Fouad Saleh oli nauravainen ja onnellinen, kun kuuli elinkautistuomiostaan

Eillisen kolmoismurhaoikeudenkäynnin päätöksen pääesiintyjä nautti parrasvaloista. Paikallaolleiden medioiden mukaan Fouad Saleh nauraa hohotti koko tuomionluvun ajan ja hymyili kuin voittaja, kun kuuli saamastaan eilinkautisesta.

Tuomiot menivät siis siten, että 22-vuotias Fouad Saleh sai elinkautisen kolmesta murhasta. Mies kertoo olevansa 170 % terve, mutta toisaalta Ruotsin valtio hänen kertomansa mukaan ohjaa miehen aivoja. Ruotsin käytännön mukaan mies voi hakea Örebron hovioikeudesta tuomion muuttamista vuosituomioksi joskus 14-15 vuoden jälkeen, jolloin yleensä aloitetaan jonkinlainen ”sopeuttaminen”. On siis vapaalla, jos käyttäytyy kiltisti, 16-18 vuoden jälkeen.

Kuva alla.

680

 

Mikael Chamoun sai 14 vuotta vankeutta murhasta ja avunannosta murhaaan. Väittää myös kuulevansa ääniä. Ruotsalaisen käytännön mukaan istuu tuomiostaan 2/3 eli 9 vuotta ja 4 kuukautta.

680 (1)

 

Kaikki tuomitut, paitsi päätekijä, saivat tuomioistaan ns. ikäalennusta, sillä olivat tekohetkellä alle 21-vuotiaita. Muuten ylläoleva jehukin olisi saanut elinkautisen. Muut tuomitut 21-vuotias Jabbari Taklar Amir Mikael 12 vuotta, 20-vuotias Nooraldin Munir Afo 10 vuotta ja yksi 17-vuotias kolme vuotta nuorisohoitoa.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

15 thoughts on “Fouad Saleh oli nauravainen ja onnellinen, kun kuuli elinkautistuomiostaan

 1. Miksi ei naurattaisi? Heppu sai työpaikan loppuelämäkseen ja työllisti myös muita. Todellinen yrittäjä!

  1. On matujätkälä suu sitä kokoa,että pystyy vankilassa kapustalla syömään,ei taritse lusikkaa :

 2. Tottahan se on että Ruotsin valtio ohjaa sekä matujen että kantisten aivoja. Eihän Ruotsi muuten näyttäisi siltä miltä se näyttää.

 3. On vaan naama ehtinyt mennä kurttuun 22 vuoden aikana. Liekkö nahka sitten huonolaatuisempaa?

 4. Joko heppu on oikeasti hullu tai sitten väkisin punnerretaan hymy, että ”mua ei haittaa, vaikka loppunuoruus menee vankilassa. Mä oon niin kova jätkä”. Samapa tuo, eiköhän hemmosta vielä riitä riemua ruotsalaisille, jos ei satu uskoon tulemaan vankilassa. Ilmeisesti karkoitus ei tälläkään kertaa mahdu vaihtoehtojen joukkoon.

 5. Eikös näiden oikeuskäsityksen mukaan pidä kivittää kuoliaaksi jos on murhannut jonkun?

  1. Taitaa oikeaoppinen shariatuomio olla pään leikkaaminen.Muslimithan eivät halua noudattaa länkkäreiden lakeja vaan ihanaa shariaansa joten oikeastaan voitaisiin sen verran antaa periksi että noissa tapauksissa noudatettaisiin sitä.Pää poikki vaan torilla.Joukkoraiskaajien kivitykset olisivat varmasti myös ihan mukavaa ajankulua.Onkin selvästi rasistinen viharikos että niin ei tehdä vaan loukataan näiden ihanien palleroiden rikasta kulttuuria länkkärituomioilla.

 6. Jabari paviaani,chimpanzee salehu venajan vankilan ’musta delfiini’,miten sitten nauraa.

 7. Tekeytyy täysihulluksi ja muutama kk. mielisairaalassa ja vapaaksi. Välillä toivoo sotatilaa että nämä saisi marsittaa suoraan muurin eteen ja pum.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.