Skip to content
Mainokset

Göteborgin poliisilla murhamysteeri sairaalan oven eteen dumpatusta miehestä

Kuvakaappaus 2018-01-24 11-35-36
24.1.2018

Viime lokakuussa dumpattiin 30-vuotias uusruotsalainen Göteborgin sairaalan Sahlgrenskan pääoven ulkopuolelle. Mies tiputettiin autosta pihalle kuin elokuvissa konsanaan. Hänet oli pahoinpidelty vakavasti.

Mies oli osittain tajuissaa kun hänet löydettiin aamukuuden aikaan pihalta. Hän vaipui kuitenkin tajuttomuuteen ja poliisilla ei ollut mahdollisuutta kuulla miestä. Joulukuun puolessavälissä mies lopulta kuoli tulematta tajuihinsa. Murhan yritys muuttui murhaksi.

Poliisi pyytää nyt yleisöltä vihjeitä, sillä ainoa mitä tiedetään on kuka mies on. Varsinkin sairaalan ympäristössä liikkuneita pyydetään ilmoittamaan havannoista klo 5.30-6.00 välisenä aikana lokakuun 15. päivän aamuna.

Mies on poliisin vanha tuttu. Hänet on tuomittu 2009 kuolemantuottamuksesta ja törkeästä ampuma-aserikoksesta. Mies oli ympäripäissään räplännyt asetta, joka laukesi ja luoti osui vieressä istuneeseen naiseen, joka kuoli.

Mainokset

3 Comments »

  1. Näin hidas tahti ei vielä riitä mihinkään, tosin tämä vuosi alkanu ihan hyvissä merkeissä. Kuitenki ählämit saisivat tappaa toisiaan paljon paljon enemmän, ennenkuin oisin tyytyväinen.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: