja pistää autot paskaksi ja joukkoraiskaa systemaattisesti koko Ruotsin naisväestöä.

  Miten syvä Ruotsin ohjelmointi ja totuuden hämärtämisen taso on kun tämmöinen on mahdollista edes tehdä älykkäälle pohjoismaalaiselle? Ei se tosin onnistuisikaan vähemmän lahjakkailla, kuten lähi-idän tai Afrikan sarven kädellisillä. Vaatii suuren älykkyyden että pystyy uskottelemaan itselleen tämän toiminnan olevan jotain muuta kuin vitun irvokas, krooninen farssi minkä takia tuhannet ja tuhannet ruotsalaiset on pahoinpidelty kaikin mahdollisin tavoin.

  1. On todella outoa ilmoittaa vastustajalle omasta alennustilasta. Tajuavathan he sen tietysti ilmankin, mutta miksi kaataa bensaa liekkeihin?

   Mutta Ruotsin poliisi on ollut itse kylvämässä, niin nyt sitten niitetään.

 2. Ei saa antaa pelolle valtaa. Mikseivät kuuntele suomalaisia feministejä? Usarin keskustelupalstallakin esimerkiksi pyörii monta monituista tietäjää jotka osaisivat kyllä kertoa tilastoin että mitään pelättävää ei ole. Malmössä ovat poliisit selkeästi joutuneet äärioikeiston lietsoman hysterian valtaan. Sad!

 3. Poliisivoimat toimisivat hyvin, jos porukoiissa ja kentällä ei olisi pikkunatseja, päällystössä ja johdossa ei huonosti vapailla markkinoilla pärjääviä lainlukijoita, opportunistisia ja virkansa puolesta äitinsäkin myyviä poliittisia lakeijoita. Huoraamiisesta saa palkinnon.

 4. Luultavasti auttaa, kun kiusaajille ilmaisee tämän olevan täysin niskan päällä, vaikka itselläsi on ampuma-asetta ja juttuja kannossa. Peräänkuuluttaisin jopa dialogia, jossa kiusattu kertoisi avoimesti fiiliksistään ja kiusaaja voisi tasapuolisesti tuoda omaa näkökantaansa esille. Ehkä sommarknullafest auttaisi lähentymään.

  Ei kyllä vaikuta mukavalta työpaikalta, kerran tiedät jonain päivänä kenties menettäväsi perheesi sen takia. Stressaavaa hommaa.

  Enpä ole varma, kävisikö ratkaisuksi ottaa lähi-idästä ja Afrikasta suunnattomat laumat väkeä. Kuitenkin ihmisiä tarvitaan todella paljon muista kulttuureista, että he läsnäolollaan rauhoittaisivat metsäbarbaariset kantaruotsalaiset pois poliisin kimpusta. Onko halukkaita tulijoita lainkaan riittävästi? Kannattaa ainakin kokeilla, ei voi kuin rikastua pahimmassa tapauksessa ja parhaassa enemmän.

 5. Pellepoliisi. Kuka sellaista kunnioittaa? Ei ainakaan ne, jotka *uskovat* väkivaltaan, alistamiseen ja pelkoon, jota rauhanuskonto on. Ja kun poliisi vastaa kranaatteihin itkunsekaisilla kiusaamissyytöksillä, ei varmaan kantiksetkaan enää paljoa kunnioita. No, onhan meilläkin dildopoliisi, kongopoliisi ja poliittisen poliisin parodiahahmo Taponen, mutta Pohaa lukuunottamatta suurin osa poliiseista on kuitenkin vielä ammattitaitoisia kelpo miehiä tekemään työtään.

  1. Kehitysmaalaisten rikolliset ihan taatusti vetävät väkivallalla lisää ja lisää valtaa itselleen Ruotsissa ja kaikkialla muualla, missä väkivaltaa siedetään liian kauan.

 6. Mr. policeman @swedishcop we at finnish @multiculti @Kokoomus know better. Your country is one of the most prosperous and immigration friendly and safe places in the world.

  Sori siitä. Monikulttuuri on rikkaus. Ja koittakaa nyt suvaita koska… Poikakullat on kultamunia ja voimavara. Te tienataatte sillä. Ruotsi tarvii maahanmuuttoa. Korkeasti koulutetut työvoimapulanpaikkaajat. Ne pyyhkii teidän mummojen pyllyt. Kyllä siellä tilaa on kun katsoo lentokoneesta. Pommittaahan ruotsalaisetkin. Kansainväliset sopimukset. Orjalaivat. Valkoisen miehen taakka. Ihanat ruokahetket. Pizza. Lasagne. Geenien rikastus.
  Paavo Lii Ville mecha Streisand!!!!

 7. Posliini vinkuu ja huomenna sama kitisiä hakkaa PVL:n lehtisten jakajia onnesta soikeana. Toivottavasti seuraavan pommin mukana lähtee mahdollisimman monta kyttää -itse ovat tiensä valinneet.

  1. Näinhän se menee. Kun kumminkin pollarin mielestä monikulttuurisuus on niin vitun ihquu, niin sitä ei saa PVL millään tavoin uhata. Eli pamputetaan niitä ja jätetään raiskarit rauhaan, ettei ne provosoidu enempää. VMP.

 8. Ei saatana.Miettikää nyt hetki.Poliisi kertoo tunteistaan..Jouko Turkka on nyt löytänyt voittajansa.Game over.Ja tuo porukka pitää ns sivistystä yllä ruotsissa.Eihän se nyt voi päättyä huonosti..

 9. Ruotsin poliisi on romahtamassa. Vähintään 20 vuotta on siellä ylennetty näitä poliittisesti korrekteja perseenuolijoita, eikä todellisia ylennyksen taidoillaan ansanneita. Todelliset poliisit ovat ottaneet lopputilin turhauduttuaan. Ne jotka laittaisivat kovan kovaa vastaan, eikä puhuisi ”tunteista” ja kuinka pelkää työssään.

  Jos kerta poliisien autoja räjäytellään, heitä uhkaillaan ja ikkunoihin heitellään kranaatteja, niin rikolliset eivät enää pelkää poliisia. Se on hyvin vaarallinen tilanne yhteiskunnan kannalta. Poliisi on kuitenkin sellainen ”ohut sininen seinä” järjestyksen ja anarkian välissä.

  Feministinen ”puhutaan tunteista” yhteiskunta ei vaan toimi, koska kovanaamat vaan yksinkertaisesti brutaalilla voimalla kävelevät yli ja ottavat vallan näiltä pehmomiehiltä.

 10. Ruotsin poliiseilla on samanlainen edunvalvontajärjestö kuin Suomessakin. Semmonen parinviikon lakko olis poikaa. Ei ole kuulunut että lakkoasetta viriteltäisiin huonojen työolojen parantamiseksi. Joten turpa kiinni valittajapoliisit ja donitsia naamaan kaffen kanssa. Kyllä se siittä. http://www.polisforbundet.se/

 11. Paska juttu mutta itseppä olet työsi valinnut näillä ehdoilla ja näinollen saat joko hoitaa homman tai sitten erota ja siirtyä muihin tehtäviin. Herra se on herrallakin ja pomo poliisinkin pomolla… joka tanssii hallituksen alaisuudessa joka taas puolestaan tanssii… jaa-a! Sen kun tietäisi niin se helpottaisi ahdistusta.

  Lällytystä, dialogia ja halalmakkaraa on kokeiltu- ei auttanut. Turha kokeilla enää. Miten olisi kovat piippuun ja sihtaus?

 12. Mitäs jos poliisijohto vaihdettaisiin. Viranomaisen kuuluisi olla sellainen että se ei ole kytköksissä hyvä veli järjestelmään. Onko sellaisia olemassa? Pahalta näyttää. Keneen voi luottaa? Tällä hetkellä siis poliisi joka toimii kentällä ei voi luottaa poliisijohtoon. Todella paha tilanne kaikkien meidän muiden kannalta paitsi vapaamuurari poliisijohdon.

 13. Menkööt hakemaan oppia vaikka USAsta. Siellä se vasta rasittavaa onkin kun poliisi joutuu joka päivä selvittelemään ihmisten perheriitoja ja muuta jonninjoutavaa.

 14. Poliisin on lisättävä dialogia matujen kanssa kuten arkkiperkele mäkinen aikanaan lohkaisi Suomessa matu ongelmaan. Laittakaa tämä uskonmies rauhanmatkalle. Oikein tosi, mitä helvetin vellihousuja poliisit ovat. Ruotsi on heikoilla jos isompi rähinä alkaa, niin poliisin kuin puolustusvoimien suhteen tällä asenteella. Olisko aika jonkun poliisijohtajan ottaa ohjat ja haistattaa vitut feministihallitukselle. Tai kehoittaa matuja hyökkäilemaan poliitikkoja vastaan sillä lupauksella että he eivät pahemmin puutu. Jos sitten asenne muuttuisi.

  1. Poliisijohtaja on valitettavasti ”integroitu osa” tätä feministihallitusta – ja tulokset näkyvät. Kuten toinen kommentoija tuossa naulankantaan osui: ei voi kerta kaikkiaan toimia feministinen (poliisi)kulttuuri kun vastassa on kivikautinen macho-kulttuuri. Mitä nämä svedut oikein kuvittelevat??!

  2. Poliisijohtaja on hallituksen nimenomaan asettama ja samaa puoluettakin. Poliisijohtaja ei voi tehdä mitään omia päätöksiä, kaikki määräykset tulevat hallitukselta.

 15. Kauheaa rasistista kirjoittelua, ihan uuninluukut kolisevat kun natsipoliisi latelee rivien välistä kritiikkiä Unelmaa kohtaan. Malmö on matkalla kohti sitä The Monikulttuuria, josta suvakit Suomessakin unelmoivat.

 16. Kauheaa rasistista kirjoittelua, ihan uuninluukut kolisevat kun natsipoliisi latelee rivien välistä kritiikkiä Unelmaa kohtaan. Malmö on matkalla kohti sitä The Monikulttuuria, josta suvakit Suomessakin unelmoivat.

 17. Niin, tässä käy ilmi jälleen se mitä monet poliisit ovat sanoneet jo pitkään. Ruotsin Poliisi-organisaatio ei välitä heistä, siellä on kaikenlaista munatonta, valehtelevaa, selkärangatonta paskantärkeää pikkumulkkua johtohommissa. Mukaanlukien Dan Eliasson itse. Johto vaihtoon, sinne pitää laittaa sellaiset joilla on kokemusta konkreettisesta kenttätyöstä ja johdon pitää myös työskennellä siellä missä päätöksentekoon tarvittava data on, eli kentällä. Samaten Ruotsin poliisille on annettava sotilastukea.

  Nuo eväät auttaisivat jo ensalkuun. Mutta ei tuo tule tapahtumaan niin kaun kun nämä munattomat mulkut on päättävissä elimissä.

 18. Vai vielä väkivaltaa vastaan… Ruotsin poliisi on uhriutuva paska. He käyttävät väkivaltaa ruotsalaisia ja suomalaisia kohtaan kun eivät uskalla käyttää sitä karvaranteisiin. Katsokaa videoista miten ne hyökkää ruotsalaisten kimppuun jotka on menossa metrolla kotiin. Ja miten ne valehtelee olevansa ”diskuteraus poliiseja” vaikka kertovat kolleegoilleen mistä ihmiset menevät autoillee, jotta muut voivat purkaa pienen pilinsä aiheuttamaa peppukipua. Ja nyt sitten vielä uhriudutaan.

  Katsokoot peiliin ja ymärtäkööt oman tyhmyytensä. Ymmärtäkööt sen että oman maan kansalaiset eivät lähtökohtaisesti ole niitä vastaan. Ja ymmärtäkööt sen että jos ammatinvalinta vituttaa ja turhauttaa, hakatkoon karvaranteita ja purkakoot agressionsa niihin. Ei tavallisiin työtätekeviin ja veroja maksaviin ruotsalaisiin. Tai kokouksessa oleviin suomalaisiin.

  Mielivaltaiset maahantulokiellot sekä käännytykset rajoista ja pidätykset poliisivankiloihin, kaikki se tapahtuu vain valkoiselle miehelle. Värilliset saa hillua eikä niitä enää saa kuriin. Se asia ei kuulu meille eikä poliisijohdolle. viher-vasemmistolainen-suvaitsevainen poliisi on itse tehnyt päätökset siitä kuka on vihollinen ja kuka ei. Ja väärän päätöksen jälkeen itketään lämmintä itkua ja uhriudutaan. Kuka on poliisien puolella? Eivät enää ainakaan kantaruotsalaiset. Heitä on hakattu ja pidätetty jo liikaa.

  1. Ei poliisi ole mikään itsenäinen toimija, paitsi joku yksittäinen joka saa freespeelin ja töppäiler. Kaikki valta tulee hallitukselta. Poliisijohtaja on hallituksen nimenomaan asettama ja samaa puoluettakin. Poliisijohtaja ei voi tehdä mitään omia päätöksiä, kaikki määräykset tulevat hallitukselta. Poliisit siis tottelevat hallituksen määräyksiä, virkavirheitä toki sattuu.

  1. Tämä kuuluu vain Ruotsin monikulttuurisuuden kasvukipuhin ja yhteiskunnan uudelleen ohjelmointiin. Ei sen puoleen Suomessa vanhukset ovat myös joutuneet ryöstöjen kohteiksi ja poliisi vain varoittelee somessa ja kyttää nettikirjoitteljoita, asialle ei tehdä juurikaan mitään.Vihapuhe on se ykkösprioriteetti, muusta viis.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.