Göteborgin poliisilla murhamysteeri sairaalan oven eteen dumpatusta miehestä

0
Kuvakaappaus 2018-01-24 11-35-36
24.1.2018

Viime lokakuussa dumpattiin 30-vuotias uusruotsalainen Göteborgin sairaalan Sahlgrenskan pääoven ulkopuolelle. Mies tiputettiin autosta pihalle kuin elokuvissa konsanaan. Hänet oli pahoinpidelty vakavasti.

Mies oli osittain tajuissaa kun hänet löydettiin aamukuuden aikaan pihalta. Hän vaipui kuitenkin tajuttomuuteen ja poliisilla ei ollut mahdollisuutta kuulla miestä. Joulukuun puolessavälissä mies lopulta kuoli tulematta tajuihinsa. Murhan yritys muuttui murhaksi.

Poliisi pyytää nyt yleisöltä vihjeitä, sillä ainoa mitä tiedetään on kuka mies on. Varsinkin sairaalan ympäristössä liikkuneita pyydetään ilmoittamaan havannoista klo 5.30-6.00 välisenä aikana lokakuun 15. päivän aamuna.

Mies on poliisin vanha tuttu. Hänet on tuomittu 2009 kuolemantuottamuksesta ja törkeästä ampuma-aserikoksesta. Mies oli ympäripäissään räplännyt asetta, joka laukesi ja luoti osui vieressä istuneeseen naiseen, joka kuoli.

Advertisements

3 thoughts on “Göteborgin poliisilla murhamysteeri sairaalan oven eteen dumpatusta miehestä

  1. Näin hidas tahti ei vielä riitä mihinkään, tosin tämä vuosi alkanu ihan hyvissä merkeissä. Kuitenki ählämit saisivat tappaa toisiaan paljon paljon enemmän, ennenkuin oisin tyytyväinen.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.