Konnunsuon säilöönottoyksikkö valmis – kotiinlähtöä odottavat voivat vaikka pelata jalkapalloa

0
Kuvakaappaus 2018-01-23 14-57-26.png
Kotiinpaluuta odotellessa voi pelata pleikkaa ja laittaa ruokaa.
23.1.2018

Etelä Saimaa-lehti kirjoittaa, että Konnunsuon säilöönottokeskuksen remontti on kaikilta osin valmis ja entisessä vankilassa kotiinpaluuta odottelevat voivat oleskella viihtyisissä huoneissa pleikkaria pelaten ja jalkapallokatoksessa palloa potkien.

Vastaanottokeskuksen apulaisjohtaja Antti Jäppinen kertoo ES:lle, että paikka ei näytä enää kovin vankilalta. Seinille on saatu kuvataideopiskelijoiden teoksia tuomaan pehmeyttä oviin ja seinille.

Säilö on nyt kaikenkaikkiaan 3 550 neliön kokoinen paikka, jossa on paikkoja 68:lle henkilölle. Turvallisuuteen kerrotaan panostetun ja asiakkaille on tehty viihtyisät oleskelu- ja harrastetilat.

Jäppisen mukaan asiakkaat vierailevat säilöönottokeskuksessa keskimäärin 37 vuorokautta ennen kotimatkaa ja esimerkiksi yli 9 kuukauden pituisia vierailuja on harvoin. Suurin vierailijaryhmä ovat irakilaiset miehet, toisena afgaanit.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

7 thoughts on “Konnunsuon säilöönottoyksikkö valmis – kotiinlähtöä odottavat voivat vaikka pelata jalkapalloa

 1. Just joo, 68 käännytettävää vain kapasiteettina. Mihin helvetti ne sellit on hukattu ? Vielä v. 2009 tuolla lusi lukkojen takana 109-137 vankia. Tulee taas hintoihinsa tuo viihtyisyys ja paapominen. Vai on oikein katettu pallokenttäkin lurjuksille pykattu. Kai siellä on tunnelmalliset panokoijatkin että suvakkilortot pääsee viime sarvetukseen ennenkuin kultamunaa pakataan koneeseen.Taas ottaa pannuun niin että meinaa räjähtää. https://fi.wikipedia.org/wiki/Konnunsuon_vankila

 2. Mukavan väljä hotelli pojilla. Enää sata lisää noita + 30 tuberkuloosisairaalaa ja spitaalisten saaristo, niin alkaa infra olemaan kunnossa. On siinä hommaa hetkeksi.

  1. Tuskin noi ”Pimppamellakan” neidit saavat turvapaikkaa Suomesta tai edes Ruotsista? Koska väärä ihonväri, sukupuoli ja kieli. Hehän voivat olla vaikkapa Putin-trolleja!

 3. No perkele,se fusalareena on viimeistelyä vaille valmis että ei pitäs liikaa hehkuttaa heitin oloja.
  Itse asiassa cheerleadereita vaille avattu.
  Lappeella on sentään järkeä iskee kuoriutumattomat Konnulle,Imatra iskee ne hotelliin keskelle kylää.

 4. Hienon näköinen paikka, vielä sähköä aitaan kunnolla ja koirapartiot kiertämään niin pysyvät siellä siihen asti kunnes kone on tankattu ja nousee kohti määränpäätä. Ja somessa kuvia lähtömaihin mihin laittomien matka johtaa tekstilla Arbeit macht frei.

 5. Tarjouskilpailun perusteella halvimman hoidon, ruoan ja majoituksen ”huitsin Nevadasta” saavat vanhukset ja vammaiset voivat vain unelmoida laittomien luxuspalveluista.
  Ihanan positiivista syrjintää…

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.