Afgaani ahdisteli tytärtä – äiti ei halunnut ilmoittaa, koska pelkäsi, että afgaani karkoitetaan

Kuvakaappaus 2018-01-23 10-38-20
23.1.2018

Lyhyen uutisen taakse voi kätkeytyä mielenkiintoinen tarina. Blekinge Läns Tidningessä kerrottiin viikko sitten tapauksesta, jossa 19-vuotias nuorukainen tuomittiin lapseen kohdistuneesta seksuaalisesta ahdistelusta 100 tunnin yhteiskuntapalvekukseen ja pieniin vahingonkorvauksiin.

Blekingen käräjäoikeus tuomitsi miehen 12-vuotiaan tytön kertoman perusteella, koska se oli johdonmukainen eikä esiin tullut seikkoja, että kertomaa olisi pitänyt epäillä. Mies oli tunkenut sormensa tytön housuihin. Mies kiistää syytteen ja kertoo, että kyseessä oli vain kädestäpitelyä ja tanssahtelua.

Juttu alkaa siitä, että tytön äiti on fanaattinen turvapaikka-aktivisti, joka työskentelee yksintulleiden lasten perhekodissa Sölvesborgissa. Kun yksi lapsipakolainen täytti 18 ei hän saannut tavan mukaan enää asua lapsille tarkoitetussa perhekodissa. Tämän takia äiti aloitti suhteen yksintulleen kanssa ja afgaani muutti naisen kotiin.

Afgaani oli kuitenkin kiinnostuneempi 12-vuotiaasta tyttärestä, jota hän halusi halia ja pusia. Viime vuoden syyskuussa kolmikko äiti, tytär ja afgaani pelasivat korttia. Afgaani oli juonut alkohoolia ja halusia tanssia tyttären kanssa. Kun äiti meni vessaan, ei afgaani voinut enää hillitä itseään ja alkoi työntää sormiaan tytön housuin.

Tyttö järkyttyi tapahtumasta ja juoksi huoneeseensa. Hän kertoi äidilleen mitä oli tapahtunut. Kun äiti oli torunut afgaania, jatkui perhe-elämä kuten siihenkin asti. Afgaani sai jäädä taloon.

Seuraavana päivänä tyttö ei palannut koulusta kotiin vaan meni isänsä luokse. Vanhemmat olivat eronneet. Koska äiti ei ollut tehnyt asiasta rikosilmoitusta, teki isä sen. Asia eteni oikeuteen, jossa tyttö kertoi tapahtuneesta hyvin selkeästi. Lisäski hän kertoi, että hänestä oli kummallista, että afgaani sai jäädä taloon tapahtuman jälkeen. Tyttö kertoi myös oikeudessa, että äiti pelkäsi afgaanin puolesta:

– Äiti ei halunnut tehdä rikosilmoitusta, koska pelkäsi, että hän joutuu lähtemään Ruotsista.

Äiti myönsikin oikeudessa tämän. Hän kertoi omin sanoin pelänneensä, että afgaani lähetetään tapahtuman takia takaisin Afganistaniin. Oikeudessa tytön vanhempi sisko todisti äitiään vastaan ja kertoi kuulleensa, kuinka äiti kielsi tyttöä kertomasta asiasta.

Jonkin ajan päästä afgaani päätti itse muuttaa pois talosta. Oikeus tuomitsi afgaanin nyt siis 100 tunnin yhteiskuntapalvekukseen alaikäiseen kohdistuneesta seksuaalisesta ahdistelusta ja 15 000 kruunun (1 578 euroa) korvauksiin. Äitikin voi huokaista helpotuksesta, sillä syyttäjä ei vaatinut karkoitusta.

 

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

16 thoughts on “Afgaani ahdisteli tytärtä – äiti ei halunnut ilmoittaa, koska pelkäsi, että afgaani karkoitetaan

 1. Kiitos Paavo. Teet hienoa työtä, kun jaksat penkoa näitä epäkohtia ja tuoda päivänvaloon. Jatka samaan malliin. Muuten olisimme valemedioiden armoilla.

 2. Kuinkas tuo nyt menikään? Tuomittiinko afgaani SAAMAAN vai MAKSAMAAN tuo pikku korvaus?
  Ruotsin nykyinen tuomiokäytäntö ei anna vastausta kysymykseen.

 3. Nuo kiiman vallassa olevat suvakki-akat eivät ole terveitä, pakkohoitoon kaikki. Potkut töistä jossa ollaan päättämässä turvapaikanvalehtelijoiden asioista myös, eli suursiivous migrissä, Kelassa, sossussa sekä vokeissa. Ei se voi mennä näin että kullitarhanhoitajina on rumia, omissa suhteissaan epäonnistuneita keski-ikäisiä kiimaisia lehmiä!

  1. Kyllä, kun omien lasten hyvinvointi jää jollekin satunnaiselle äijälle toiseksi, olisi pakkohoito yhdistettynä huostaanottoon paikallaan. Äidin- ja isänvaiston on evoluutio (syystäkin) laittanut myös ihmiseen niin syvälle, että siitä luopumisen luulisi olevan mahdotonta – mutta ei näköjään ole. Erotuksena eläimiin ihmisellä olisi mahdolisuus tukeutua myös moraaliin, mutta tällä kierroksella sekin oli poissa pelistä.

 4. Joillekin se raiskattu tytär on pieni hinta unelmasta.Eikö ole mukavaa että sellaisia henkilöitä on päättävissä asemissakin?

 5. Ruotsiinpete (PeterSweden) on perehtynyt varsin perusteellisesti Ruotsi raiskausaaltoon. Tulos poikkeaa hieman alexstuppelon empiirisestä hutkimisesta, samoin ylenannon paskanlevittäjien puhumattakaan luonnollisesti muista valevalemedioista.

  https://youtu.be/KvMtSc6fPvo

 6. Näille henkisesti sairaille nilkeille ei merkitse edes omien lasten hyvinvointi yhtään mitään kunhan vain pääsee palvomaan tuhoa ja kuolemaa.

  Nämä suvakkirotat eivät ole ihmisiä vaan täysiä ihmisten irvikuvia!

 7. Hei PT! Onko sinulla antaa tarkempia lähteitä, joista selviää asianosaisten tarkemmat taustat, joista jutussasi kerrot, koska lehtijutuista ei ilmene mitään yksityiskohtia.

 8. Todella järkyttävä äiti – äidiksi sopimaton!!!! Onneksi tytöllä on edes tervepäinen isä, joka teki rikosilmoituksen ja sisko, joka todisti oikeudessa äidin sairaasta asenteesta.

  Normaalipäinen äiti ei tuollaisen ahdistelijan kohtaloa paljoa olisi murehtinut. Moni äiti olisi itse tyttärensä puolesta rökittänyt lähentelijää.

  12-vuotias pikkutyttö ei pysty itseään puolustamaan. Vanhempien tehtävä on suojella lapsiaan myös lähentelijöiltä jne. Saman katon alla ei normaali äiti mahdollisia omien lasten raiskaajia katsoisi – siihenhän nuo asiat olisivat edenneet, ellei tyttö olisi seuraavana päivänä mennyt isänsä luo ja kertonut asiasta…

 9. Tuskin kukaan ihmettelee, miksi lasten isäkään ei ole tuollaisen lorton kanssa asunut. Toivottavasti lapset tajuavat lähteä isänsä luo turvaan.

 10. Suvakismi on vakava ja vaarallinen sairaus joka usein yhdistyy nähtävästi hallitsemattomaan yliseksuaalisuuteen, alistamisviettiin ja sairaalloiseen ylemmyydentunteeseen ja kieroutuneeseen minäkuvaan.

  Nämä suvakomummut näyttävät pitävän matupoikia rattopoikinaan, puhtaina seksileluina jotka aika ajoin vaihdetaan uuteen. Koko lystin tietysti saa kustantaa yhteiskunta.

  Tämäkin tarina osoittaa miten ilmeinen hallitsematon yliseksuaalisuus on heillä niin voimakasta että jopa omat lapset ovat uhrattavissa. Todella surullista.

 11. Arvaan, että on saapunut Ruotsiin 2015 aikana 16 vuotiaana. 1.1.2016 täytti 17 vuotta. 1.1.2017 täytti 18 ja jutun tapahtumat saivat alkunsa. Ehti juurikin täyttää 19 ennen tuomiota. Todellisuudessa pakolainen on tekohetkellä ollut ehkä 25 v ja kourinut 12 vuotiasta, jonka teon tytön äiti on tavallaan katsonut sormiensa läpi. Sama vaikutus, vaikka olisi tapahtunut täysvartinen raiskaus, mutta tuolloin lisäksi pakomiehen useasti tapettu isä olisi järjestänyt klaanin väliset karkelot kotikylässä Iranissa.

  Onneksi tuomioistuin oli sitä mieltä, että raiskailuun täytyy antaa uusi tilaisuus ja isukki pääsee juhlistamaan ruotsalaiseen lähiöön sen onnistumista sotasankarimme kera. Mukaan tulee molemmilta veijareilta yhteensä 0-8 perhettä sosiaalisesta asemastaan riippuen.

  Pelkkää arvailua, vaan voi osua kohilleenkin. Ruotsi on yrittämisen luvattu maa.

 12. No sanoisinko että koira puri ruokkivaa kättä vaikka suvakki on niin helvetin idootti tyhmä että sallii omien lastensa uhrattavan tälle hulluudelle. Enempi vaan noita murhaajia ja raiskaajia RHC ja rasmus piireihin hellittäviksi. Kunnon verijuhlat jonkun yksilön tekemänä saisi etnistä värinää aikiseksi.

 13. Ilmankos Afganistanista tunkee tänne niin paljon mukamas ”lapsia” kun Rädda barnen/Pelastakaa lapset- järjestöllä on OMA paikalliskonttori Jalalabadissa. Sitä on nyt itsemurhapommitettu.

  Muinoinhan Ruotsin kuuluisa työnvälitystoimisto (joka normaaliolosuhteissa ei löydä työtä kenellekään) aikoi perustaa oman haarakonttorin Etiopiaan SOMALEITA varten eikä kansa ollut uskoa korviaan. Vähin äänin se idea kuitenkin tyssättiin… liian hapokasta jopa Ruotsissa.

  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5436394

 14. Tuollainen nainen ei lapsiaan ansaitse. Huoltajuus pois välittömästi.. jos mun lapseen joku kajoaisi,en mäkään siitä ilmottaisi. Ottaisin oikeuden omiin käsiini..

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.