Uusruotsalaisille pitkiä vankeuksia viime talvisesta murharyppäästä

0
Kuvakaappaus 2018-01-23 12-53-31.png
23.1.2018

Solnan käräjäoikeus antoi tänään päätöksen suurta huomiota herättäneessä murharyppäässä, joka tapahtui viime talvena ympäri Tukholman Hallonbergin maahanmuuttajaghettoa.

22-vuotias Fouad Saleh tuomittiin elinkautiseen kolmesta murhasta ja kuusi muuta miestä pitkiin vuosirangaistuksiin.

Tapahtumat alkoivat 22. tammikuuta Hallonbergissä. 25-vuotiaaseen nuorukaiseen ammuttiin useita laukauksia autotallissa. Mies onnistui pakenemaan kaverinsa avustuksella ja he lähtivät ajamaan viiden kilometrin päässä sijaitsevaan Karoliiniseen sairaalaan. Matkalla heidät kuitenkin saatiin uudestaan kiinni ja auto kiilattiin tieltä. Tässä yhteydessä jo ammuttua nuorukaista ammuttiin lisää. Tehtävä ikäänkuin varmistettiin. Hän kuoli siihen paikkaan.

Seuraavat uhrit olivat sivulisia. 40-vuotias ulkopuolinen mies, joka asui lähellä autotallia, kertoi poliisille kuinka hänen tuntemansa miehet juoksivat pois autotallista. Kuusi viikkoa myöhemmin 7. maaliskuuta murhattiin mies ja hänen vaimonsa. Useita henkilöitä murtautui pariskunnan asuntoon ja viilsi naiselta kurkun auki. Nainen oli vielä enempi sivullinen, sillä hän ei ollut nähnyt mitään eikä tiennyt tapahtumista mitään.

Mies saapui kohta sen jälkeen kotiin ja soitti hätäkeskukseen ja kertoi, että vaimo oli puukotettu ja nimesi tekijät. Murhamiehet olivat kuitenkin lähistöllä ja tulivat uudestaan huoneistoon. Mies pakeni parvekkeen kautta, mutta tekijät saivat tämän kadulla kiinni ja hakkasivat puukoilla miehen kuoliaaksi keskellä katua.

7d860d95-e922-4569-9387-b43d40b375a4.jpeg
Fouad Saleh muutama minuutti kaksoismurhan jälkeen tapettuaan kaksi tuntematonta ihmistä.

 

Kohta tämän jälkeen poliisi otti kiinni 22-vuotias Fouad Salehin, jonka kerrotaan olevan Hallonbergin isogangsta. Kuvassa Fouad Saleh heti kiinnioton ja kahden murhan jälkeen. Kuva poliisista. Mies on silminnähden iloinen, hymyilee ja on elämänsä kunnossa.

Miehiä vastaan käytiin nyt siis oikeutta 25-vuotiaan murhasta ja sivullisen miehen sekä tämän vaimon murhasta. Kuutta miestä syytettiin 25-vuotiaan murhasta ja neljää lisäksi todistajan ja tämän vaimon murhasta.

Fouad Ibrahim Saleh on myöntänyt pariskunnan murhan, mutta kiisti ensimmäisen murhan. Hän on tarinoinut kuulusteluissa kuulevansa ääniä ym höpinää.

Yhtäkaikki oikeus tuomitsi hänet kolmesta murhasta elinkautiseen. Lisäksi 21-vuotiasChamoun MikaelJabbari Taklar Amir sai 14 vuotta, 21-vuotias Jabbari Taklar Amir Mikael 12 vuotta, 20-vuotias Nooraldin Munir Afo 10 vuotta. Muutama muu alaikäinen uusruotsalainen tuomittiin pieniin nuorisohoitoihin. Kaikki henkilöt tulevat Lähi-idästä ja Afrikasta. Päähenkilön taustaa ei tiedetä.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

22 thoughts on “Uusruotsalaisille pitkiä vankeuksia viime talvisesta murharyppäästä

 1. ”He ovat väkivallan uhreja, eivät sen tekijöitä.”

  Lieneekö kusipää 1. vai 2. sukupolven maahanmuuttaja? Mikä rikkaus ja voimavara nämä ovatkin Ruotsille. Ja nämä rikkaudet ovat sitkeää tyyppiä – vasta luonnollinen poistuma korjaa, mutta sitä ennen tiedot ja taidot välitetään uusille gansteripolville.

  1. Tuo ensimmäinen lause lienee perusteluna kun mielenterveysmuslimille tuomitaan halia ja pullaa korvausten kera.
   Hirttotuomiot olisi aiheellista ottaa käyttöön tällaisille voimavaroille.

    1. Minkälaiset aivot on tyypillä, jota nuin naurattaa juuri tapettuaan kaksi tuntematonta ihmist?????????????????????????????????????????????????

     mutta ”MEILLÄ ON UNELMA”

  2. Tuon tyypin vino virnistys hetki sitte tekemänsä kahden ihmisen murhan jälkeen on hyytävä.Joka tuon joskus päästää vapaaksi ihmisten sekaan ottaa kyllä pirunmoisen vastuun.

   ” He ovat väkivallan uhreja,eivät sen tekijöitä”

   Muistan tuon suomalaisen yltiösuvakkinaisen loistavan älyväläyksen !!! Kova on usko akalla murhamiesten hyvyyteen.

 2. Siinäpä iloisennäköinen lääkäri-kvanttifyysikko-rakettiprofessori!

 3. Mukavan näköinen kaveri tuo Fouad, ikävää että RASISMI pakotti nuoren miehen rikosten polulle. Minä näen Fouadissa mieletöntä potentiaalia, ilmiselvää lääkäri tai syöpätutkija-materiaalia. Voittajan katse silmissään. Voin vain toivoa että kun Fouad pääsee vapaaksi Ruotsista olisi onnistuttu kitkemään pahin rasismi pois, niin että Fouad viimein saisi ansaitsemansa mahdollisuuden kukoistaa ja menestyä hyödyntäen 100% potentiaalistaan. Toisaalta nyt on hyvä että kun Fouad kuntoutuu niin Ruotsalaisella yhteiskunnalla on aikaa katsoa itseään peiliin ja korjata kantaruotsalaisten harjoittama systemaattinen rasismi sekä jokapäiväinen muslimien kaltoinkohtelu. Muuten voi tulevaisuudessa tulla vastaan toinenkin samanlainen ikävä tilanne kuten nyt Fouadin kanssa. Onneksi tämä oli ensimmäinen, harvinainen yksittäistapaus. Häpeä Ruotsi, häpeä!

  1. Ja mihin hommiin soveltuukaan gangsta, joka jaksaa minuutti kaksoismurhan jälkeen hullutella kameralle? Aivan saatanan kaikkeen!

 4. Niin joku suomalainen poliitikko sanoikin juuri ,että monikluttuurisuus on rikkaus, No olkoot ruåtsalaiset iloisia noista taitavista afrikaanoista , ei siellä omassa kansassa olekaan noin taitavia murhamiehiä ,vai onko..hyi helkkari..

 5. Tuo on matugangstereiden oikea virka-asu: Adidaksen mustat treenihousut kolmella sivuraidalla ja logolla ja mustat merkkilenkkarit, musta hupullinen yläosa (tässä tapauksessa Haglöfsin kallis ulkoilujakku) ja musta pipo. Näin gangsterit pukeutuvat kaikissa Ruotsin ghettolähiöissä. Kamppeet ovat joko varastettuja tai varastetuilla rahoilla ostettuja.

 6. Ruotsin Folktandvårdenin hoitamat hampaat suoraan veronmaksajan pussista.

 7. Ja todennäköisesti koko muukin elämänkaari – ja jatkuu vielä siellä vankilassa.., hyvin menee brutto BNP nousee.

 8. Yllättävää, että pallero tuomittiin. Ehkä uhrit olivat rikastajia. Silloin tietysti on paineita antaa jotain seuraamuksia murhasta, koska muuten uhrien suvut suuttuisivat.

 9. Somalihan tuo näyttäisi olevan. Eräs vastaava tuli kertomaan minulle yökerhossa miten hän kuulee myöskin jotain ääniä, eikä pysty edes nukkumaan. Todella sekavan oloinen tapaus ja pahaa pelkään, että joku sivullinen saa maksaa vielä hengellään. Tämä siis Suomessa.

 10. Kaikki Nomorin entiset asiakkaat miettivät nyt kuumeisesti onko kolmoismurhaaja lampsinut juuri heidän tiloissaan/kotonaan. Ei ole hyvä jos matut eivät saa työtä. Ei ole myöskään hyvä kun matut, jotka saavat työtä, ovat sivu- tai päätoimenaan murhaajia, ryöstäjiä ja raiskaajia.

 11. Olisiko sittenkin Hammurabin lain soveltamisen aika? Onhan se tosi vaikea kuvitella, mutta silti eläimiä tulee kohdella eläiminä,
  apinoita apinoina ja ihmisiä ihmisinä. Ikävä sanoa kaikille lemmikkien omistajille (minullakin +20), mutta näin se vain menee.

  Jos tästä poikkeaa, yrittää inhimillistää eläimiä, niin asiat ja käsitteet menevät pahasti sekaisin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.